Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'de Atatürk'e Hakaret? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
3
Favori
41.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fire Cavalry kullanıcısına yanıt

    bi sorun et bakalım, geleceğini nasıl karartıyorlar, bilmiyormuş gibi konuşuyorsun.

  • Instagramdan hadlerini bildirecektim yoruma kapali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne büyüttünüz arkadaş adamlar çıkıp hata var özür dileriz dediler işte elbet düzeltilecek .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilerek yapilmis bariz belli.
  • terör seviciler olayı normalleştiriyor ama olan sandığından daha büyük. Türk halkı olarak imza niteliğinde bir sözü edepsiz bir şekilde çarpıtırsan. Başka birileride gerekeni yapar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor

    Ne büyüttünüz arkadaş adamlar çıkıp hata var özür dileriz dediler işte elbet düzeltilecek .

    OMAR BİN HATTAB

  • Neremle güleceğimi şaşırdım konuyu gene Atatürke bağladılar. Gerçi kitlerin parasınıda onun ödediğine inanan bir kitleye bunlar gayet mantıklı  

  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    Benzer değiller birinde belden aşağı kelime var diğerinde normal kelime, denk değiller. Ki çevirmen kendince birşeyler yaparken bunu düşünemiyorsa bile Atatürk'ün İstikbal Göklerdedir sözünü bilmesi gerekir ve ona göre yorumlaması gerekiyordu. İşin özü ortada ciddi bir saygısızlık var.
  • İnsan azcik tutarli olur, gücünüzün yettiğine efe yetmediğine köle gibi davranmayın. Ülkede neler olmuş tepki verilmemiş, oyunda sürrealist bir tabloya popo yazılması mı battı, başka derdiniz yok mu sizin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün özür mesajı yollamışlar bidaha yapmaya cesaret edemezler bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagramdan hadlerini bildirecektim yoruma kapali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cogman kullanıcısına yanıt

    Gücünüzün yettiğine sesiniz çıkıyor yani? İnsanda bir yüz, bir de dik duruş olur. Bir olaya tepki veriyorsa kişilerin kim olduğuna bakmaksızın tepki verir. Gücünüzün yettiğine sesiniz çıkıyorsa bunun adı riyakarliktir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeviri yapan arkadaş kelime oyunu yapmaya çalışmış. Artniyetli olduğunu sanmıyorum ama biraz işgüzarlık olmuş. Birilerinin buna takılacağı belliydi. Yoksa istikbal kelimesi kimsenin tek elinde olan bir şey değil.


    Zaten düzelteceklerini de söyleyip özür dilemişler. Daha üstünde durmak gereksiz.

  • Sloganlar ülkesi Türkiye'nin vereceği bir tepki. '' Forum donanım, twitter ve facebook ta Cyberpunk ı linç ettik Atam . En kısa sürede güncelleme gelecektir. Vatan kurtarıldı, sen rahat uyu. Atam izindeyiz! '' şeklinde Anıtkabir'e gidip deftere not girmek gerek.


    Mizahtan yoksun beyinlerinizle bu oyunu oynamayın bence. Tepkiniz sayesinde bu konu Rtürk saçmalığının da kulağına küpe olacaktır. İran gibi olma riskimizin yanına internette her şeyi yasaklayan Çin olma riskini de ilave ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum.


    Öte yandan arkadaşları şaka maksatlı olsa da kendisine ana bacı küfrederken suratına gevrek gevrek gülenlerin arkadaşlarına teşekkürlerimi iletiyorum. Onlar böyle bir tepki nedense alamıyorlar. Başarılılar!

  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Cdpr ın bir suçu olduğunu zerre düşünmüyorum. Onlar bir görsel kullanmış gereksizin biri görselin yanındaki grubun anlamsız çevirisiyle anlam kazandırmış konuya. Art niyet kanımca var.
    Cumhurbaşkanı iranla alakası olmadığı halde bi şiir okudu diye iran bi tarafından alınıp ortalığı ayağa kaldırdığı bi ortam var:)
  • Oyun evrenine uygun bir çeviri yapmışlar. Maksatları hakaret değil. (23 studiosun)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    COD MW'deki ypg propagandasına, BF1'deki iftiralara hakaretlere ve epey bir oyun ve filmdeki islamofobik içeriklere "oyun bu oyna geç, film bu izle geç" diyenler, hatta islamofobik içeriklerden de ekstra haz duyanlar şimdi bluray kırıyor. İki oyunun konularında ve "oyunlarda islamofobi" konusunda yazılan yorumlar duruyordur forumda.

    sorun tam ta bu işte. cdpr böyle bir mevzuya girmemesine rağmen bu muhabbetlerin içine çekiliyor. cdpr'nin ne dine ne milli değerlere hakaret ettiği, gönderme yaptığı yok. işgüzar çeviri ekibi kendine nasıl hak gördüyse böyle bir bok yemiş. bu da işte olaya detaylı bakmayanların ea şunları yapmışken laf etmeyenler şimdi tırıvırı yapıyora geliyor. buradaki cdpr'nin itibar kaybı çevri ekibinin eseridir.


    ağır gelebilir fakat EA, Activision vs zaten o oyunları bu haliyle çıkarırken potansiyel boykot'u vs. Türkiye'deki satışın düşmesini falan hesap etmiştir ve kararı ona göre vermiştir. abd şirketleri zaten. oranın politik görüşünü normal kabul edip bu normali destekleyecek şeyleri oyunlarında kullanmış olabilirler. CDPR'nin ise hiç böyle bir duruşu yok. Türkiye'ye karşı da gayet olumlular. Burada ne kadar sevildiklerinin farkındalar bu nedenle ne dini hassasiyetlere ne milli değerlere gönderme yapma gibi bir dertleri yok. Çeviri ekibi burada bir halt etmiş. kabak firmaya patlıyor. üzücü olan bu.

  • gereksiz abartılıyor bence bu konu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.