Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (798. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.859
Cevap
210
Favori
1.058.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun ne durumda arkadaşlar? İlk gün 4-5 saat oynadıktan sonra silmiştim, biraz toparlasın dedim. Var mı bir gelişme?

  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük çaplı patch ler gelmeden duzelme beklemeyin bence. Onun da birisi bu ay sonuna doğru cikar diğeri de subat sonuna doğru. Benim gerceklesmesini umdugum tek şey bug, performans dışında gelistirme sürecinde çıkardıkları şeyleri oyuna yeniden eklemeleri. Ancak burada da şöyle bir sıkıntı çıkıyor. Adam şimdi oyuna metro tren istasyonlari veya girilebilir bi sürü mekan eklese bu kez de herkes diyecek ki e sen hani yalanlamistin oyunda sonradan cikartilan şeyler yoktu demistin diyecek. Bunlari eklerse cdpr yalanini da tescillemis olacak.


    Dolayısıyla benim hiçbir beklentim kalmadi. Bu kadar cabuk ve hızlı tuketilmesi beni cok uzdu. Tutup da 25-30 saatlik blood and wine gibi hikaye odakli bi dlc yaparsan biraz daha toparlanirsin. Yoksa isin cok zor. Zaten su anda her yerden uzerlerine ölü toprağı atmaya basladilar. :)
  • Çıktığı günden bu yana artı yönde hiçbir değişiklik olmadı mı?

  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Valla benim son oynadığımda 1.0.6 patch gelmisti. Xboxta oynuyordum sadece performans artisi oldu biraz. Onun dışında bug lar glitch ler havada ucusuyordu. Baska da gelen giden bisey yok :)
  • Teşekkürler, biraz daha bekleyelim bakalım.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hocam valhalla oynamadiysaniz ona bakmanizi tavsiye ederim. Ben cyberpunk ile takas ettim gayet memnunum. Kesinlikle klasik ubisoft oyunu degil bu. Diğer oyunlarin iyi yaptığı her seyi kopyalanmışlar. Witcher dan da almislar rdr2 den de :)
  • AC serisi ilgimi çekmedi hiç. ortadan başlayınca da bir şey kaçırır mıyım bilmiyorum. Şu an elimdeki oyunlarla kendime bir sıralama yaptım. onları bitirene kadar 1-2 ay geçer muhtemelen. Sonrasında düzelmezse bakarız artık :)

  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Sira önemli tabi de YouTube dan onceki oyunlarin hikayesini özet olarak dinlerseniz de çok sıkıntı olmaz bence :) Acikcasi su zamanda eski oyunlar oynanis grafik vs anlaminda cekilmiyor eskidi doğal olarak. Hikayesi efsane de olsa.

    Hocam bir de beni en cok üzen cyberpunk i ben yillarca oynariz diye düşünüyodum. Misal gta v i bugün bile acsam hala oynarim. Rdr2 de öyle. Oyunda eminim hala kesfedecek bir sey cikar. Haritanin bi kosesinde mutlaka yapmadigim gormedigim bisey kalmistir. Ama cyberpunk öyle olmadi maalesef. Hizlica tukettik ve bitti. Bir de bu benim fikrim tabi ama haritada her seyin kabak gibi gosterilmesi kesif hissini bitiriyo. Tamam oyuncuya kolaylik belki hiçbir şeyi kacirmayalim diye böyle yapmislar ama. Su sokaga bi gireyim belki bi olay cikar map de gorunmeyen diyemiyorsunuz.
  • Free Mode konusunda izlediğim kadarıyla GTA'ya yaklaşamaz Cyberpunk. O konuda ben de sürdürülebilir bir oyun olacağını düşünmüyorum. Ama ilerleyen dönemde firma Online'a dönük ciddi güncellemeler getirirse bir şeyler olabilir.


    GTA altyapıyı iyi oturtmuş. Hikayeye baktığınızda bir soygun ele alınıyor. Online'da da soygun üzerine ilerliyor oyun. Doomsday, Casino, Cayo Perico derken, üretim yerleri, araç çal sat vs. vs. birçok iş mevcut. Hepsi de oyunun kendisinden aşina olduğumuz durumlar. Cyberpunk hikayesine bakıldığında Online kısmı "Division 2" gibi olur muhtemelen. Baskın yapıp para kazanma, Division 2'den farklı olarak haritada gezme, kendine mal mülk satın alma gibi şeyler olur ama GTA kadar sınırsız imkanı vereceğini ben yine düşünmüyorum.


    Şahsi düşüncem olarak şunu da belirteyim; Online RPG olabilecek bir oyun FPS değil de TPS daha güzel oluyor.





  • Oyuna başlamadan önce full gizlilik içerisinde oynarım hacklerim bıçakla suikast yaparım diye düşündüm ancak ortam buna müsait değil bam güm dalıyorsun
    Birde karakteri full hacklemeye yönelik geliştirme yok sanırım
    Skyrim olsun witcher olsun herşeyini çok güzel çözmüştüm bu oyun çok karmaşık geldi
    Bazı görevlerde kapı açmaktan bile acizim 5/6 yumruk işareti olan skill diyor o skille veriyorum yine olmuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt

    Kısa süreli görevler genelde haritadaki ! işareti olan yerden çıkıyor. Mesela bir cinayet olmuş ölen adamın üzerinden çip çıkıyor. Onu okuduktan sonra belli bir yere gidip eşya buluyorsun. Büyük ihtimalle görev yerinden ayrıldığın için belki yapamıyor olabilirsin.


    ---


    Araçlar ve psiko cinayetler dışında yan görevim kalmadı. Hesap 50 Seviye ve 50 Saygınlık da oldu. Haritadaki ünlem ve olay yerlerini yaparak Mühendislik, Taaruz ve Tek silahı geliştirmeye çalışıyorum. 50. Seviye ulaştığım için sızma gibi diğer özellikleri 20 yapamadığım için yükseltemiyorum. Kean abimiz ile ilişkim %60 olduğu için sanırım gizli finali de yapamıyorum.


    Finaller hakkında ise



    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    İlk tercihim kafama sıkmak oldu ki iyi ki de öyle yapmışım diyorum.ikinci sefer Rogue ile mekana gittik, Smasher'a öldükten sonra açıkçası finalden çok fazla beklentim olmadı. Alt ulaştıktan sonra V 6 aylık ömrü olduğunu öğrenince Kean abimizi öldürmeye karar verecekken V atarlanmasından mütevellit Keanın yolunu tercih edip, Night City veda ettim.
    üçüncü seferde ise arasaka ile gitmeye karar verdim. Bana göre şirketçi olarak başlayıp kimsenin tercih etmeyeceği seçenekleri sunduğu için bu finali de çok beğenmedim. Özellikle Saburo Arasaka'nın oğlunun yerine geçtiğini izlemek insanın içini acıtıyor. Yine sonda 6 Aylık ömrümüzü öğrenip, doktorun verdiği sözleşmeyi kabul etmeyip dünyaya dönüyorum.



    Sonuç olarak oyun kendini ne kadar tekrar etse de sanırım oyun içindeki atmosfer beni çekmeyi başarıyor. Steamda 44 Başarımın 25'ini açtım. Başarımların 6sı NCPD Tarayıcısı olduğu için bunları hızlı bir şekilde yapmam birkaç saatimi alır. 3 Gizli Başarımın nasıl yapılacağını öğrenmek içinse internetten biraz araştırma yapacağım.





  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    1-2 spesifik yer hariç oyunu sikah kullanmadan bitirebilirsin rahatlıkla, hatta o spesifik yerlerde de biraz zor da olsa silahsız geçilebilir.Oyuna biraz alışman gerek sadece.Kapı açma olayına gelirsek, burda karakterinin vücut/zeka vs. gibi statları önemli, ona göre açabiliyorsun.Kazanımlardan bağımsız.


    Üstte yorumlarda biri de oyunun herşeyi gösterdiğini söylemiş, çoğu şeyin haritada işaretli olduğu doğru ama haritayı gezerek oyunun bize göstermediği görevleri keşfedebiliyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam göreve gidiyorum kapıyı açmaya çalıştığımda yumruk işaretli skili gösteriyor 5/6 yazıyor yani yetersiz onu anlıyorum elimde verilmemiş puanlar var vücut ile ilgili olan skillere bakıyorum kapı açmayla ilgili birşey göremedim otomatikman görevi yarıda bırakıp başka göreve geçiyorum
    Gittim kasaptan gorilla arms kollarından taktırdım onlarda fayda etmedi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Hocam öncelikle çift zıplamayı satın alın siberkasaptan.Bir mekana birden farklı şekilde girmek mümkün , vücut özelliğiniz yetmiyorsa farklı yerden farklı şekilde girersiniz.5/6 olayı ise sizin vücut kısmına verdiğiniz puan 5, gerekli olan 6.Vücut kısmına girip oradaki kazanımları almanız işe yaramaz, vücut puanını 6 yapmanız gerekiyor.Ben gamepad ile oynuyorum x tuşuna basılı tutarak puan veriyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur hocam çift zıplamayıda alacağım birde size skill kısmıyla ilgili bir ekran görüntüsü atsam acaba yardımcı olabilir misiniz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehbere bahsettiğim birkaç bölüm olan Çeşitli Bilgiler, Haritada Gösterilmeyen Görevler, Efsanevi Giyim Setleri ve Oyunun Sonları başlıklarını ekledim. Eksik kalan araçlar, ikonik silahlar ve romantizm seçeneklerini de kendi başlıklarına ekledim. Şimdilik eklemeyi düşündüğüm başka bir bölüm kalmadığı için rehber tamamlandı diyebilirim.

  • https://www.youtube.com/watch?v=-Mm2xtWppS4&feature=youtu.be

    fps ye bi etkisi yokmuş galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CheKD

    Rehbere bahsettiğim birkaç bölüm olan Çeşitli Bilgiler, Haritada Gösterilmeyen Görevler, Efsanevi Giyim Setleri ve Oyunun Sonları başlıklarını ekledim. Eksik kalan araçlar, ikonik silahlar ve romantizm seçeneklerini de kendi başlıklarına ekledim. Şimdilik eklemeyi düşündüğüm başka bir bölüm kalmadığı için rehber tamamlandı diyebilirim.

    Bu rehber gerçekten oyuna başlamadan önce ve oyunu oynarken de aşırı işe yarayan bir içerik hocam. Teşekkürler.

  • https://www.youtube.com/watch?v=O3V4UBZmC9o&feature=youtu.be yeni video ingilizcesi olan varmı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.