Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
11
Favori
26.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdilik oyunu iade ettim ilerleyen zamanlarda xbox one için performans güncellemesi gelirse tekrar alınır ama şu an çöp. Bir de yüksek heveslerle bekleyince oyunun bu denli hatalı çıkması kabul edilemez oldu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anthropomancy

    Hala güncelleme gelmemesi şaşırtıcı
    3 ay içinde gelirse öpüp başımıza koyalım hocam. Next gen mi current gen mi kastettiniz onu bilmiyorum ama epey zamanı var patchlerin. Daha geçen cdpr xone ve ps4te oyunun çok iyi çalıştığını söyledi malum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDPR'e büyük sempatiyle bakan biriydim ama şu hareketleriyle beni epey hayal kırıklığına uğrattılar. Bu oyun geçen Nisan çıkacaktı ve defalarca ertelendi. Demek ki oyun bitmemiş o zaman. Bu işin bir yani. Diğer bir tarafı ise oyunun hemen hiçbir cihazda düzgün çalışmaması. 3000 serisi kartlar anormal güçlü ve orada bile sorunlar mevcut.
    Peki abi bu oyun hangi cihaza çıkartıldı? PC de çalışmasa anlarım, yeni nesilde çalışmasa, yeni çıktı geliştirme sürecinde yoktu, der anlarım. Hatta ps4 ve xbox one'de çalışmasa bile, gücü yetmiyor, der bahane bulurum. Ama ps4 pro ve xbox one x de üst düzey çalışmaması kabul edilemez. Bu oyunların geliştirildiği ana konsol bunlar. Yeni nesil Ocak 2021 de çıksaydı başka cihaz olmayacaktı. Ee bunlarda da düzgün çalışmıyorsa siz bu oyunu neye yaptın CDPR? Süper bilgisayar alıp onda mı oynadınız? Yani konsol denen donanım herkeste aynıdır. Optimizasyon ve grafik sorunları en azından birinde olmamalı. Artık bağımsız geliştirici sıfatında küçük bir firma değil ki CDPR.
    Buradan anlaşılıyor ki CDPR oyun yapım işini iyi organize edemedi ve amatörlük yaptı. Çok da yazık oldu. Böylece oyun değil oynanaması konuşulur hale geldi.




  • Bu fotoğraf daha önce yoktu. Acaba kısa zamanda güncelleme gelecek mi ?

    CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • series s için bugün satın aldım one s sürümünü oynayacak olmak üzüyor ama umarım korkutuğum kadar fps sorunu veya başka sorunlar yaşamam

  • One X'de oyunu eğitimlere kadar oynadım. Her ne kadar zorlayacak pek bir şey olmadıysa da FPS dalgalanmaları görmedim ama kaplamalar ve grafiklerde önemli sorun var. 7-8 sene öncenin gibi duruyor. Düz, sade. Kaplama yokmuş gibi sanki. Buna acilen patch yayınlamaları gerekiyor.
  • fasttornado F kullanıcısına yanıt
    Şehire inince fps düşüşleri başlıyor, geröekten kötü.. uzak görüş rezalat..Bu oyun ile onex'in de miladı doluyor sanırım.
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Zaten oyunu bıraktım. Sağlam bir yama gelene kadar oynamayacağım. Kaplamalar bile gözümü kanattı. FPS nin nasıl olacağını hiç düşünemiyorum o zaman.
  • Arkadaşlar ben de one s de oynuyorum. Araba kullanirken o kadar kasiyo ki çoğu yere yuruyerek gidiyorum :) fps sayacim yok ama yer yer 15 20 fps e kadar dustugune eminim. Genelde de 20-30 arası değişiyo. 30 fps i de kapali alanlarda gorebilmek mumkun sadece. Bu arada sizde de versiyon 1.0.6 mi ? Bu versiyon one day patch i almayan versiyonmus. Ne zaman gelecek acaba patch ler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

    Arkadaşlar ben de one s de oynuyorum. Araba kullanirken o kadar kasiyo ki çoğu yere yuruyerek gidiyorum :) fps sayacim yok ama yer yer 15 20 fps e kadar dustugune eminim. Genelde de 20-30 arası değişiyo. 30 fps i de kapali alanlarda gorebilmek mumkun sadece. Bu arada sizde de versiyon 1.0.6 mi ? Bu versiyon one day patch i almayan versiyonmus. Ne zaman gelecek acaba patch ler?

    Evet day one patch alan versiyon 1.0.06 xbox platformunda. Maalesef optimizasyon çok kötü. Keşke bu nesle hiç çıkarmasalardı ama o zaman da bizim gibi enayileri nasıl tokatlarlardı? İşin içinden 7 8 senelik cihaz, bu next gen oyunu diyip sıyrıladabilirler patch konusunda hiç umutlu değilim ben kendi adıma. Ama gameplay videoları ve cdpr yöneticisinin "xone ve ps4 üstünde beklediğimizden iyi çalışıyor" açıklamalarından sonra ortada ağır bir tokatçılık kokusu var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Wessaur. kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil yani 60+15 gb aldi xbox tarafi güncelleme olarak. Ps tarafı 100 kusur gb. Simdi bize baska patch gelmeyecek mi? Şu an oynadığımız versiyon düzeltilmiş hali yani öyle mi? Öyleyse yıkılırım. :)
  • Ekranda oyunun sol alt tarafında 1.02 yazıyor şuan 1.03 oyun x box geriden geliyor bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil Belief

    Bu oyun XBOX'da mouse ile oynanabiliyor mu? Oynanamıyorsa ileride destek gelip gelmeyeceği hakkında bilgi var mı?

    Edit: Pardon ya ben oyun One'da oynanabiliyor mu diye anlamışım. CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 11 Aralık 2020; 11:34:56 >
  • CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC
  • 1.03 patch henüz yayınlanmadı diye biliyorum. Sadede içerik notu yayımlandı.
  • ra's al ghul kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 1.0.6 yaziyo ama? Sadece 59 kusur ana oyun ve 15 gb guncelleme aldim.
  • X box oyun larda versiyon 1.006 gibi bişey oyuna gir sol alt tarafa bak menüde 1.02 yazıyor gorursub
  • Bende dün itibariyle oyunu iade ettim kredi kartına kaç günde yansır bilgisi olan var mı ? Arkadaşlar

  • el_jericho kullanıcısına yanıt

    Yine de sağolun hocam CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC  Ben araştırdım, oynanmıyormuş mouse'la.

  • Rockstar gibi yapamıyorlar şu işleri. Kapatacaksın telsizi kardeşim bordo bereli misali, iş bitene kadar çıkmayacaksın ortaya. Oyun çok cezbedici bir atmosfere sahip ama adam akıllı patchler gelene kadar oynanmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.