Şimdi Ara

d-smart çıldırtmaya devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nerdeyse konularımız aynı herkes d-smartneten şikayetci benim sorunumda şu neredeyse d-smartnet i 1000 defa aradım bu derten benim sorunum şu eskiden 8 mbit kullanıyordum şimdi 1 mbit altında kullanıyorum telefon açıyorum ev içi tesisatınızda sorun var diyorlar başka bir şey demiyorlar elektirikçi getirdim ölçdü biçti yok birşey dedi tekrar telefon açıyorum diyorum elektirikçi geldi bi sorun bulamadı ama diyor ev ile santral arasında sorun yok diyor hayda baştan geri başlanıyor bugün aradım dedim 1 mbit altında kullanıyorum adama bana demesin bende şuan 6 mbit görünüyor diyorum abicim benim modemin ara yüzünde 912 kbt görünüyor ben 6 mbit alamıyorum bana hala diyor 6 mbit görünüyor modeminizde sorun vardır diyor böyle kişileri işe alıyorlar neyse amcam da da neredeyse aynı sorun var ama onunkisi daha farklı onda da 8 mbit görünüyor ama 1 mbit alıyor nasıl iş anlamadım böyle bir sorunu olan var mı acaba

http://www.speedtest.net/result/2147214124.png

bu da hızım . rezillikten başka bir şey değil..

D-smart net pişmanlıktır!!!
  • Ben aradım dedim arızam hala sonuçlanmadı dedim (önce aradığım da sorun sonuçlanmış dediler yine bina iç hatlarında sorun var diyor ) bana demesin arıza kaydınızı var daha sonuçlanmamış dedim dün aradığımda sonuçlanmış dedi arkadaşınız yok dedi sonuçlanmamış ben de dedim iptal edin adamlar deme ki ilgilenmiyor bile adamların bir birinden haberi yok diyeceğim adamlar pc bakarak konuşuyor bunda bir iş var ama anlayamadım ve sonuç olarak iptal etiriyorum :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende d-Smart net kullanıyorum 2 aydır sorun yaşıyorum en az 50 kere konuştum müşteri hizmetleri ile değişen bir şey olmadı ne yazık ki bende en az 10 kere iptal ettirmek istedim 2 aydır g*tümü yırttım ekip yollayın da kontrol yapsın diye şimdi 10. kez iptal ettirmek istediğimi söyledim ekip yollayalım adresinize kontrol etsin dedi bende yok istemez deyip iptal ettirmek istediğimi söyledim e-mail adresime iptal formu yolladılar 10 gün içinde yollamam gerekiyormuş bakalım inş. kurtulacağım bu lanet firmadan.

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: sneakydevil

Bende d-Smart net kullanıyorum 2 aydır sorun yaşıyorum en az 50 kere konuştum müşteri hizmetleri ile değişen bir şey olmadı ne yazık ki bende en az 10 kere iptal ettirmek istedim 2 aydır g*tümü yırttım ekip yollayın da kontrol yapsın diye şimdi 10. kez iptal ettirmek istediğimi söyledim ekip yollayalım adresinize kontrol etsin dedi bende yok istemez deyip iptal ettirmek istediğimi söyledim e-mail adresime iptal formu yolladılar 10 gün içinde yollamam gerekiyormuş bakalım inş. kurtulacağım bu lanet firmadan.

kardeş bu linkteki 15. mesaja bak

http://forum.donanimhaber.com/m_64744076/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: mahsun494

quote:

Bende d-Smart net kullanıyorum 2 aydır sorun yaşıyorum en az 50 kere konuştum müşteri hizmetleri ile değişen bir şey olmadı ne yazık ki bende en az 10 kere iptal ettirmek istedim 2 aydır g*tümü yırttım ekip yollayın da kontrol yapsın diye şimdi 10. kez iptal ettirmek istediğimi söyledim ekip yollayalım adresinize kontrol etsin dedi bende yok istemez deyip iptal ettirmek istediğimi söyledim e-mail adresime iptal formu yolladılar 10 gün içinde yollamam gerekiyormuş bakalım inş. kurtulacağım bu lanet firmadan.

taahhüt tüm var o yüzden dilekçe ile iptal ettirsem daha iyi olacak ve d-smart net annemin adına ttneti kendi adıma almak istiyorum ben o yüzden böyle dilekçe ile iptal ettirsem daha iyi olur yarın yollayacağım inş. en kısa zamanda iptal ederler

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JR YE GİRMEYE DEVAM MI ? :::
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben aradım dedim arızam hala sonuçlanmadı dedim (önce aradığım da sorun sonuçlanmış dediler yine bina iç hatlarında sorun var diyor ) bana demesin arıza kaydınızı var daha sonuçlanmamış dedim dün aradığımda sonuçlanmış dedi arkadaşınız yok dedi sonuçlanmamış ben de dedim iptal edin adamlar deme ki ilgilenmiyor bile adamların bir birinden haberi yok diyeceğim adamlar pc bakarak konuşuyor bunda bir iş var ama anlayamadım ve sonuç olarak iptal etiriyorum :)))

aynı saçmalığı bana da söylediler. 1 haftaya düzelmezse bende iptal ettiriyorum. bu adamlarla uğraşırken sini hastası olmamak için en iyisi iptal ettirmek.
  • 4,5 aydır yalın adsl e geçeceğim. dün şalterlerim tamamen attı. 48 saat içinde sonuç alıcaz dediler çıkacak sonucu şimdiden biliyorum ttnet başvurnuzu onaylamıyor olacak bende en sonun da telefonumu gidip kapatacağım ve tekrardan uğraşmaya başlıcam. yolun sonun da tüketici mahkemesi gözüküyor
  • 2007 yılından beri kullanıyorum eski adıyla smile adsli.Ama şu son 2 haftada yaşattıkları kanser ettiler insani.Tüm papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayan müşteri hizmetlerinin Allah bin belasını versin.Sakın bulaşmayın bunlara sorun çıkarsa çözemezler, dert sahibi olduğunuzla kalırsınız.

