Şimdi Ara

Cyberpunk 2077’nin geliştirilme sürecinde son çeyreğe girildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Witcher serisi ile ünlenen Polonyalı geliştirici CD Projekt Red (CDPR) dün yayınladığı üçüncü çeyrek mali raporlarında Cyberpunk 2077 ile ilgili yeni bir bilgi paylaştı.



    16 Nisan 2020’de piyasaya sürülmesi beklenen oyunun gelişiminin son aşamasına gelindiği ifade edilen raporda, artan giderlerin sorumlusunun ise Cyberpunk 2077 olduğu belirtilmiş. Zira şirket, son aşamaya geçmiş bir oyun son çeyrekte 10.7 milyon dolar daha harcamış.



    Ayrıca Bkz.ViewSonic XG350R-C ultra geniş oyuncu monitörü testte



    CDPR’in oyunun geliştirilme süreci kapsamında 83 milyon dolara yakın para harcadığı ve bu alana yatırım yapmaktan halen daha çekinmediği görülüyor.  Oyunun maliyetini artıran unsurların başında ise yeni nesil oyun motoru ve ileri seviye hareket yakalama teknolojisi gibi gelişmelerin olduğu belirtiliyor.



    Farklı kaynaklardan yayılan söylentiler ise şirketin maliyet konusunda elini bu kadar açık tutmasının nedeni sadece Cyberpunk 2077 değil.  2021 yılında yayınlanması beklenen ve adı henüz belli olmayan RPG türünde bir oyunun (muhtemelen yeni bir Witcher oyunu) geliştirilmesi için de bu paralar harcanmış durumda.





    Cyberpunk 2077 öncelikle PlayStation 4, Xbox One, ve PC platformları, daha sonra ise Google Stadia için piyasaya sürülecek. Şu anda Steam ve Epic Games platformlarında ön siparişe açılan olan oyun 249 TL bedelle satın alınabiliyor.




  • Çok satacağı kesin.. Adamlar yıllardır bu oyuna yatırım yapıyorlar , en ince grafik detayını bile düşündüklerine eminim

  • Şu oyunun sistem gereksinimlerini açıklasalarda oyunu alıp almayacağıma karar vereyim. Eğer sistemim kaldırırsa direk alıyorum.

  • The witcher 3 ü 4 veya 5 defa bitirdim bu sayı daha da artacak. Her defasında ayrı bir keyif alıyorum. The witcher 2 yi de 2 defa bitirmiştim, cyberpunk 2077 ön siparişe açıldığı gibi satın aldım iple 16 Nisan tarihini çekiyorum.

  • Cybertruck ı bekliyoruz

  • Keanu Reeves kafamın içinde bağırıp çağırırken bir şeyler içip birkaç kafa patlatmak istiyorum.

    Sistem ne isterse low’da medium’da oynayacağımı düşünüyorum. Belki bir sürpriz olur da high’da da oynayabiliriz ama zor muhtemelen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmasını dört gözle beklemiyorum. İnşallah bir an önce çıkmaz da oynamam.

  • Bilgisayarımın kaldıracağını bilsem. Ahh bee, İlk günü oynamaya başlardım. Bir de red dead redemption 2. Sistem gücü kadar zaman da eskisi kadar yok ama bazı oyunlarda buna yer açılabilir yani bunlar gibi her zaman karşımıza çıkmayan şaheser niteliğindeki oyunlar için.

  • Yani bu oyun Türkiye'de yapılıyor olsa en az 500 gence iş ve para imkanı olurdu. Biz sadece acaba ne kadarlık ekran kartı alsam da bunu oynasam, ay eski konsolu satıp yeni konsola mı geçsem, babama bunu nasıl aldırmalı kafasındayız. Şu oyunlar ve filmler için çalışan insan sayısı binlerce ve bunlar bu işlere talep ve yatırım olduğu sürece hem çalışıyor hem üretiyor hem eğleniyor hem de bol para kazanıyorlar. Bize de kısmet olur mu bakalım o günler.

  • Cbyerpunk, üstüne cybertruck. acayip merak ediyorum. Keanu Reeves in olduğu kısımların artacağı haberleri vardı. umarım olur.

  • test

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BED3C3818

    The witcher 3 ü 4 veya 5 defa bitirdim bu sayı daha da artacak. Her defasında ayrı bir keyif alıyorum. The witcher 2 yi de 2 defa bitirmiştim, cyberpunk 2077 ön siparişe açıldığı gibi satın aldım iple 16 Nisan tarihini çekiyorum.

    Ben dun aldim on siparisde witcher 3 2 kere bitirdim 130 saatim var cyberpunki 200 saat rahat oynarim somurucem girilmedik delik birakmicam oyunda  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.