Şimdi Ara

D&R Mİ KİTAPYURDU MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
8.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu soru bizim evde de ara sıra ortaya cıkıyor. Ben kitapyurdunu seviyorum ve daha cok kullanıyorum ama eşim kitapyurdunun sitesini hiç sevmiyor ve uzun süredir D&R ı kullanıyor . ne zaman kitap alacaksak o ordan alıyor ben kitapyurdundan :). bence 2 sitede iyi hizmet veriyor yalan yok. ama benim karsılastıgım 1-2 durum daha cok kitapyurdunu tercih etmeme sebebim. Mesela kitapyurdunda puan biriktirme bölümü var aldıgınız her kitap size biraz puan kazandırıyor ve yaptıgınız ve kabul edilen her yorum da öyle . Bu puanlarla sitenin belirledigi kitapların arasından kitap secip alabiliyorsunuz . Bunun dışında bazen kitapyurdu kargonun içine bir latte olsun yada bitki çayı olsun bir hediye sıkıştırıyor. Küçük ve ucuz da olsa kitap okurken içecegimizi düşündüğünden bana daha samimi bir site olarak geliyor kitapyurdu. D&R da daha önceki 1 siparişimde gönderdikleri kitabı pek begenmemiştim .D&R ın günlük 5 TL ye düşürdüğü kitaplardan biriydi . Ciltlemesinde bir sorun var gibiydi pek üzerinde durmadım herhalde bu yüzden 5 TL yaptılar diye. Ama 2 ay önce Kılıçların fırtınasını onlardan almıştım okurken bir baktım 18 sayfa eksik :( neyse o şekilde o akşam bitirdim kitabı ertesi gün D&R a kargoladım yanına da durumu anlatan bir kağıt koydum 4-5 gun sonra yeni bir kitap gönderdiler tekrardan sagolsunlar . Ama en başta düzgün iş yapsalar bunların hiçbiri yaşanmazdı bence. Bu olaylardan sonra bende kitapyurdundan şaşmamaya çalışıyorum.

• Şu aralar 25 TL üzeri kargo ücretsiz olduğu için D&R.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• 24 saat olucak dr hala kitaplarıma tedarik sürecinde diyor
  • bence kitap yurdu daha iyi arkadaşlar bazı kitaplarda 4-5 gün tedarik süreci yazıyor ama şuana kadar maksimum 2 gün içinde tedarik ettiler .Şimdide okuoku.com dan şipariş verdim 7 tane toplam kitabın 4 tanesini tedarik ettiler.
  • dr.com.tr den yaptığım siparişlerim hız, kargo ve paketleme açısından beni ziyadesiyle mutlu etti. kitapyurdu da güzel olsa da benim ilk tercihim dr.com.tr'dir. Bu arada mağazasından da kitap almam o da ayrı bir çelişki

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • Tabiki D&R

Orijinalden alıntı: iztuzu

dr.com.tr den yaptığım siparişlerim hız, kargo ve paketleme açısından beni ziyadesiyle mutlu etti. kitapyurdu da güzel olsa da benim ilk tercihim dr.com.tr'dir. Bu arada mağazasından da kitap almam o da ayrı bir çelişki

Valla aynı kitabı dükkandan almak bence mantıklı değil Daha maliyetli oluyor

Orijinalden alıntı: ne menem şey

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

dr.com.tr den yaptığım siparişlerim hız, kargo ve paketleme açısından beni ziyadesiyle mutlu etti. kitapyurdu da güzel olsa da benim ilk tercihim dr.com.tr'dir. Bu arada mağazasından da kitap almam o da ayrı bir çelişki

Valla aynı kitabı dükkandan almak bence mantıklı değil Daha maliyetli oluyor

İnternet sitesi bluemotionsa dükkanı lambonun şehiriçi yakıt tüketimi gibi kardeşim, kitaplara yan bakılmıyor.

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

• Hepsiburada bazı yayınevlerinde iyi indirimler var anasayfasında gördüm.

Orijinalden alıntı: M.Guray

Kapıda ödeme seçeneği varmı bu sitelerde?

D&R'da yok.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• kitapyurdu'ndan hiç alışveriş yapmadım ama dr'den çok memnunum.
  • Her iki sitedende alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım.
    Ben olsam fiyatı hangisi uygunsa ordan alışveriş yapardım
    Şayette öyle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

D&R mağaza konseptli olduğu için raftaki eskimiş kitabı kişiye gönderme ihtimali var fakat kitapyurdu'nda bu tarz bir durumun daha az olacağı görüşündeyim.

alakası yok hiç denk gelmedim
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.