Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.579
Cevap
95
Favori
388.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı




    NIGHT CITY

    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı

    CYBERPUNK 2077 HAKKINDA

    Cyberpunk 2077, hikaye anlatımlı, açık dünya, birinci şahıs kamerasına sahip rol yapma oyunudur. (RPG-FPS) Oyunun dünyası 1988 yapımı masaüstü oyunu olan Cyberpunk 2020'nin evreninde geçmektedir. Oradaki olayların 57 yıl sonrasında, California'nın Night şehrinde V adında bir karakteri yönetiyoruz.

    Night City, birbirinden bağımsız altı farklı bölgeye sahip. Şirketlerin yoğunlaştığı, ışıltılı bir dünya sunan City Center, terk edilmiş şirketlerin yer aldığı ve artık göçmenlerin yoğun olarak yaşayıp, yeni bir pazara dönüştürülen Watson bölgesi, şehrin kuzeyinde yer alan ve daha çok Japon kenti haline dönüşen turistik bölge Westbrook, yoğun olarak Latin kökenli insanların yaşadığı ve büyük oranda çete sorunlarının olduğu Heywood, şehrin güney batı bölgesinde yer alan ve Amerika'nın en tehlikeli yeri olarak gösterilen Pacifica bölgesi ve son olarak da elektrik santralleri, fabrikaları ile Night City'nin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Santo Domingo bölgesi.

    ÖNSÖZ

    Ana karakterimiz V, eski gangster Jeckie Welles ile "Ölümsüzlük çipi" olarak adlandırılan teknolojik bir parçayı çalmak için tehlikeli bir kaçakçı olan Dexter DeShawn ile anlaşıyorlar. İkili şirkete sızıp çipi çalmayı başarsa da plan ters gider ve ihanete uğrarlar. Jeckie yaralanır, V ölüme terk edilir ama V, Ölümsüzlük çipi sayesinde hayatta kalmayı başarır ve karşısında efsanevi Samurai rock grubu solisti Johnny Silverhand belirir.

    GEÇMİŞ KİMLİK

    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 17 Şubat 2022; 16:19:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • İlginç bir şekilde cd Projekt i sanki Anadolunun bağrından kopmuş bir firma gibi görüyorum değişik bir sempatim var adamlara karşı bazı ps exc oyunlarının bile Tr dil ile çıkmadığı bir dönemde (Horizon,spiderman) Polonyalı bir firma Tr dil getiriyor helal olsun özellikle pc kullanan arkadaslara rica ediyorum lütfen korsan oynamayın en azından böyle bir oyunu orjinal almak zorunlu bizim için
    PC konusuna da yazdım,baktım burada da aynı tartışma dönüyor buraya da yazayım.Can Sungur ve Pintipanda'nın oyun görüşlerini ciddiye alan adamın oyun zihniyeti sıkıntılıdır zaten Özellikle Pintipanda hangi firmadan para ya da erken erişim alıyorsa,kimin ona yararı varsa (ki bu firmalar aslında direkt Sony ve Ubisoft) onun oyunlarını övüp diğer yapımları yerin dibine sokar. Geçen sene RDR 2'ye yaptıkları ortada. Neden çünkü Rockstar Pintipanda'nın yalayıcılığını yaptığı Sony ve Ubisoft'un oyunlarına direkt rakip çıkartıyor. Sen gidip CD Projekt Red gibi Witcher 3'ü ülkemize çok ucuza ve Türkçe getirip her anlamda harika bir iş ortaya koyan firmanın yine Türkçe ve piyasaya göre daha uygun fiyata gelecek yeni yapımını böyle b.klarsan sonra orada burada beni eleştiriyorlar diye ağlama. Bazıları da ''ya aslında kötü bir şey dememiş'' falan diyor ama dediklerini geçin,biraz vücut dilinden,jest-mimiklerden anlıyorsanız Pintipanda'nın oyundan ve içeriklerinden nasıl rahatsız olduğunu anlarsınız. Çünkü Cyberpunk hem yayın için hiç uygun bir yapım değil hem de ona gelir ve içerik sağlayan para babalarının şu an en büyük rakibi. Gözümde Enes Batur kadar bile değeri yoktur bu tavırlarından dolayı kendisinin. Ayrıca yıllardır bu kadar çok oyun oynayıp hala bu kadar beceriksiz olması da ayrı bir olaydır
    OpenCritic, CD Red'in kasten gerçeği gizlediğini ve sahtekarlık yaptığını yazmış. Konsol için Pre rendered gameplay koyduğunu belirterek oyuncuları uyarmış. Ve açık açık sahtekar demiş cd red için. Helal olsun OpenCritic




