Bildirim
d&r siparişi hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İlk siparişimde geç gelmişti 5 gün falan.
Daha geçen sipariş verdim. Üçüncü gün elimdeydi kitaplar.
3 günü hiç geçirmediler ilk siparişten sonra
_____________________________ -
Alıcağın kitaplar gündemde olmayan ve pek bilinmeyen kitaplarsa bulmaları bikaç günü alıyo ama hiç şüphen olmasın çok iyi site yani _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: İrem'
İlk siparişimde geç gelmişti 5 gün falan.
Daha geçen sipariş verdim. Üçüncü gün elimdeydi kitaplar.
3 günü hiç geçirmediler ilk siparişten sonra
hadi ya cumaya kadar gelse yeter bana ya :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cumartesi saat kacta verdin? Pazar gunu tatil sanirim.
Yarin 5'e kadar verilir kargoya
quote:
Orijinalden alıntı: alwer
Alıcağın kitaplar gündemde olmayan ve pek bilinmeyen kitaplarsa bulmaları bikaç günü alıyo ama hiç şüphen olmasın çok iyi site yani
çok iyi site tabiki d&r sonuçta :)
Bir çok kez siteden alışveriş yaptım, 3 günü geçirmezler normalde ama senin sipariş hafta sonu tatiline takılmış olmalı. Yarın verirler büyük ihtimalle kargoya, yarın verilmese bile, cuma günü büyük ihtimalle elinde olur.
Ben de cumartesi İdefix'ten sipariş verdim bugün kargolanmış, hafta sonu tatilinden böyle oluyor._____________________________ 
Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa, bende yaprak oynamaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
Cumartesi saat kacta verdin? Pazar gunu tatil sanirim.
Yarin 5'e kadar verilir kargoya
aslında cumartesi denemez gece saat 3te vermiştim sipariş
quote:
Orijinalden alıntı: ikiodayediduvar
Bir çok kez siteden alışveriş yaptım, 3 günü geçirmezler normalde ama senin sipariş hafta sonu tatiline takılmış olmalı. Yarın verirler büyük ihtimalle kargoya, yarın verilmese bile, cuma günü büyük ihtimalle elinde olur.
Ben de cumartesi İdefix'ten sipariş verdim bugün kargolanmış, hafta sonu tatilinden böyle oluyor.
doğru ya pazar günleri kargo şirketleri çalışmıyor
Fazla sabırsızsın. Çünkü işlemler aksamüstü saat 5'e kadar yapılıyor. Pazar günü kargolar kapalı. 2 gün içinde veriyorlar kargoya. Pazartesi 1.gün. Büyük ihtimalle yarın öğlen verirler. En geç Çarsamba 5'e kadar verilir. _____________________________ -
Maket ucak soylemistim d&r dan.5 gun icerisinde geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
My mama always used to tell me 'If you can't find something to live for,you best find something to die for.'
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler