Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (758. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.857
Cevap
210
Favori
1.058.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada kalabalık seviyesi fps çok ciddi şekilde etikliyor. Düşüğe aldığım zaman 50 fps altına düşmez oldu. NPC'ler zaten anlamsız olduğu için gözükmelerinin veya trafik yapmalarının bir anlamıda yoktu bence. O yüzden fps sorunu yaşayanlar oynanış sekmesindeki bu ayarı düşürsünler derim.

  • Efsanevi silah modları hangi dükkândan alabilirim
  • Benim silahlar da zayıf kalıyor acaba şöyle vurdum mu oturtacak silah nasıl temin edebilirim :))
  • Benim oyun gec yuklenmeye ve gec rendering e basladi ya bu save dosyasi ile mi ilgili simdi? Birkac gun once sorun yoktu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

    Bi yan görev var. 203 numaralı odaya girmen gerekiyor. Kapıyı açman için 16. Seviye güç olması gerekiyor. Orda düşmandan düsen bi altipatlar var. 1.217 vuruş gücü var bende. Birazda ben geliştirdim tek atıyor herkese.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İsseMiyake

    Bi yan görev var. 203 numaralı odaya girmen gerekiyor. Kapıyı açman için 16. Seviye güç olması gerekiyor. Orda düşmandan düsen bi altipatlar var. 1.217 vuruş gücü var bende. Birazda ben geliştirdim tek atıyor herkese.

    Aşağıda videosunu attığım görev sanırım. Ama oyun bulduğunuz, lootladığınız silahların DPS'leri ve zırhların defansları levelinize göre değişkenlik gösteriyor. Örneğin 20 levelde o eşyayı bulmanız ile 30-40 levelde o eşyayı bulmanız aynı özellikleri vermiyor.


    Eğer çok erken bulursanız daha sonra craft ederek kendiniz yükseltmeniz gerek. Daha geç bulursanız, ona göre de yüksek özelliklerde buluyorsunuz. (Ben yaptım çünkü aynı hatayı bir silah için, Youtube'da adam 40 levelde 1000 DPS olarak buluyor, ben 22 levelde 300 DPS olarak buldum.)


    Görev GIG (Ek İşler) bölümünde bulunan bir görev. Muhtemel Türkçe'si Ciddi Yan Etkiler olabilir.






  • @Antikaruh 'un insanları bıçakladığını, bıçağın ne kadar rahat girdiğini itiraf ettiğini, dövdüğü öğrenciler nedeniyle lisanstan atıldığını, seks bağımlısı olup karıları ulu orta bıraktığını yazınca üyeliğim banlanmış. Tebrikler. Bir de bu adam kendiyle barışık birisi sanırsam. Nasıl oluyor, inanın bir fikrim yok. Yarı katil bir pezevenkten bahsediyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Tamamdır akşama dalayım :) teşekkürler
  • Tamamdır ustam.
  • Spoiler butonunu kullansanıza, bu kadar mı zor? Bir de bunu forumda binlerce mesajı olanlar yapıyor. Ne yapayım ben de özelden hikayenin sonunu mu atayım size?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    En baba silah fenrir bence
  • Oyunda 60 saatim geçti şu ana kadar, ana hikaye bitti, yan görevlerin neredeyse tamamı bitti, şu an zevk alarak gigleri yapıyorum ama arkadaş şu oyunda amatörlük bile diyemeyeceğim o kadar çok şey var ki. En basitinden düşmanlar sağır. Adamın arkasında raflara çıkıyorum bir ton ses çıkarıyorum tık yok. Sniperı alıyorum, çatıdaki adamı vuruyorum kafadan, yer gök inliyor ama 10 metre ötede arkası dönük adamda 0 tepki. Susturucuyu neden yapmışlar hiçbir fikrim yok. Gerek yok çünkü.
    Arkadaş bu özellik 20 sene önceki oyunlarda bile var. 2020 yılında nasıl düşman benim çıkardığım sesi duyamaz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ra's al ghul kullanıcısına yanıt
    Öyle mi iyi mi o :)
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    Bu silah aşırı güçlü bence herkesi yakıyor yanma şansı çok fazla düşmanın en zor oynuyorum easy e döndü oyun aşırı güçlü bence
  • MertTUTER M kullanıcısına yanıt

