Şimdi Ara

D&R online alışverişte gelen kalitesiz ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bir süredir dr websitesi üzerinden online alışveriş ile kitap alıyorum. Son alışverişlerimde sanki 2.el kitap alıyormuşum gibi kapağında yapışkan lekeleri olan ve kapağı kırışmış, deforme olmuş ya da çizikler içinde ürünler gönderildi. Bugün değişim için gönderdiğim bir ürün, dr ye ulaşmasından 1 hafta sonra, tekrar elime ulaştı. Değiştirildiğini düşünüp rahatça açtım paketi tabi. Bir de ne göreyim aynı ürünü geri göndermişler.

    Öncelikle değişim veya iade süresi zaten saçma sapan ve bezdirici. Müşteri hizmetlerini arayıp güzelce iade veya değişim talebinde bulanabiliyorsunuz. Ama işlemin yapılması(kabulü-reddi) ve tekrar kargolanması sürecinde size herhangi bir bilgi verilmiyor ve minimum 1-1.5 hafta bu süreç sürüyor.(kitap dr ye ulaştıktan sonra) Bir de gönderi kodunu mişteri hizmetlerine arayıp tekrar söyleyeceksiniz ki işlem yapılsın. Ama sistemin böyle olduğunu bilmiyorsanız müşteri hizmetleri bu durumu bazen söylüyor bazen söylemiyor, işlem yapılmadığı için kitap bekliyor, şansınıza artık. Online satışta bu durumdaki kitapların gönderilmesinde de art niyet seziyorum.

    Bu sebeplerden dolayı dr den alışveriş yapmayı kesiyorum. Alışveriş yapacak arkadaşlarda bu durumları göz önünde tutarak alışveriş yapmalarını rica ediyorum.







  • kitapın içinede bak belki eskiden porno dergilere yaptıkları gibi aralarına attırmış olabilirler sayfaları açtığında fıçırrkkkk diye yapışkanlı açılıyorsa bil ki attırmışlardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.