Şimdi Ara

D-Smart internet bağlantısı yok kimse ilgilenmiyor ama fatura gönderiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 senedir D-Smart abonesiyim sürekli kopmalar oluyordu defalarca aradım çağrı bıraktım ilgenecez düzeltecez bir türlü çözüm bulamadılar. 19.03.2018 tarihi itibariyle internetim tamamen gitti dsl ve internet ışığı yanmıyor.Müşteri hizmetlerini aradım 21.03.2018 tarihinde ekip gelicek evde bekleyin dediler peki dedik bizde bekledik ne gelen var ne giden var, ertesi gün aradım tekrardan, gecikme olabilir gelecekler bügün yine kimse gelmedi.Akşam üstü yine aradım ne cevap verilse iyi elektrikçi çağırıp ankestre kutusuna baktırın dediler.Peki sizin ekipleriniz nerede dedim randevu veriyorsunuz gelmiyorsunuz çağır elektrikçiyi yaptır havasındalar ben elektrikciye cebimden gelmesi için 50 lira para verdim bütün kabloları ankestre kutusundan gelen bağlantıya herşeye baktı evime gelen kabloyu değiştirdi sorun bulamadı boşu boşuna beni yanlış yönlendirdi 47484119 sicil numaralı çalışan. Sonuçta internetim yok ne arayan ne soran var.Madem öyle iptal edin ilgilenmiyorsanız bu seferde 500 tl cayma bedeli çıkıyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor arkadaşlar yardımcı olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Senin işin zor hemde çok zor dsmart internette neymiş türktelekomdan şaşmayacaksın şimdi sen git türktelekom genel müdürlüğüne arıza kaydı oluştur herşeyide anlat orda kimse ilgilenmiyor bide fatura yolluyorlar diye hemen gelip ilgilenirler zaten dsmartın bi ekibi yokki internetle ilgili türktelekomun ekipleri bakıyor o işe.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69EABE05A -- 25 Mart 2018; 8:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türktelekom merkezi ilgilenir mi peki benle servis sağlayıcısı farklı felan diye ,nerden bulaştım bu dsmarta bilmiyorum ki,cevap verdiğin için saol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmart net adı türktelekom altyqpısı altında hizmet veriyor zaten sen git türktelekom müdürlüğüne derdini anlat onlar yardımcı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69EABE05A -- 25 Mart 2018; 15:10:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.