Şimdi Ara

CZ DE TEK ATAN ROGUE :))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cz deyim dün akşam yer beramus2.birtane human mageyi yatırdık sonra bizimkiler yattı birtek ben kaldım.
    bir asas geldi ismini hatırlamıyorum elinde dual+8shard vardı bana spike ile tek attı

çıkan damage canımkadar belkide daha da canımolsa vuracak ha tam 2401 vurdu ama klakanım yokyu 507 defansa böyle vurdu.

sizce gm falan olabilirmi? yoksa adam 65-70 lvl mi.anlamadım gitti gerçi kabahat bende üzerimde dd yok adama macie attım oda bana tek attı :D

yorumları bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

arkadaşlar sadece yuhhh diyorum

cz deyim dün akşam yer beramus2.birtane human mageyi yatırdık sonra bizimkiler yattı birtek ben kaldım.
    bir asas geldi ismini hatırlamıyorum elinde dual+8shard vardı bana spike ile tek attı

çıkan damage canımkadar belkide daha da canımolsa vuracak ha tam 2401 vurdu ama klakanım yokyu 507 defansa böyle vurdu.

sizce gm falan olabilirmi? yoksa adam 65-70 lvl mi.anlamadım gitti gerçi kabahat bende üzerimde dd yok adama macie attım oda bana tek attı :D

yorumları bekliyorum

65-70le ne alaka lvl 60 da dex 255 olabılıyor

• Lvl 61 priestim.Buff ile 3200 canım oluyor,300ac ile de 880 defansım..Serverın en iyi karus assasları bana en fazla 1500-1700 arası vuruyorlar..

Server:Olympia..

Kıyaslamayı sen yap

Not:En iyi assaslarda +8 miragelar,shardlar var..
  • Gm degil....dual +8 shard li lwl 62+ master bir rogue nin o kadar dmg vurmasi normal
  • adam çoşmuş be 2400
  • valla helalolsun diorum.

ama adamın üzeri chitin shell kaç lvl dir bilemem
  • ya bende 2200 vurdum cok iyi hatırlıom ama paper mage + malice vardı
    ama cypherde bi aralar laz_ve_gaz vardı 2600 can + 560 defance varken tek çekmişti bana hiç unutamıyorum

He bide 65 veya 70 lvl de olabilir çunku 65 de masterden attack %15 artıran pasif bi güç geliyor 70 dede %10 daha artıryor (yanlış yazdıysam düzeltin lütfen insanları yanlış bilgilendirmek istemem) ama attack artıoyr bu kesin

edit, yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLL4YoU -- 15 Haziran 2006; 11:36:10 >
  • Üstüne Shell Veya Chitin Yoksa Paper Olabilir mi?
  • arkadas o hacktir aynı anda tum skillerini vuruyo yoksa spike okadar vuramaz
  • Ya ben diesdeyim ve Orc warriorum 1100 defans 3200 canım war diesin Pr0grossive die bi adam war bu defansla bana 1500 vuruyoo sen düşün artık adam mage we priestlere tek geçiyoo adam süper
  • areste daha yeni 60 olduğum zamanlarda (1 yıl falan önce) bufflı hp 29xx. Enemy: Nefalat Dmg:29xx. malice falan da yoktu. def 550 civarıydı.
  • r1sk human olmadan önce bana tekatmıştı bp iken 500defans 3500canla
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Lvl 61 priestim.Buff ile 3200 canım oluyor,300ac ile de 880 defansım..Serverın en iyi karus assasları bana en fazla 1500-1700 arası vuruyorlar..

Kıyaslamayı sen yap

nickin ne:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::

quote:

Lvl 61 priestim.Buff ile 3200 canım oluyor,300ac ile de 880 defansım..Serverın en iyi karus assasları bana en fazla 1500-1700 arası vuruyorlar..

Kıyaslamayı sen yap

• quote:

Orjinalden alıntı: BuBaa

Gm degil....dual +8 shard li lwl 62+ master bir rogue nin o kadar dmg vurmasi normal

+1.doğal tabiki.
  • Walla ben olimpiada paper magenin birine debuff sız 2155 vurdum adam artıq beni görünce town çekio ama belkide ac si yoqtu
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYWaN1MS1..

quote:

Orjinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::

quote:

Kıyaslamayı sen yap

neden güldüm anlamadim.

• adam o kadar item yapmışsa level 65+ dir yani bence gayet doğal daha çok canın olsa onuda siler süpürürdü
  • Adam bence kendini AŞMIIŞ
  • BEYLER HİÇ DOĞAL DEİL 0000000 BİLE ŞU ANA AKDAR HİÇ KİMSEYE ÖLE TEK ATTIĞINI GÖRMEDİM Kİ BERAMUSTA KRALLA BERABER TAKILDIK ZAMANINDA ONU PARTYDEKİ ELEMANLAR BİLE KİMSEYE TEK ATAMIODU YER ::BERAMUS
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.