Şimdi Ara

D-Link DSL-224 kullanan (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
25.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rule_06 R kullanıcısına yanıt
    rule_06 Merhabalar,

    D-Link Türkiye olarak artık bu sosyal medya platformunda da sizlere destek için bulunmaktayız. Destek ve talepleriniz için @Dlinktürkiye hesabına soru, öneri ve görüşlerinizi bekliyoruz.
  • Arkadaşlar, modem çok iyi, tavsiye ederim. f/p ürünü. piyasada daha iyileri vardır elbet ben işin uzmanı değilim ama iki katı para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
    tek yapmanız gereken aldığınızda sürümünü güncellemeniz gerekebilir. an itibariyle 2019.02.05 TUR V1.0.3 sürümüne güncellerseniz hiçbir sorun çıkmayacaktır. kurulumu ve gücellemesi inanılmaz basit. internetimi limitlerinde kullanıyorum çok beğendim, tavsiye ederim.
    3.0.2 daha güncel diye düşünmeyin 2019.02.05 TUR V1.0.3 daha güncel bir versiyon.
  • Ben de 1 ağustos 2019 da aldım. Bana gelen açılıştaki firmware sürümü 1.0.1 di. Ve bu sürümle 3 - 4 gün kullandım. Hızı internet tarifenizi sonuna kadar zorlayacak türdendi. Cihazları güncel tutmak önemli diye sonra d-link.ru sitesinden manuel olarak 3.0.2 sürümüne güncelledim. Tabi ne mi oldu. Hızımda düşmeler ve nonstabil olmaya başladı. Sonra modemi resetledim ama 1.0.1 sürümünü kadar hız elde edemedim. Bu Fabrika sürümünü tüm sitelerde aradım bulamadım. Servisle email üzerinden iletişime geçtim (support.tr@dlink.com.tr) sağolsunlar ilgilendiler ama yukarıda turbobit linkindeki en güncel Türkiye sürümü v1.0.3 ' ü önerdiler. Böylece kaldım. Tavsiyem, ola ki 1.0.1 sürümüyle açılışı yaptınız hızı da iyise hiç kurcalamayın arkadaşlar öylece kullanın gitsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NUH21TR

    Ben de 1 ağustos 2019 da aldım. Bana gelen açılıştaki firmware sürümü 1.0.1 di. Ve bu sürümle 3 - 4 gün kullandım. Hızı internet tarifenizi sonuna kadar zorlayacak türdendi. Cihazları güncel tutmak önemli diye sonra d-link.ru sitesinden manuel olarak 3.0.2 sürümüne güncelledim. Tabi ne mi oldu. Hızımda düşmeler ve nonstabil olmaya başladı. Sonra modemi resetledim ama 1.0.1 sürümünü kadar hız elde edemedim. Bu Fabrika sürümünü tüm sitelerde aradım bulamadım. Servisle email üzerinden iletişime geçtim (support.tr@dlink.com.tr) sağolsunlar ilgilendiler ama yukarıda turbobit linkindeki en güncel Türkiye sürümü v1.0.3 ' ü önerdiler. Böylece kaldım. Tavsiyem, ola ki 1.0.1 sürümüyle açılışı yaptınız hızı da iyise hiç kurcalamayın arkadaşlar öylece kullanın gitsin.
    Bende modemi bugun kurdum.
    Guncelleme aklima takildi. Ama hic sorunla ugrasacak vaktim ve kafam yok o yuzden bulasmayayim her seyinden memnunum suan.

    Modem guncelleme cok zaruri bir sey olmasa gerek diye dusunuyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski huawei ttnetin verdigi modemden gectim ama 5 6 yillik modem bariz fark hissettim. Wirilessi koptugu icin aldim cekimi stabilitesi daha iyi ama ilk gunum daha tabi.
    Ben memnun kaldim :) bir seybolursa eklerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu modemde url filtreleme yapabilen var mı? Denedim olmuyor
  • url filtre olmuyor..bende denedim.versiyondan olabilir.3.0.2 kullanıyorum.bir de çıkış gücü 10 olarak bırakın.daha fazlası kopmalara sebep oluyor.10 olması mesafe için çok fark etmiyor.ama fazla değer girilirse modem fazla güç tüketiyor ve kopuyor bilginize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik_35 -- 16 Ağustos 2019; 19:47:16 >
  • versiyondan değil. 1.xx.xx versiyon vardı. cihazla gelen. o versiyonda olmadığı için dediğiniz versiyona yükselttim. https siteleri değil de http siteleri engelliyor sanırım.
  • aynen kardeşim.secure bağlantılı siteler olmuyor diğer http olanlar oluyor..secure olanlar için ip filtre çalışıyor..
  • Modem canavari kullanıcısına yanıt
    -Bağlantı kurulumu - wan - tüm ayarlarda,canlı tutu kapalı olacak..lcp butonları ve istek üzerine bağlan kapalı kalacak.
    diğer türlü kopmalar oluyor.
  • fsenokur kullanıcısına yanıt
    türkiye dlink destek ekibinin verdiği 1.0.3 en güncel sürüm..3.0.2 yi kaldırdım 1.0.3 türkçeye yükselttim.inan ne kopma ne donma en iyisi bu oldu.temiz kurulum ve versiyon 1.0.3...
  • tarik_35 T kullanıcısına yanıt
    1.0.3 sürümünü internette bulamıyorum yardımcı olurmusun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu modemi bir türlü güncelleyemiyorum. 3.0.2 denedim, 1.0.3 denedim hep hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor ?


    D-Link DSL-224 kullanan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelboy026 -- 30 Ağustos 2019; 19:0:41 >
  • Bu modemi almayı düşünüyorum. Wifi çekim gücü nasıl yanına wifi menzil arttırıcı almayı düşünüyorum 50TL'ye xioami var. 35mbqs interneti sıkıntısız verebilirmi wifi den?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem çekim çok iyi..1.0.3 Türkçe versiyonu şu an en güncel fiemware.evde her odadan çeksin dersen önü açık bir yere kur modemi.çıkış gücünü 100 de bırak.yani default değerleri gayet iyi sadece fiemware 1.0.3 yap.evin her yerinden çekiiyor.80 m kare ev.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkte 1.0.3 firmware var.dsl Türkiye ekibinin verdiği.
    https://www.dosyaupload.com/rE8Q
    @fsenokur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu modemden aldim 3 gündür kullanıyorum 130 m2 ev.. en uzak odada bile hd videolar rahat açılıyor... Sürüm 1.0.3 tü kolay kurulum oldu... Hiç kapatmadim isinma yokk kontrol ediyorum aklıma geldikçe...
    1 tv 1 pc 3 cep telefonu sürekli bağlı ... Görüntüsü güzel ,şirin bir modem... antensiz olması daha güzel olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar modemi bir türlü kuramıyorum sürekli kendini kapatıp açıyor. Yazılım güncellesem düzelir mı diye onu denedim onda da kendini yeniden başlatıyor. Sürekli cihaza erişilemiyor hatası alıyorum dsl ışığı sabit yanıyor. Yardım edebilecek var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dariomorebo -- 12 Eylül 2019; 23:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim modemin sol tarafında reset düğmesi var ona 15 saniye boyunca ataş yada kürdan ile basılı tut.resetlemiş olursun.sonra kablo ile bağlanıp 1.0.3 yükle.düzelmezse modemin sorunlu olabilir.dsl türkiye yaz internete...teste yollarsın arızalı çıkarsa değşim yapıyorlar.
    bir de donma yada kopma yaşayan varsa kablosuz ağ-temel ayarlarda- grup değişken aralığını 0 yada 999999 yapmayı deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.