Şimdi Ara

D-smart'a üye olamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu zamana kadar d samart beni surekli aradi tahutunuz bitiyor dsamart internet kampanyasi var

8 mg internet arti full hd full paket 75 tl dediler bende kabul ettim

Kuruluma geldiler ama bulundugum sitede smart 2 sistemi oldugu icin kurulum olmadi farkli bir cihaz getircez dediler ama bayi isi yapamadi

10 gun sonra bugun farkli bir bayi geldi farkli bir cihaz ile onlarda ellerindeki cihazla sinyalin zayif oldugunu soyledir kurulum yine olnadi

Cozum catidan kablo cekilecekmis o zaman butun kanallar izlecekmis

Bunun icin 100 tl istediker sizce ne yapmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 16 Eylül 2012; 3:22:10 >

• yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uygunu bilmem ama ben de GS taraftariyim , ve samp. Ligi HD izlemek icin dsmart aldim...

2 yillik full paket HD uydu alicisiyla tum kanallar acik 538 tl den aldim, 3 taksit yapildi...

Fatura vs. Derdim yok , iyi arastirin oyle alin alicaksaniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

En uygunu bilmem ama ben de GS taraftariyim , ve samp. Ligi HD izlemek icin dsmart aldim...

2 yillik full paket HD uydu alicisiyla tum kanallar acik 538 tl den aldim, 3 taksit yapildi...

Modullumu alldiniz hocam siz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 12 Ağustos 2012; 18:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

En uygunu bilmem ama ben de GS taraftariyim , ve samp. Ligi HD izlemek icin dsmart aldim...

Yok hocam , yazdim ya hd uydu alicisiyla beraber diye, oruc kafa okuyamamis olabilirsin:)

Benim tv de modul olsa 50 60 a bakmazdim, ama modullu hd uydu alici da alirsam pahaliya gelecekti,

Full paket uzun sureli bisey istiyorsaniz en uygunu benimki sanirim , ama modullu teknosadan alip 199 tl 2 yil full paket hd alinabiliyorsa cok uygun, benim aldigimdan daha uygun , hemde modullu, kanal siralamasi serbest....

Ama iyi arastirmak lazim , sora dsmart digiturk gibi firmalarla ugrasilmaz , sikintiya girer ainir harbi yasarsiniz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Yok hocam , yazdim ya hd uydu alicisiyla beraber diye, oruc kafa okuyamamis olabilirsin:)

Benim tv de modul olsa 50 60 a bakmazdim, ama modullu hd uydu alici da alirsam pahaliya gelecekti,

Full paket uzun sureli bisey istiyorsaniz en uygunu benimki sanirim , ama modullu teknosadan alip 199 tl 2 yil full paket hd alinabiliyorsa cok uygun, benim aldigimdan daha uygun , hemde modullu, kanal siralamasi serbest....

Ama iyi arastirmak lazim , sora dsmart digiturk gibi firmalarla ugrasilmaz , sikintiya girer ainir harbi yasarsiniz...

iftardan sonra okuycam

• Up

• Maxi paket

• Cihan kardeş, ne yaptın, aldın mı? Ben de aynı şeyi planlıyorum. Cimbomun şampiyonlar ligi maçarı kaçmaz. 17 eylülde manchester maçından önce almak lazım. 46" tv de aldım, maçı dört gözle bekliyorum ama paket ne alıyım hiç bilmiyorum. Aldıysan paylaşır mısın?
  • Cihan kardeş, ne yaptın, aldın mı? Ben de aynı şeyi planlıyorum. Cimbomun şampiyonlar ligi maçarı kaçmaz. 17 eylülde manchester maçından önce almak lazım. 46" tv de aldım, maçı dört gözle bekliyorum ama paket ne alıyım hiç bilmiyorum. Aldıysan paylaşır mısın?
  • Kardeşim Maxi Paket alıyorsun bütün spor yayınlarını ( Şampiyonlar ve Uefa Ligi,F1,Moto GP,NBA,WNBA,Smackdown...) İziliyorsun.. Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Cihan kardeş, ne yaptın, aldın mı? Ben de aynı şeyi planlıyorum. Cimbomun şampiyonlar ligi maçarı kaçmaz. 17 eylülde manchester maçından önce almak lazım. 46" tv de aldım, maçı dört gözle bekliyorum ama paket ne alıyım hiç bilmiyorum. Aldıysan paylaşır mısın?

Bu maxi paket hd mi, ücreti ne kadar, taahhüt var mı, uydu alıcı bizim oluyor mu?
  • 538 tl verin 2 yil HD olarak tum dsmart kanallarini izleyin...

yada modullu olarak 2 yil tum HD kanallari 438 tl den izleyin;)

aylik fatura derdiniz olmaz, rahatca takilirsiniz...

aylik odeme imkaniniz biraz sikinti cunku 3 taksit yapiyorlar...
  • quote:

538 tl verin 2 yil HD olarak tum dsmart kanallarini izleyin...

modüllü dediğiniz nedir?
  • quote:

quote:

modüllü dediğiniz nedir?

Modul dsmart yazin google adresine...

Kisaca anlatayim, modul uyumlu yeni lcd led plazmalara sahipseniz ayrica uydu alicisina gerek kalmadan bu modulu tv takarak kullanabilirsiniz, yada herhangibir HD uydu alicinizda modul girisi varsa bu uyeligi alabilir ayrica bi kutu da yer kaplamamis olur, ama benim gibi eski lcd lerden varsa modul uyumu yoksa HD uydu alicili olan paketi almaniz lazim...

• quote:

quote:

modüllü dediğiniz nedir?

forumda fatihmc den aldım ben sanalpazar üzerinden. 285 lira 12 taksit 4 ay erteleme. 1 yıllık maxi paket hd modüllü olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 4 Eylül 2012; 21:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

quote:

modüllü dediğiniz nedir?

forumda fatihmc den aldım ben sanalpazar üzerinden. 285 lira 12 taksit 4 ay erteleme. 1 yıllık maxi paket hd modüllü olarak.

slm bu fatihmc saglam firmamıdır nasıl iletişim kuracagız

• quote:

quote:

quote:

modüllü dediğiniz nedir?

Modul dsmart yazin google adresine...

Kisaca anlatayim, modul uyumlu yeni lcd led plazmalara sahipseniz ayrica uydu alicisina gerek kalmadan bu modulu tv takarak kullanabilirsiniz, yada herhangibir HD uydu alicinizda modul girisi varsa bu uyeligi alabilir ayrica bi kutu da yer kaplamamis olur, ama benim gibi eski lcd lerden varsa modul uyumu yoksa HD uydu alicili olan paketi almaniz lazim...

bende ilk kez duydum modüllü olayını..ben dün d.samrta başvuru yaptım bugün kurmaya gelecekler benim televizyonun markası samsung 40es 6140 ..bunda modül olayı varmıdır peki? teknolijiden biraz uzağım yardımcı olursanız sevinirim

• Modullu var tabiiki,

Giris HD 2 yil kampanyasindan alacaksiniz... 239 tl teknosalarda...

daha sonra musteri hizmetlerini arayip 2 yil fullHD paketi istiyorum 199 tl olani diceksiniz...

Ve 438 tl maliyetle 2 yil tum kanallari HD izleyeceksiniz...

Samsung 6104 de modul olmasi lazim , ozelliklerinden bakiniz...

• Yukari

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.