    Resmen artık dolandırıcı bir firmadır Cd Red. Yok oyuncu dostuymuş, Yok oyuncuların son kalesiymiş diye PC oyuncularının abarttıkları firma artık herkes tarafından sahtekar kabul ediliyor.

    Oyuncuların kaleleri var konsolda. isimlerini de saymaya gerek yok bilenler biliyor.
    Başkan burası ps4-ps5 ana sayfası oyunun. Pc de çok iyi ise git oraya oyunu ve yapımcıyı öv. İnsanlar burada ps4 e ön sipariş geçip para vermiş oynayamıyor. Sen kalkmış makineye bok atıyorsun. Adamlar bu oyunu yıllar önce tanıttı zaten, oyun açıklandığında ps4 bile yoktu. Sen kalkmış makine 8 yıllık tabi gücü yetmez diyorsun. Ne alakası var ? Bu makine ne oyunlar çalıştırdı bunu mu çalıştıramayacak ? Firmanın ceo su çıktı açıklama yaptı oyun ps4 te hatasıza yakın oynanıyor diye. Herkesin evinde 15-20k lık pc yok bunu oynasın. Ya da herkes gidip ps5 almadı bunu oynasın. Herkes firmanın dediklerine güvendi para verdi aldı oynamak için. Pc de oynayabiliyorsan git pc sayfasına o zaman milleti tav etme burada gece gece
    Az önce şu 25dk'lık oynanış videosunu izledimde. Aksiyon, animasyon, yapay zeka ve araç sürüş fizikleri bana hala kötü görünüyor. Npc'lerin konuşmaları çok yapay duruyor bunda karakterlerin yüz animasyonlarının kötü olmasınında etkisi var, çok donuklar. Yakın dövüş bana Bethesda oyunlarını hatırlattı. Silahlı kısımlarda ise genel olarak silahın verdiği hissiyat zayıf geldi, keza aynı şekilde düşmanların vurulduklarındaki tepkileri de bana pek iç açıcı gelmedi. Oynanan kısımdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama şehirdeki npc sayısıda azalmış gibi geldi.

    Cd Projekt bana göre teknik kısımda hiçbir zaman üst düzey olmadı. Ancak Tps kamera açısı bunu biraz gölgeliyordu. Bu oyundaki Fps açısı ise bana göre bütün sıkıntıları bariz şekilde ortaya çıkarıyor. Bu oyunu 2021 yılına erteleyip şu gameplay kısmına, animasyonlara ve yapay zekaya yoğunlaşsalar iyi olur. Zira kasım ayına kadar toprlayabileceklerini düşünmüyorum. Bu şekilde de çıkarırlarsa oynanış kısmında herkesi tatmin etmeleri bence epey zor olacak.
  • İlk Witcher Yalanlandı & Yeni Seri Duyurusu Yarın

    Bugün Danimarka tabanlı bir oyun satış sitesi, The Witcher'ın ilk oyununu Xbox 360 ve Playstation 3 için listelemişti. Haliyle CD Projekt'in yarın bir sunumunun olması da, akıllara yeni duyuruyu getirmişti. Fakat durumda bir yanlışlık varmış.
     
    CD Projekt'in pazarlamasından sorumlu isim Michal Platkow-Gilewski, yarın CD Projekt'in konferansında ilk Witcher oyununun konsol sürümünün duyurulmayacağını söyledi. Yani geçtiğimiz dönemde ikinci oyununu Xbox 360 platformunda gördüğümüz The Witcher serisinin ilk yapımına, en azından şimdilik bir konsol macerası gözükmüyor.
     
    CD Projekt'in Summer Conference öncesinde bu gelişmeler yaşanırken, aynı bildiride yeni duyurunun da müjdesi verildi. Belirtilenlere göre CD Projekt, yarın itibariyle yeni AAA RPG serisinin ilk yapımını duyuracak. Duyuru ayrıntıları için gözünüz bizde olsun.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-ilk_Witcher_Yalanlandi__Yeni_Seri_Duyurusu_Yarin-28222.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar eski BioWare'in yerini dolduracaklar
  • First details on CD Projekt’s “second AAA RPG” coming tomorrow

    http://gamingeverything.com/21547/first-details-on-cd-projekts-second-aaa-rpg-coming-tomorrow/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an witcher2 oynuyorum pc'de.Oyun müthiş.Türkçe altyazı seçeneği de var.Oyunun kendisinden mi türkçe yoksa yama mı kurulu bilmiyorum.Ama bu adamlar iyi oyun yapıyo.İnşallah türkçe seçeneği de olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD Projekt'in Yeni Oyunundan İlk Görsel Geldi

    CD Projekt'in duyurulması beklenen yeni RPG oyunu için ilk görsel yayınlandı. Konsept tasarım olarak hazırlanan görsele bakacak olursak bizleri Cyber Punk atmosferine sahip bir yapım bekliyor.
     
         Oyunla ilgili hiç birşey bilmiyoruz dersek yerinde olur zira henüz hiç bir bilgi bulumuyor. AAA kalitesinde yani birinci sınıf bir yapım olacağı dışında yeni ayrıntılar için CD Projekt'in bugünkü duyurusunu beklemek durumundayız. Oyunun duyurusu bu akşam 19:00'da Witcher'ın Facebook sayfası üzerinden canlı yayın ile yapılacak.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CD_Projektin_Yeni_Oyunundan_ilk_Gorsel-28238.htm

    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı
  • CD Projekt'in Yeni Oyunu Duyuruldu!

    - Tüm bu bilgiler dışında tabi ki merakla beklenen yeni oyuna da yer verildi.. Oyunun adı tıpkı geçeceği atmosferde olduğu gibi Cyberpunk olarak açıklandı.
     
    - Oyun daha önce açıklandığı gibi Cyberpunk atmosfere sahip bir RPG oyunu. Oyunda büyük silahlar, teknolojik cihazlar ve robotlar gibi cyberpunk atmosferin sahip olduğu birçok öğeye yer verilmiş.
     
    - Oyunun hikayesi ise tıpkı Witcher serisinde olduğu gibi çizgisel bir yapıya sahip değil. Yani yaptığınız seçimler olayın gidişatını etkiliyor ve bizi bambaşka bir yöne sürükleyecek.
     
    - Oyunun sahip olduğu hikaye ve atmosferin kaynağı sinema sektöründe de bir kült olarak kabul edilen Blade Runner'dan geliyor. Yani yapım ekibi oyunu yaparken Blade Runner'dan oldukça etkilenmiş.
     

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CD_Projektin_Yeni_Oyunu_Duyuruldu-28261.htm

    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 30 Mayıs 2012; 20:57:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Oyunun sunumunda Mike Pondsmith'in konuşmalarına da yer verildi. Kendisi Cyberpunk Pen&Paper RPG türünün yaratıcısı olarak kabul ediliyor. Mike yaptığı konuşmada hikayedeki vurgu anları, teknolojik gelişmeler ve bu teknolojinin insanlar üzerindeki etkisi gibi unsurlara yer verdi. Tabi tüm bu unsurlar dışında büyük robotlar gibi türün vazgeçilmezleri de Mike'ın konuşmalarında es geçilmemiş.
     
    - Mike konuşmasına devam ederken CD Projekt ekibini de övdü. Çünkü ekibin Cyberpunk havasının sahip olduğu tüm unsurları başarılı bir şekilde gerçekleştireceğinden emin.
     
    - Mike'ın konuşmasının ardından ise GoG sisteminin sunuşuna geçildi. Bu sunumda Colonization'ın 5.99 ve Tomb Raider 1,2 ve 3'ü içeren paketin ise sistem üzerinden 9.99, dolara satışa çıktığı gibi bilgilere yer verildi. Bunun dışında gene GoG üzerinden satışa çıkacak olan Retro City Rampage, Resonance ve Tiny Big oyunları hakkında da bilgilere yer verildi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD Projekt, CyberPunk'ı duyurdu!

    Günlerdir beklenen açıklama nihayet geldi. CD Projekt RED, yeni RPG oyunu CyberPunk'ı duyurdu. Yapım, 80'li yılların popüler pen and paper RPG'si CyberPunk'ın bir video oyun versiyonu olacak. Yapımcılar, yetişkin kitle için yetişkin bir RPG yaptıklarını söylüyor. Doğrusal olmayan bir hikaye ve farklı karakter sınıflarının yer alacağı yapım, merakla bekleniyor.

    Orijinal sürümünün yaratıcısı olan Mike Pondsmith, bu eseri uzun zamandır video oyun haline çevirmek istediğini, ancak şimdiye kadar uygun geliştirici bulunamadığı için hayalinin gerçekleşmediğini söyledi ve bu iş için The Witcher yapımcılarının çok uygun olduğunu dile getirdi.

    http://www.merlininkazani.com/CD_Projekt_CyberPunki_duyurdu-haber-51930p1.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher serisini getirmediniz ya PS3'e. Cehennemin dibine gidin. Rüyanızda eşekler kovalasın sizi. Umarım başarıllı bir oyun olur ama ismi hiç güzel değil.
  • Hocam Oyun PC EXC.Yanlışlık oldu sanırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

    Hocam Oyun PC EXC.Yanlışlık oldu sanırım :)

    Oyunun çıkış tarihi ve çıkacağı platformlar henüz netlik kazanmadı.

    http://www.merlininkazani.com/CD_Projekt_CyberPunki_duyurdu-oyun_haber-51930p1.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

    Hocam Oyun PC EXC.Yanlışlık oldu sanırım :)

    Oyunun çıkış tarihi ve çıkacağı platformlar henüz netlik kazanmadı.

    http://www.merlininkazani.com/CD_Projekt_CyberPunki_duyurdu-oyun_haber-51930p1.html

    CD Projekt Yeni Nesil Çalışmalarına Başladı


    Eurogamer'a röportaj veren CD Projekt firmanın müdürü Adam Badowski, "Yeni nesil konsollar için çalışmaya başladık. Ayrıntıları söyleyemem fakat, oldukça güçlü oyun donanımları için çalıştığımızı söyleyebilirim." şeklinde bir açıklamada bulundu.

    Yeni nesil projeleri hakkında da ilk bilgileri veren Badowski, "Multiplatform bir oyun olacak ve her platformlara aynı anda yayınlanacak. Ana platform olarak ise, en güçlü platformu seçeceğiz. Çünkü en güçlü platform bizlere yaratma özgürlüğünü veriyor." açıklamasını yaptı

    İlk projeyi bu şekilde açıklayan Badowski, en büyük etkiyi yapacak oyunlarından da biraz bahsetti. Badowski'nin "Oldukça büyük bir proje olacak.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Witcher_Yapimcisi_Yeni_Nesil_Calismalarina_Basladi-24755.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk projeyi bu şekilde açıklayan Badowski, en büyük etkiyi yapacak oyunlarından da biraz bahsetti. Badowski'nin "Oldukça büyük bir proje olacak." dediği yeni bir RPG serisi için şimdilik küçük bir ekip çalışıyor. Bunun nedeni olarak ise, "Şuan için küçük bir ekip çalışıyor çünkü Witcher'i yapan ekibin dağılmasını istemedik. Yeni gelen iş arkadaşlarımızla birlikte bir ekip oluşturacağız." açıklaması yapıldı.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Witcher_Yapimcisi_Yeni_Nesil_Calismalarina_Basladi-24755.htm


    Not : CD Projekt bir cok oyun projesi uzerinde calisyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Haziran 2012; 11:17:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3 de sanirim CyberPunk ile ilgili bir aciklama gelmedi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD Projekt: RPG'ler Shooter'lardan Daha İyi Olmalı

    The Witcher ve Cyberpunk oyunlarının yapımcısı CD Projekt, AAA kalitesindeki aksiyon oyunlarıyla yarışmaya hazır olduğunun sinyallerini verdi.

