oyunu daha iyi yapacagız diye ertele ertele dur. ama karşımıza çıkana bak :D |
Şu doğrulama işini neden yapıyorsunuz? |
|
Ha bir de bonus mu alacaklar bunun için? |
bende bilmiyorum dostum |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İşlemci kullanımı %30u geçmiyor ki ama. Ki zaten min sistem gereksinimleri de i5 3570 vardı. O işlemciden kötü değil ki. 30 fpsde razıyım ama %1 fps 6 7 lere kadar düşüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen öyle, zamanında crunch falan dendi ya, bayağı şeytani gözüktüler, şimdi sorumluluk alarak cici gözükmeye çalışacaklar. Muhtemelen, tüm stüdyo yerine, CTO'yu ve planlamayı suçlayıp işin içinden çıkmaya çalışacaklar. Bir kaç gün içerisinde açıklamalar gelecek. |
Sistemi apu olarak topladım. 1 yıl kadar apu devam ettim. Bu yüzden yanlış toplama değil. 2400g 1660a darboğaz da yapmıyor zaten. 3 4 yıl sonra 5600 alırım. Önüde açık olur. Ancak benim sorunuma bir fikriniz var mı? Bugün sildim tamamen yeniden kuruyorum. Önce hddyi kurulum yapıp sonradan taşımıştım. Belki onunla alakalıdır diyr < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hotfix 1.04 yükledikten şu delamin taksiyle gidilen görevde biraz ilerleikten sonra oyun çöküyor. manual saveden de başlatsam aynı. başına gelen varmı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar oyunda pikselleşme oluyor görüntü kalitesi orta yüksek karışımı pikselleri net olarak sayılıyor nedendir bu sorun |
Enisin yeni vidyo |
steamden valdate gamefiles dedim 7gb daha indiriyo hayırlısı |
Judy varken Panam gereksiz :) |
|
|
|