Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
95
Favori
388.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nier kullanıcısına yanıt
    Haydaa. Yarıda bıraktıracaksın bana oyunu hocam. Panam özler beni olmaz yani

    Hocam TPS kamera Witcher için galiba iş ilanlarına direk siteden baktım ama resimde koydukları gibi Cyberpunk 2077 logosu yok, paylaşan kişi öyle koymuş büyük ihtimal. Tüm iş ilanları Witcher serisi ve Cyberpunk 2077 için. Ama Multiplayer Cyberpunk 2077'e gelebilir ki duruma göre gelecek demişlerdi.
    https://jobs.smartrecruiters.com/CDPROJEKTRED/743999817970863-camera-programmer
    https://en.cdprojektred.com/jobs/page/2/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 8 Nisan 2022; 4:30:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Kutulu 5 dolara düşmüş ABD'de, artık ekmeğe peynire bantlayip kampanyayla satacaklar yakında, zaten baya süre 10 dolardan satılmıştı yine ABD'de, yani Allah reva mı bu adamlar neredeyse bedavaya oynuyor, tr de en ucuz 199 a düştü ki bı daha görmez o fiyatida. Oynadım bitirdim sattim ama şöyle 100-120 lirayı falan görse store da arşiv için alabilirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna tps kamera gelebilir ancak buna pek uygun değil gibi hocam, özellikle çatışma dinamikleri, hack yapma durumları fps açısıyla daha etkileyici oluyor. Çoğu sevdiğimiz oyun tps kamera açısına sahip ancak bu oyun bence fps için daha uygun gibi :)

  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece çatışma ve hack değil oyunda ki tüm Mocap animasyonlar sahneler direk gözümüzün önünde anlık olarak olduğu için TPS'de öyle bir hissiyat olmaz. Yani karakterimizin sırtını görürken, Panam'in, Judy'nin yüz ifadelerini, yürüyüşlerini, etrafta dolanmasını, hareket etmesini vs izlemek saçma olur, olmaz daha doğrusu.

    Onun için direk oyundan bağın koparılıp, farklı kamera açılarıyla ara sahne izlememiz gerekir. Ama cyberpunk'da arasahneler direk gözümüzün önünde realtime olarak anlık yaşanıyor, hiç bir şekilde oyundan bağ kesilmiyor ve bu mocapli oyun içi sahneler muhteşem hazırlanmış ve aşırı gerçekçilik katıyor oyuna. Direk oradaymış gibi hissettiriyor, karakterler önünde yaşıyor resmen.

    Klasik tip RPG'ler gibi ayakta dikilip, kamera bir konuştuğumuz kişiyi, bir bizi göstermiyor sabit açıdan, ki nefret ediyorum bu eski tip konuşma sisteminden.

    (Witcher 3'de dahil RPG'ler deki o bahsettiğim sistem)
    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı

    En basitinden aşağıda Judy'nin sahneleri var, Bu sahneler TPS açısından izlenmez.

    (Spoiler!)
    Cyberpunk 2077 but Judy is angry all the time - YouTube



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 12 Nisan 2022; 16:44:58 >




  • Net Katılıyorum hocam, paralel düşünüyoruz bu konuda...


    Cyberpunk 2077 oynarken, acaba tps olsa nasıl olurdu diye hiç düşünmedim çünkü oyunun atmosferi ve oynanış tarzını fps müthiş yansıtıyor. Kendimizi daha fazla karakterin içine girmiş gibi hissediyoruz. Bu oyun özelinde fps kararı bence doğru...

  • Deneyimleyen arkadaşlar oyunun açık dünyası nasıl acaba? Yaşayan bir şehir ve şuraları da gezeyim gideyim vs hissi veriyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • becks1907 kullanıcısına yanıt

    Hocam PS5 'iniz varsa PlayStation storeden 5 saatlik deneme sürümünü indirebilirsiniz. Kendiniz oynayarak karar verirsiniz severseniz satın alırsınız 😉👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu alalı aylar geçmesine rağmen sabredip yeni nesil güncellemesini beklemiştim. Dün oyuna başladım ve yaklaşık 1 saat civarı ps5 versiyonunu oynadım. Henüz açık dünyaya çıkmadım. Oyunu 4K 30 fps ışın izleme modunda oynuyorum. Performans modunu denemedim. Sanırım denedikten sonra 4k 60 performans moduna geçerim. Nişan alma da biraz hantallık var gibi ama ayarlarla oynarsam umarım düzelir biraz daha. Sadece araç sürüşünde tetik tuşlarının sürekli gaza ve frene basarken tepki vermesi beni rahatsız etti açıkçası. Tabi ki dualsense kullanımı güzel olmuş ama sanırım bu özellik kapatılabiliyorsa kapatıp o şekilde devam edicem. Genel olarak oyunu çok az oynadım ama ilk izlenim olarak beğendim.