    RPG oyunlarının aksiyon oyunlarından daha kötü gözükmesine anlam veremeyen stüdyonun yardımcı kurucusu Marcin Iwinski, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

    "Hikaye RPG'lerde her zaman ön plandadır. Çünkü sizin oynamaya devam etmenizi sağlayan budur. Ama yeni nesil bir konsol aldığınızda ve yeni bir HD TV'ye sahip olduğunuzda, şimdi istediğinizden çok daha güzel grafikler isteyeceksiniz."

    Iwinski oldukça doğru bir noktaya temas etmiş durumda. Her ne kadar geliştirdiği oyunlar mükemmele yakın olsa dahi, gelecek nesilde insanlar bundan çok daha fazlasını bekleyeceklerdir. CD Projekt'in bunun farkında olması ve üzerinde çalışması ise sevindirici bir durum.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CD_Projekt_RPGler_Shooterlardan_Daha_iyi_Olmali-28710.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk to apply lessons learned from The Witcher 2

    http://www.vg247.com/2012/06/19/cyberpunk-to-apply-lessons-learned-from-the-witcher-2/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiki haberimiz ise oyunun hikayesi hakkında. Genel olarak şunu söyleyebiliriz ki hikaye diğer CD Projekt oyunlarında olduğu gibi komplike olacakmış lakin bu kelime sizi korkutmasın nitekim yapımcılar aynı zamanda kendisini rahat bir şekilde anlatacak bir hikaye anlatımını da bizlere sunacaklar.

    Projekt'in pazarlama müdürü Michal Platkow-Gilewski konu hakkında şunları söyledi:

    "Oyuncular eğer isterlerse hikayenin konusunu diledikleri kadar deşebilmemliler. Eğer gerçekten hardcore oyuncular ise daha derine, daha da derine inerler ve eğer casual oyuncular ise yine de hala karakterler ve hikaye hakkında pek çok şey öğrenebilirler. Elbette bu kadarı ile yetinerek farklı bir yönde ilerlemek zorunda kalırlar."

    Witcher'da olduğu gibi oyunun her yerine dağılmış ve dikkat edilmesi durumunda çok fazla bilgiye sahip olabilecğeiniz bir sistem peşinde koşan ekip Cyberpunk için Witcher'daki sert geçişleri ve biraz daha cilananma ihtiyacını ortadan kaldıracaklarını da belirtti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar sadece PC için hazırlanan Cyberpunk ilerleyen zamanlarda -ki büyük olasılıkla PC'ye çıktıktan sonra- diğer platformlar için de birşeyler düşünecekmiş.

    http://www.merlininkazani.com/Cyberpunkin_hikayesi_derinligi_ile_bizi_bogacak-haber-52677p1.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher'daki Hatalar Cyberpunk'da Yapılmayacak

    The Witcher serisiyle birlikte RPG oyuncularının gönlüne yerleşen CD Projekt ekibi, bu seride olan hatalarını yeni oyunları Cyberpunk'a yansıtmayacak. Bu konuda ekip, oldukça titiz davranacak.
     
          Konuyla ilgili açıklama yapan Adam Badowski en büyük eksiklik olarak, "The Witcher serisinde oyunculara oyunu öğretmeden direkt aksiyona bırakıyorduk. Mesela ilk oyunda sanki oyuncular olanı biteni biliyormuş gibi aksiyon sahnesinden başlamıştık. Haliyle çoğu oyuncu da hikayedeki ilişkileri anlayamamıştı." tanımlamasını yaptı.
     
          Badowski'nin haricinde Marcin Iwinski, "Cyberpunk'da amacımız oldukça derin bir hikaye sunmak olacak fakat acemi oyuncular bile dünyaya oldukça çabuk ısınacak. Hikayede ne kadar derine ineceksiniz, bu sizin seçiminize kalmış.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Witcherdaki_Hatalar_Cyberpunkda_Yapilmayacak-28916.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.