quote:

quote:

taahhüt tüm var o yüzden dilekçe ile iptal ettirsem daha iyi olacak ve d-smart net annemin adına ttneti kendi adıma almak istiyorum ben o yüzden böyle dilekçe ile iptal ettirsem daha iyi olur yarın yollayacağım inş. en kısa zamanda iptal ederler

Tahattütüm olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba ? Ben 2 yıldır Smile (yeni Dsmartnet ) a aboneyim bundan önce 4 GB dı sonra 1 sene sonra 12 GB a çıkarttık Şubat 2012 de acaba paketler arası değişiklik olunca tahattüt veriliyor mu ? Bundan önce ki 4 GB lık tarife modem parası filan bir şey yoktu . Bu 12 GB lık tarifeye geçtimizde de ilk 3 ay 39 TL yerine yalan söylemiyim 16 TL mıydı neydi . Şimdi nasıl anlayabilirim ?
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64

• türk telekomun resmi sitesinden arıza kaydı yapamıyorum 8mbit alamıyorum büyük ihtimal onların kablo ek ondan sorun var fakat D-smart net liyim ttnetli deilim değil kabul etmedi :S cok sacma

Orijinalden alıntı: kabusgaming

türk telekomun resmi sitesinden arıza kaydı yapamıyorum 8mbit alamıyorum büyük ihtimal onların kablo ek ondan sorun var fakat D-smart net liyim ttnetli deilim değil kabul etmedi :S cok sacma

Bence de etmez çünkü servis sağlayın D-Smart net ben TTNET'e geçmeyi düşünüyorum . Babamı ikna edersem . Aynı binada arkadaşımın TTNET fiber 20 Mbit e kadar sınırsızı var yeni çektirmiş Aylık modem dahil 55 TL D-smart net e de 40 veriyoduk bakalım ikna edersem geçircem kesin .

Ekleme : Hemde hız sorunu yok şu an onda . Bende var sadece telefon kablolarını da kontrol ettirim belki de yeni döşerler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 5 Eylül 2012; 23:06:45 >
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • geç bence en iyisini yaparsın hiçtiyse bir sorun olduğu zaman direk ilgilenen bir kişi çıkar karşına oyalamaz.

geç bence en iyisini yaparsın hiçtiyse bir sorun olduğu zaman direk ilgilenen bir kişi çıkar karşına oyalamaz.

2 senedir hızından memnundum ancak bu şekilde olmaz artık babam kesin daha fazla vermem diyecek ama napıyım ikna etcem yada aynı kampanyanın orda 6 GB lığı yazıyor 12 GB lığı yok TTNET ofisinden sorarım varsa 45 TL ye 12 GB lık alırım yine şimdi ki gibi .
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • ttnet te ben de aynı sorunu yaşıyorum hoş al birini vur ötekine değişen ne sinirlerimiz ve artışları. m.h ise fasa fiso papağan gibi hep aynı konuşmalar.

d-smart çıldırtmaya devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9unkarekoku -- 5 Eylül 2012; 23:52:36 >

Orijinalden alıntı: 9unkarekoku

ttnet te ben de aynı sorunu yaşıyorum hoş al birini vur ötekine değişen ne sinirlerimiz ve artışları. m.h ise fasa fiso papağan gibi hep aynı konuşmalar.

Ben şu an hız testi yaptırıyorum upload testini yapmıyor . hat değerlerim :

ağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 6002 806
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 15415 1129
    SNR Sınırı (dB): 15.3 17.1
    Hat Zayıflaması(dB): 12.0 1.7
    Güç (dB): -1.7 12.6

ADSL Bağlantısı: Bağlı
    Veri Gönderme Hızı(Kb/s): 806
    Veri Alma Hızı(Kb/s): 6002
    Mod: ADSL2+
    Gelen Veri Hattı Zayıflaması (dB): 12.0
    Giden Veri Hattı Zayıflaması (dB): 1.7

sizce geçsem mi ttnet e ? D-smart net fiber 12 gb a geçecektim sorun çıktı . Birde geçince yeni modem yollayacaklar mıydı acaba ttnet veriyor ya hani :)
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64

• Yalın adsl başvurum yine kabul edilmedi ttnet tarafindan. Resmen iki firma danışıklı dövüş yapıyorlar. Sinirlenip gittim teli kapattırdim ve sonuç : internetim kesilmedi.

Orijinalden alıntı: angelkill

Yalın adsl başvurum yine kabul edilmedi ttnet tarafindan. Resmen iki firma danışıklı dövüş yapıyorlar. Sinirlenip gittim teli kapattırdim ve sonuç : internetim kesilmedi.

Ben d-smart net ten memnunum ancak bu işi anlayamadım :(
    - Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • quote:

geç bence en iyisini yaparsın hiçtiyse bir sorun olduğu zaman direk ilgilenen bir kişi çıkar karşına oyalamaz.

Ttnet tekilere ilgileniyor diyorsan bişey demiyorum. Aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Yok çakışıyor,kablonuzda sorun var,modeminiz bilmemne,hız bizm olcumlerimize gore 7-8 vs. Gözüküyor bu mu ilgilenmek. En son d-smart call center ile oyle bir konuştum ki kadın utancından haklısınız dedi.yurekli biriymiş tebrik ettim. Ttnet-dsmart al birini vur ötekine!!

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.