  • 7-8 saat oynadım sanırım. Bitirmek istediğim başka oyun vardı, onu bitirdim. Artık Cyberpunk ağırlıklı gidiyorum. Açık dünyası canlı, yaşayan bir şehir havası veriyor gibi geldi bana. Ama mesela bir NPCyi bir yerde görüyorum, kilometrelerce uzakta başka bir bölgeye gidiyorum; aynı adam orada da olabiliyor. Okuduğum yorumlarda tam tersini söylüyordu. Açık dünyası yeterince yaşayan bir şehir havası vermiyor diyenler görmüştüm.

    Görev yapısı Witcher 3 gibiymiş. Yine envanter var, zula var, bol bol yiyecek içecek çeşidi var, yan görevler var. Para kazanmak için yaptığın isteğe bağlı ek görevler var. Bu açıdan sevdim. Her görevi yapma isteği uyandırdı.

    @oyuncu11790 hocam biraz alışmam gerektiğini iletmişti. Alışmaya başlayınca gerçekten oyun keyif veriyor. Ama o "Hediye" görevini hala geçemedim, kameraya ping yerleştirme kısmında bende ping çıkmıyor. Level 8-9 oldum, tık yok :)

    Bol bol silah var. Ama nişan alma olayı sıkıntılı, silahlı çatışmaları pek sevemedim. Oyunun büyük bölümünde bu olduğu için sevmeye çalışıyorum. Daire kiraladım, tek seferlik yazıyor. Tek seferlik orada neyi ifade ediyor anlamak için en ucuzunu kiraladım şimdilik. Bir gece uyumak için o kadar para vermemişimdir diye düşünüyorum. Çünkü daire içerisinde zulamız oluyor.

    Oyunda 2 yerde Türk ismi gördüm. Biri Burak Demirören, birini hatırlayamadım. Bir tane türbanlı karakter gördüm, Cyberpunk evreninde bu detay şaşırttı. Araba kullanma işini sevmemiştim, ona alıştım. Genel olarak oyunlarda araba kullanmayı sevmiyorum.

    Dün ilk kez aynı yerde iki tane görsel hata ile karşılaştım. Birinde aracın yanından geçerken araç kayboldu. İçindeki iki adam bomboş havada oturuyor gibiydi. Diğerinin ekran görüntüsünü aldım, ekleyeceğim.

    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 18 Nisan 2022; 10:7:4 >




  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

    Ps4 pro sahibiyim henüz 5’e geçemedim maalasef. Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun para verme konusunda aşırı cimri. Siberkasap gidiyorum hepsi ateş pahası. Yan görev falanda yapıyorum ana senaryoda %60 civarındayım. Nasıl para kasacağız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Hocam aldığınız dairelerin kiralık yada tek seferlik yazdığına bakmayın, parayı verdiğinizde sizin oluyor.


    Konsolda fps oyunlarına alışmak için online fps oyunlarını belli dönem çok oynadım, o sebeple bu oyundaki çatışma keyifli geliyor. Tabi alışılmadığı zaman biraz zorlayıcı olabiliyor hocam.


    Oyundan beklentiyi düşük tuttuğum için şimdi aşırı keyif alıyorum, bazı aksaklıklar oyundaki eksiklikler o sebeple çok gözüme batmıyor.


    Naçizane tavsiyem, bu tarz oyunlara başladığınızda ekstra başka oyunlar oynamayın hocam kesinlikle alışmayı zorlaştırıyor. Ben mesela böyle oyuna başladığımda ekstra sadece fifa takılırım :)

  • Ps5 sahibiyim
    Store da £19.99 olmus buglardan ve optimazyondan kurtuldu mu oyun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun ps5 sürümünü 7-8 saat civarı oynadım ciddi bir bugla karşılaşmadım henüz. Youtube tan aim ayarlarına bakarak kendi aim ayarımı yaptım ve nişan alma bayağı düzeldi. Şu ana kadar çatışmalarda pek zorlanmadım. Çok büyük bir beklentiyle oyuna başlamadığım için keyif alarak ve yan görevleri de yaparak oynuyorum. Özellikle tetik tuşlarının titreşimini kapatınca araç sürmek biraz daha kolaylaştı. Oyunun Türkçe desteğinin olması da benim gibi İngilizce seviyesi yeterli olmayanlar için harika olmuş gerçekten.

  • PS5 de 45 saat zevkle oynadım bug çok rastlamadım.Bıraktım artık yeni hikaye dlc gelirse tekrardan bakarım


    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Domatore kullanıcısına yanıt
    SS ler muazzam olmuş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler ortam çok güzel gerçekten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı
    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı
    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı
    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı
    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı
    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı




  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    60 fps modu bariz daha kaliteli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Aim ayarlarını nasıl yaptın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.