    SPOILER butonunu kullanın!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu çeteleri nasil ballandira ballandira anlatmışlardı hepsi ayri hepsinin bi tarzi var vs diye. Nasıl olur da bu kadar yüzeysel gecersiniz oyunda? Ulan demiyim diyorum ama san Andreas ta bile cete savaşları vardi. Niye biz bu çetelere katilamiyoruz? Ya da taraf olamıyoruz? Cok mu zor bunu yapmak?

    Aklim almiyor cidden. Bu kadar detayli oyunda bunlarin es geçilmesi çok mantıksız. Tek açıklaması oyunu yetistirmek için bi suru seyi oyundan cikarmislar dusuncesi dogru geliyo. Ya da yolda zor yuruyen bu kadar aptal npc ler nasil catisacak deyip altindan kalkamayiz dediler :)

    Yine gta dan örnek vereyim. Panam i alip bilardoya sinemaya tiyatroya cafeye bara restorana neden goturemiyoruz? Fena mi olurdu arkadaşlar? Arthur morgan oldugumuzda nasil marry ile gosteriye gitmiştik? Bunlari yapmak bu kadar zor olmamaliydi bence.

    Tamam senaryo atmosfer super diye oynuyoruz ama açık dunya yapamamislar arkadas kim ne derse desin.Ulan bari elindekini degerlendir beyin dansi ayarla bikac tane bize değişik onlari izlettir. Amaç çeşitlilik.




  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    bende 1 haftadır bloklusun bunu sende biliyorsun ama diyecek bir şey bulamayınca buna sığınmışsın.


    kayra kimdir nedir bilmem etmem raporu varsa vardır yoksa yoktur bu beni ilgilendirmez ama iddialar doğru ise senin dışarıda olmaman gerekir.



    abisi beni yaşıtın üni bebeleri ile karıştırdın herhalde :) tabi sanalda kolay laf söylemek. korktun felan.. dikkat et reelde söz hakkı almadan konuşmaya çalışma sakın.

  • rdr 2 ye basit bi yapısı var diyen mi dersin tlou2 ye çöp diyen mi dersin. şu yarım kalmış tamamlanamamış oyunu savunacağım diye komple madara oluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    Bende oyun sırasındayken işlemci kullanımı bu şekilde açıkçası pek bir değişim yok gibi. Ayrıca oyunda 1.05 hotfix den sonra bende biraz performans kaybı görülmeye başlandı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zauriel.

    Oyunu beğenmiş biri olarak konudaki bir çok eleştiriyi haklı buluyorum ama anlam veremediğim bir nokta var. Neden oyunu beğenmeyen bazı kişiler 7/24 bu konuda takılıyor ben bunu anlayamadım ? Yani beğenenler bile bu kadar fazla yorum yapma ihtiyacı hissetmiyor. Sadece bu konuda değil diğer oyun konularında da bu durum var.


    Not: Ben yapılan eleştiriler yanlış demiyorum dediğim yanlış anlaşılmasın.

    Burada yapılan hikaye ve soundtrack hariç hemen her eleştiriyi haklı buluyorum ben de. Ama 2 haftadır şu konuda istisnasız hergün yazan birkaç kişi var gerçekten onlara ben de akıl sır erdiremiyorum. Bir insan nefret ettigi bir şey ile bütün gününü niye harcar? Bunlardan birisi " insanları böyle kötü şirketlere karşı bilinçlendirmeye çalışıyorum " tarzı birşey yazmıştı. Üff kötü ve şeytani şirketlere karşı savaş açmış tam bir süper kahraman yaa Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 





  • 
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.