Arkadaslar ekranda elimde silah yokken crosshair cikiyor takili kaldi gitmiyor. Araba surerken falan asiri rahatsiz ediyor. Bu bugla karsilasip cozebilen varmi? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arwen Undomiel -- 16 Aralık 2020; 8:44:49 > |
Oyunun dosyalarında herhangi bir değişiklik yapmadan öncede geç yükleme varsa evet hdd den kaynaklı olabilir. Dosya yapısında herhangi bir değişiklik sonunda bu sorunla karşılaştıysanız hdd ile bir sıkıntınız yok. |
|
Hocam bu ayarların oyunun görüntüsüne bir etkisi yok anladığım kadarı ile. Amd için yapılan işlem, işlemcinizin modeline göre bazı çekirdekleri kapalı kullanıyor. Buradaki işlemde o çekirdeklerini devreye sokmuş oluyoruz bu sayede performans artışı oluyor. Yani oyunun görüntüsüne etki edecek bir dosya bozukluğu olması söz konusu değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben o kısmı atlamışım. Kodu değiştirmeden önce 1 kopya aldım, exe'yi kod'lu ve kod'suz olrk tekrar, tekrar değiştirip denedim, hiç aklım almadı fakat thread olmayan işlemci kullanma'ma rağmen bariz olrk performans farkı oluştu, ben böyle performance trick'leri ni pek kaydadeğer bulmam, çünkü genel'de pek işe yaramaz ama bu iyymiş. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geç olsun güç olmasın diyelim. Render işlemi tamamladıktan sonra kaplamalarda herhangi bir bozukluk yırtılma yoksa Devam... İmkanın varsa SSD ye geç derim yüksek kapasiteli SSD ler alamıyorsan. Yani bir HDD almanın da vakti gelmiş ... |
|
Hocam aynı sorun var, ssr'ı kapatmadığınız sürece oluyor o noise'ler ve çok can sıkıcı. Ben ssr kapalı oynuyorum. |
https://github.com/yamashi/PerformanceOverhaulCyberpunk bu modu kurun bir çok fixi kendi içinde barındırıyor. |
yahu gider alırım bir ps5 olur biter.bunu oynatacak pc'ye yatıracağın parayla bu sefillik ne yahu |
|
|
|
ben de kurayim bunu :) tesekkurler. |
HAHAHAHA okudugum en iyi mesaj :D |
|