Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Tamamlanmaya Yakın Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt RED, resmi PlayStation YouTube kanalı üzerinden "Cyberpunk 2077'yi Yaratmak" başlıklı beş dakika civarında yeni bir geliştirici günlüğü yayınladı.

    Geliştirici günlüğünün sonlarında Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecinin bitmekten uzakta olduğu belirtiliyor. (“work on it is far from over”)

    Geliştirici günlüğünde ayrıca geçtiğimiz yıl yayınlanan 48 dakikalık oynanış videosundan klipler ve neden birinci şahıs perspektifini seçtikleri ve stüdyonun oyunu ilk duyurduktan sonra neden sessizliği gömüldüğü gibi konulara değiniliyor.  

    Fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için duyuruldu. Cyberpunk 2077'nin Türkiye'deki dağıtımını üstlenecek Bilkom oyunun 2019'da çıkacağına dair bir açıklamada bulunmuştu ancak bu tweet daha sonra kaldırıldı. Bugünkü videodan sonra da 2019 artık pek olası görünmüyor. Stüdyo E3 2019'a katılacağını doğruladı, Haziran'da çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi edineceğizdir.

    Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 








  • Oğlum dünya çok değişik kafalarda oyunun kamerası yüzünden bütün kodları baştan yazılırmı lan :D ne oldu böyle bir oyun vardı Fps'den tps'ye geçen xcom declassified ne oldu oyunun sonu iş kamerada değil yav tps'de daha kötü olursa ne olacak :D adam bütün altyapıyı ara sahneleri olayları "immersion"üzerine kurmuş en iyisi deus ex gibi olsun covera geçince third person olsun kimse üzülmesin :D bak belki sizin yüzünden oyunun yapımı uzadı 2 yıl belki çıkamyacak oyun belki yeni konsollara çıkacak sadece paran varsa oynarsın şimdiki konsol 3000'liraysa yenisini sen düşün :D
    Hocam onu yazan arkadaşın kullanıcı adı d3vstator.

    https://forum.donanimhaber.com/cyberpunk-2077-icin-48-dakikalik-oynanis-videosu-yayinlandi--134670451-6

    Şimdi şu konuda kendisinin 6.sayfadaki bomba yorumuna bakıyoruz.İlk paragrafı tam olarak şöyle :

    ‘’Cyberpunk bekleyen kitle içindeki bu "TPS olmazsa, istemezük"çileri anlamakta çok ciddi sıkıntı çekiyorum. Bu 48 dakikalık videoyu hangi gözlerle izlediler anlayamadım. Oyunu kaliteli oyunlar kategorisine sokan onun FPS, TPS olup olmaması değil, mekanikleri, sunduğu içerik, oynanabilirlik, yenilikler gibi sizlerin de belki buraya bir kaç madde daha ekleyebileceği hususlardır. Oyun tarihi içinde her türden efsane oyun olması, bunun delilidir.’’


    Kendisi zamanında bunları yazmışken şimdiyse tam tersini söylüyor.Yani kendisinde ya ciddi mental sıkıntılar var ya da ağır troll.O yüzden ciddiye alıp cevaplamaya tenezzül bile etmenize gerek yok
  • Muhtemelen yeni nesil konsollar içinde yapıyolardır.Zaten yeni nesil konsolların çıkışından sonraya büyük ihtimal çıkış tarihi verilecek.
  • Ver müzüğü... Bekleriz baboş, sorun yokhttps://www.youtube.com/watch?v=9ayYeLLT8bs
  • Tps'ye ceviriyorlar bence??
  • Söyledim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2019 4. çeyreğinde çıkacak kasmayın.. e3 2019'da açıklanacak tarih. zaten e3'de olacakları kesinleşti.
  • 2020 sonunda çıkar.
  • Ps5 e çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkom dağıtımcı olarak ,Cyberpunk 2077 de oyun olarak çok iyi, yeterince talep ve istek olursa Türkçe dil desteğini de eklerler diye düşünüyorum o nedenle PC tarafında oyunun orjinal alınmasıda çok önemli....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bilkom dağıtımcı olarak ,Cyberpunk 2077 de oyun olarak çok iyi, yeterince talep ve istek olursa Türkçe dil desteğini de eklerler diye düşünüyorum o nedenle PC tarafında oyunun orjinal alınmasıda çok önemli....


    Birde şunu ekleyeyim, Cyberpunk 2077 ye TPS yide ekleyin, lütfen.....
  • Ps5'ede geleceğini bildiğimden bu nesilde heba etmeyecem, TLOU Part 2'yide öyle..4K'da rahat rahat akmak varken ıkınarak oynatan cihazlarda oynamak mundar etmişim gibi hissettirir bana...Son yıllarda çıkan oyunlar ps5'e direk gelir zaten.
  • Videoyu Geralt seslendirince bir an ne oluyor dedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bilkom dağıtımcı olarak ,Cyberpunk 2077 de oyun olarak çok iyi, yeterince talep ve istek olursa Türkçe dil desteğini de eklerler diye düşünüyorum o nedenle PC tarafında oyunun orjinal alınmasıda çok önemli....


    Birde şunu ekleyeyim, Cyberpunk 2077 ye TPS yide ekleyin, lütfen.....
    Tps olmalıydı zaten, çok tepki aldılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 sonu çıkışını yapar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir kere oyun Tps değil oyun Tps olmalı Tps olmazsa olmaz, Tps çok iyidir Tps olmalı ki Tps oynayalım yoksa Tps'siz olmaz. Oyun Tps olursa muhteşem olmazsa çöp olur isteidğin kadar şehir inşa edip hikaye yap ama Tps olmazsa at çöpe gitsin. Bu oyunun güzel olması için iki şart vardır birincisi Tps olmalı ikincisi malum bir platforma özel olmalı. Oyun Tps olmalı demiş miydim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Bir kere oyun Tps değil oyun Tps olmalı Tps olmazsa olmaz, Tps çok iyidir Tps olmalı ki Tps oynayalım yoksa Tps'siz olmaz. Oyun Tps olursa muhteşem olmazsa çöp olur isteidğin kadar şehir inşa edip hikaye yap ama Tps olmazsa at çöpe gitsin. Bu oyunun güzel olması için iki şart vardır birincisi Tps olmalı ikincisi malum bir platforma özel olmalı. Oyun Tps olmalı demiş miydim?
    Senin yorumlarına genelde katılmasam da burdaki ayarına çok güldüm kardeş. 48 dklik videodan sonra bile tps olmalıydı diyenler beni kara kara düşündürüyor. Herkes CD Projekt'te çalışıyor galiba en iyisini biliyor.
  • Oyunu tps kamerasına çevirirler umarım.
  • Tps niz batsın gidin fortnayt oynayın neyinize sizin cyberpunk !!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman Ali rıza bey oyun iyi olsun da önemli değil ne zaman çıktığı tadımız kaçmasın...
  • TPS olmazsa oynanmaz bu oyun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.