|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 17 Kasım 2020; 21:34:55 > |
|
|
|
|
-çevre detayları yüksek, keşif ve inceleme isteğini arttıracaktır. iç mekanlara ve açık dünyaya ciddi emek harcamışlar gibi görünüyor... -şehirde gezen bazı npc'lerin animasyonları vasat görünüyor. hatta yürüme/koşma animasyonların basitliği göze batıyor. bu arada umarım pc'de ve yeni nesil konsollarda sokaklarda daha çok npc olur. mesela gta5'te bunu arttırabiliyorduk. inşallah bu ayarı eklemişlerdir. -keanu reeves'in karakter modellemesi çok kaba/basit... bu kadar önemli bir karakter için çok daha iyisini yapmalılardı. keanu'nun gerçek halini bildiğimizden midir nedir, ilk etapta bayağı komik göründü gözüme... "bu ne lan?" dedim. öteki karakterlerin modellemeleri ise gözüme batmadı, ortalama üstü gibi... -silah animasyonları, çatışmalar fena değil gibi... yalnız looter shooter gibi vurduğumuzu sayı olarak görmemize gerek var mıydı bilemedim? herhalde rpg yönü ağır basıyor diye öyle yapmışlar? gerçi kapatılabiliyordur o... -yansımalar ve ışıklandırmalar gayet iyi görünüyor. ekran kartlarının bu oyundaki ray tracing performansını merak ediyorum. umarım pc'de RT ile çok daha iyi görünür. netice itibariyle çoğumuz kusursuz ve 10/10 luk bir oyun bekliyorduk ama oyunun bazı teknik zaafiyetleri olacak gibi görünüyor. beri yandan, bir de oynayıp görmek lazım, oyundan beklediğimiz kadar keyif alma ihtimalimiz hala var. önemli olan da o zaten... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 18 Kasım 2020; 14:30:27 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|