Şimdi Ara

D SMART HD+ İLE İLGİLİ BİR KAÇ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben yakın zamanda d smart hd+ almayı düşünüyorum ve bir kaç sorum olacak sizlere.
    1- hd+ makineler çok sesli midir?
    2- apartmanda ortak antenden eve tek kablo geliyor. (turksat ve hotbird) iki uyduyu da izlemeye devam edebilir miyim?
    3- çift giriş diye birşeyler okudum kayıt yapmak için benim ikinci kablo çekmem imkansız. bu durumda kayıt yapamaz mıyım?
    4- kanal geçişleri nasıldır?
    5- sd kanallarda görüntü kalitesi nasıldır?
    bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: sea77

arkadaslar ben yakın zamanda d smart hd+ almayı düşünüyorum ve bir kaç sorum olacak sizlere.
    1- hd+ makineler çok sesli midir?
    2- apartmanda ortak antenden eve tek kablo geliyor. (turksat ve hotbird) iki uyduyu da izlemeye devam edebilir miyim?
    3- çift giriş diye birşeyler okudum kayıt yapmak için benim ikinci kablo çekmem imkansız. bu durumda kayıt yapamaz mıyım?
    4- kanal geçişleri nasıldır?
    5- sd kanallarda görüntü kalitesi nasıldır?
    bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    saygılar...

1. Hayır bir modem kadar sessizdir.
    2.Evet izleyebilirsiniz, çanak ayarından türksat ve hotbird seçimi yapmanız yeterli.
    3.Çift giriş hd pvr olan cihazlarda bu cihazlarda çift tuner var haliyle 2 ayrı kablo gelmesi gerek sizin alacağınız cihaz bu değildir.
    4. Fta bir cihaz kadar hızlı değil ama bunun nedeni dsmart yazılımı yüzünden ama abartılacak kadar yavaşta değil 1 saniye diyelim.
    5.Yayınlar zaten türksat yayını, dsmartın kendi bünyesindeki kanalları sorarsanız fena değil, hd kanallar star kanald haricinde iyi. Sd kanallar için görüntü kalitesi cihaz içinde fark ediyor dreambox 600 pvr orjinal cihazım var, next 15000 in sd görüntü kalitesi daha iyi gibi geldi bana.

• peki benim hd+ makine yerine hd makine almam daha mı mantıklı. kararsız kaldım çok.
  • Hd ne oluyor hd+ ne oluyor.
  • d smart ta bi normal hd makine var. bir de hd+(hd plus) var.
    hd + yayını durdurabiliyor. kayıt yapabiliyor.
    benim eve tek kablo indiği için hd mi hd + mi almam mantıklı acaba?
  • hd+ dediğiniz cihaz yukarda bahsettiğim hd pvr cihaz o cihazı alırsanız 2 kablo inmesi lazım yoksa hd+ cihazın özelliklerini kullanamassınız.
  • tesekkurler dostum. o zaman ben pasa pasa hd makine alıcam :(
    peki ilerde belki başka bi eve çıkarsam diye şimdiden hd+ alsam diyorum.
    kalite olarak hd mi hd + mı daha iyidir. (kanal geçişleri ve görüntü kalitesi olarak)
  • İki cihaz da aynı tek kablo varsa hiç uğraşma plus olmaz zaten ama iki side güzel cihaz lar fta kadar hız bekleme birde DVD club var plus ta her gece 3 ten 6 ya kadar filmler makineye yükleniyor bu özellik HD de yok
  • İki cihazında yazılımları hemen hemen aynı hd+ cihazda sadece durdurma kayıt etme zamanlı kayıt etme gibi özellikler ekli, bütçeniz müsaitse almışken hd+ pvr cihaz alın çift kablo olayı isteğe bağlı eğer bir kanalı izlerken diğer kanalı kaydetmek isterseniz çift kablo gerekir onun haricinde tek kablo ile zamanlı kayıt yapabilirsiniz ilerde imkan olursa lnbyi çiftli lnbye çevirir bir kablo daha indirirsiniz bu sefer çift tuneride aktif edip tüm özellikleri kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Ağustos 2011; 23:58:39 >
  • çok teşekkürler bilgiler için. sanırım hd+ plus alcam dediğin gibi ileride çift kablo çekersem iyi olur.
    kendi evim olursa tabi inşallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.