bugün aldığım oyunu yüklerken 3. cd yi istedi ama kutuda sadece 2 cd var ben şimdi bunlara ne diyim napıyıim sizde böle olaylar oldu mu
oyunu söyle, ithalatçı firma sorunu bu...
fifa manager 2006 10 liraya aldıydımdı nesse zaten sadece sizde de oldumu diye merak ettim illa bigün elime bu oyun geçer
De beyefendi ben oyun aldım 2 cd çıktı ama 3 cdliymiş paramı geri isterim de. Vermezlerse al dilekçeyi eline şikayet yaz biyerlere başvur. Ciddi diyorum!! Sen eninde sonunda ya o oyunu oraya satanlardan ya da D&R dan iyi para kırarsın. Kıramassan bile ya oyununa kavuşursun ya parana. Bi bankanın adını unuttum kefilsiz kredi veriyoruz diye reklamı vardı. Adamın biri gitmiş kredi istiyorum demiş bu bankaya. Adam demiş kefiliniz nerden. Bu demiş sizin reklamınızda kefilsiz diyodu. Bankacı demiş siz memurmusunuz fln fln... Adam demiş yok deilim,ama siz herkese veriyoruz demiştiniz. Yok öyle şeykefil alda öle gel demiş bankacı. Adam bunları şikayet etmiş. Bilmem kaç milyon dolar para cezası mı ne yemiş bu banka. Türkiye'de olan bir olay bu bu arada.
Dostum 3. cd yi istediği zaman tekrar 1. cd yi takar mısın bi.
Belki bu şekilde sorunun hallolur:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme