Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (783. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: psycho90
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.859
Cevap
210
Favori
1.058.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oralara kadar gitmeye gerek yok dağlık bir alana çıktığında da aynısı söylüyor. düşüncen iyi böyle bir şey olabilir ama, malesef o yazı bu söylediklerinin habercisi değil
  • Umarım cd projekt bu oyun yüzünden kapanmaz iyi kötü ortalama seviye oyun yapımcısı olarak orta seviye güzel oyunları vardı witcher vs.


    Büyük şirketlerin arasında idare eder oyunlar geliyordu 3-4 senede bir. Bu şirketi kaybedersek büyük oyuncuların insafına kalacağız. Umarım bir şekilde oyunu geri çekmeyi başarıp satın alan herkese parasını öder yeni bir oyunla yollarına devam ederler. Bu gidişle gelmiş geçmiş en kötü oyunu yapan firma olarak kapatılacak bizde diğerlerinin insafına kalacağız oyun konusunda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 28 Aralık 2020; 5:1:54 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.


    Bu görevler mantığı nasıl ilerliyor? Yani şu menü ekranının üst kısmında bulunan 3 tane ana hikaye ilerleme seçeneği var ( V, Silverhand, ve diğeri ) bunların bağlantısı nedir, yani bu görevleri %100 yapmak için hangi görevleri yapmak lazım, hangisi hangi görevler ile bağlantılı vs.. bunları bilen, açıklayacak olan varmı?


    Araştırdım ama bulamadım bununla ilgili bilgi! Misal benim toplam oynanış sürem 58 saat olmuş, hem ana görev yapıp hem yan görevleri yaparak ama hala üstteki görev yüzdeleri bu şekilde! Hangi görevler üstteki ilerlemeleri yükseltiyor, hangisi neyi temsil ediyor, hangi görevleri yapılırsa üstteki ilerleme çoğalıyor vs.. gibi bilen biri varsa açıklarsa sevinirim.



    Not: Bunun açıklamasınıda rehberin ilk mesajına ekler ise konu sahibi, bilmeyenler için bilgilendirici olur düşüncesindeyim.



    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperci -- 28 Aralık 2020; 5:18:2 >




  • alperci kullanıcısına yanıt

    Buna ve oyunun sonlarına dair bir bölüm eklemeyi düşünüyorum ama oyunu daha bitirmediğim için şimdilik eklemedim. Oyunu bitirince bu bölümü de eklemeyi planlıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 28 Aralık 2020; 7:48:20 >
  • Arkadaş bu konuda abartmıyorum Dünya’da tek büyük ihtimal. Yani en iyisi gelene kadar en iyisi bu. Rehber’e bakmadım ama yanlış hatırlamıyorsam RDR2 içinde bir rehber hazırlanmıştı ve o rehber sayesinde oyundaki herşeyin en ince ayrıntısına kadar çözmüş ve öğrenmiştim. Eminimki bu da öyledir.

    Büyük emek var gerçekten kendisine çok Teşekkür Ediyorum bir oyuncu olarak, Emeğine Eline Sağlık.

    @C.E.L.L. @CheKD


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifaydin37 kullanıcısına yanıt
    Dağlık bir alanda denemedim ama bahsettiğim yerin arka planı siyah renkte. Diğer noktalardan farkli yani. Bir de en azından şimdilik demesi beni şüphelendirdi. İlla night city gibi bi şehir yapmaları da şart değil hocam. Badlands e de harita ekleyebilirler. Sonuçta bu adamlar blood and wine dlc si yapmış adamlar :)
  • Yaklaşık 20 saattir oynuyorum. Bu süre zarfında grafiklerin yer yer güzel olup yer yer sırıtması, herkesin başına gelen komik bug'lar dışında büyük bir problemle karşılaşmadım.


    Cyberpunk kültürünü sevdiğim için ben gayet keyif almaktayım. Bence oyunu alıp da soğuyan kişiler kesinlikle yan görevleri yapmalılar. Esas olay orada, buna göre de kazancınız olacak.


    Şu oyuna yapılacak en büyük iyilik, expansion pack tadında ücretsiz bir eklentiyle hem hataları düzenlemek, hem de yeni bir haritayla birlikte birkaç görev daha ekleyerek cilalamak olacaktır.

  • K E N kullanıcısına yanıt
    Teecem, Straight X Edge kullanmıştım uzun yıllar boyunca. ama hatırlamıyorsan bile normal sadece konu dışındaydım o zamanlar. artık oraya dahi bakmıyorum oyun konuları ve haberler bölümündeyim sadece. ve eskisinden de daha az aktifim forumda maalesef. 8. yılım zaten forumda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifaydin37 kullanıcısına yanıt

    nasıl fullemişler bende anlamadım

  • CheKD kullanıcısına yanıt

    hazırladığın rehber çok güzel olmuş ellerine sağlık hocam. Envanterindeki o efsanevi hack parçalarını üreterek mi yaptın hocam bunu merak ettim sadece :)

  • helll_599 kullanıcısına yanıt

    Efsanevi hack parçaları genelde Erişim Noktalarına sızarak elde ettim. Gördüğüm tüm erişim noktalarına sızıyorum, sızma protokolü seviyem yüksek ve yeteneklerim de açık olunca kazancı güzel oluyor. Yanında verdiği €$ da fena olmuyor.

  • Alsana şunu spoiler içine bu kadar zor mu patch bekliyordum sizin yüzünüzden artık beklemeyeceğim bugün yükleyip başlıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Anlamadim oyunda olmayan bir şeyi mi spoiler içine alayim? Trailer da herkesin izlediği ama oyunda olmayan bir şeyi spoiler içine alayım öyle mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 28 Aralık 2020; 11:58:2 >
  • alperci kullanıcısına yanıt

    Ben bütün yan görevleri bitirdim, dün haritadaki araçları da aldım. Kalan tek şey anlık suçluları indirmemi istedikleri mavi görevler.


    Buna rağmen %90 - %60 - %40 olarak görünüyor. Afterlife efsanesi ödülünü alıyorsun %90 ile o kadar başka bir esprisi olmuyor.

  • CheKD kullanıcısına yanıt

    onu biliyorum hocam şu hani hack parçaları var ya kızartma falan filan onların bende hep mor var senin resme baktım hepsi turuncu onu sormuştm :)

  • helll_599 kullanıcısına yanıt

    Efsanevi olanları üretmek istiyorsanız Hızlı Hack yetenek ağacından Bartmoss'un Varisi yeteneğini açmanız gerek ancak öyle üretebiliyorsunuz. O yetenek için de Zeka'nın 20 olması gerekli. Efsanevi olanlar ancak üretilerek elde edilebiliyorlar.

  • CheKD kullanıcısına yanıt

    hmm kötüymüş hocam ya çok sağol yapamam zekayı 20 benim skillerimin nedense hepsi full olmadı level 35 im şuan teknik kabiliyet 14 zeka 11 soğukkanlılık 10 refleks 10 vücud 11 ben bazı videolara bakıyorum adamlar çoğunu 20 falan yapmış

  • helll_599 kullanıcısına yanıt

    Bir yeteneği 20 yapabilmeniz için dahil olduğu niteliğin de 20 olması gerekli. Yani Hızlı Hack ne kadar yaparsanız yapın Zeka 11 olduğundan Hızlı Hack ve Sızma Protokolü seviyesi 11'de takılır. Daha ileri gitmesini istiyorsanız ilk önce Zeka'yı artırmanız gerek sonra yeteneği geliştirecek şeyleri yapmanız gerek.

  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Çok kapsamlı ve güzel bir rehber hazırlamışsınız. Judy romance konusunda ufak bir hata var gibi

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    "Maiko ile konuşacaksınız bu da onu öldürmeniz ile sonuçlanacak. Eğer burada öldürmeyi seçmeyip Maiko'nun teklifini kabul ederseniz Judy ile ilişki yaşayamazsınız" demişsiniz, ben Maikoyu öldürmedim ve bu durum ilişkiyi etkilemedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 28 Aralık 2020; 12:50:19 >
  • feriox kullanıcısına yanıt

    Kendim görevde öyle tercih ettiğimden olsa gerek aklımda öyle kalmış. Düzeltirim o kısmı, teşekkürler belirttiğiniz için.

  • 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.