Şimdi Ara

cydia tweak yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Zephyr ve Switchy tweaklarını yüklemek istiyorumda acaba bunları bedava yüklememin bir yolu varmıdır?
    eğer yoksa para verip aldığımda telefonu restore ettikten sonra aldığım tweaklar yalanmı olur?(eğer yedek almamışsam)

Orijinalden alıntı: _yildirim_

arkadaşlar Zephyr ve Switchy tweaklarını yüklemek istiyorumda acaba bunları bedava yüklememin bir yolu varmıdır?
    eğer yoksa para verip aldığımda telefonu restore ettikten sonra aldığım tweaklar yalanmı olur?(eğer yedek almamışsam)

1. lisanslı programları bedava yüklemeye çalışmak yasal değildir ve forumda bununla ilgili konu açmak yasaktır.
    2. Cydia üzerinden ücretini ödeyerek lisansını aldığınız programları daha sonra restore etseniz bile tekrar yükleyebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: _yildirim_

arkadaşlar Zephyr ve Switchy tweaklarını yüklemek istiyorumda acaba bunları bedava yüklememin bir yolu varmıdır?

cydia.xsellize.com

repo.insanelyi.com

bu ikisinden birinden yukledim zephyr i, diğer tweak de muhtemelen bu ikisinde mevcuttur...

edit: şu an bakamıyorum yedekleme vs yuzunden, 1 saate kesin olarak yazarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 8 Eylül 2012; 15:34:34 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.