Umarım hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dakika 19:48 hocam.. Araçtan indiği sahne.. |
İncelemeler gelince çıkar ortaya oyunun ne olduğu. |
|
Aynen hocam katılıyorum size.Bu akşam indiririz perşembe akarız. |
Hocam millet kafayı yemiş. Çıkmayan oyuna şu sistemle kaç fps alırım oyun nasıl tarzı sorular soruyorlar. Dayanamadım affet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar ryzen 3 1200 ve 16gb ddr4 2400mhz ramim var, sistem gereksinimlerine yetiyor lâkin ekran kartım gt 1030 gddr5, bu sistemle Cyberpunk'ta 720p lowda 30fps görür müyüm? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Satışla alakalı değil , ama anlamıyor birçoğu , inat etmişler aynı şeyi yazıyorlar her yerde . Sony nin exc leri Türkçe olmasa sattığının yarısını anca zor satar burada. Türkçe olduğu için alıyor birçok kişi. Zaten fazla bir maliyet de yok, altyazıyı ekleyen firmalar her türlü kazanç sağlar , oyun 5 satacağına 10 satar. Türkçe altyazı koymayıp da üstüne satış beklentisi içinde olan firmalar daha çok bekler. Bir ürünü satabilmek icin müşteriyi teşvik etmen lazım, müşteri bunu ne diye alacak. Türkçe olmayan şeye niye para versin . Orta seviye bir İngilizce ile altyazıyı açıp iyi kötü oynayabiliyorsun( bilmediğimiz kelimelere çeviriden bakarak) ama ingilizce bir oyunu çok iyi bir şekilde anlayabilmek için ana dili gibi bilmek lazım , kaç kişi biliyor bu seviyede. Ayrıca, Oyun mu oynayacağım, bununla mı uğraşacağım. Uzun lafın kısası Türkçe olmayan oyunları almıyorum, hiçbirisine para kazandırmam. Satmak istiyorlarsa Türkçe yapacaklar, yapmıyorlarsa da çok umrumda değil, oynamam olur biter. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tam tersine bindirim olmasın da... |
Evet arkadaşlar genel kitlede oluşan bazı soruları yanıtlamaya çalıştım. Oyun çıkmak üzere ama videolarda birsürü bug var -----Oyun rpg kardeşim gta bekleme boş yapma Vuruş hissi yok------ Oyun rpg kardeşim en büyük silah ağzımızdan çıkan sözlerdir. Necip neden hala beşiktaşta?------- Oyun rpg karşim Aşıyı neden olmayacaksın? ---------Oyun rpg kardeşim ne aşısı |
Celeron D310 2.13ghz işlemci GeForce 7100 GS 128MB ekran kartı 2x512MB 1GB DDR800 ram 80GB sata2 HDD Windows XP home edition Kaç fps alırım beyler? lütfen yardım edin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 7 Aralık 2020; 13:12:45 > |
atladıgınız bir olay var , eger bestbuy oyunu erken göndermeseydi, belkide day1 patch sayesinde glitch ve buglardan haberimiz olmayacaktı. ( ne olursa olsun butun bugların düzelcegini sanmıyorum zaten). vurus hissi olayı cok garip, resetera da Hobbes isimli kullanıcı vurus hissi ve araba sürmenenin iyi oldugu ve hikayeyi çok begendigini soylemisti. (oyunu cok az yan gorev yaparak easy de 24 saat civarında bitirmis) |
Windows 10 kursa alır yani. |
Hayatında toplasan 5 tane RPG oyunu oynamamış adamlar RPG karşim GTA bekleme diye boş yapıyor İşin en garibi de CP2077 ile birlikte bir anda ortalık hardcore RPG oyuncusu kaynamaya başladı bir anda herkes kendini RPG oyuncusu ilan etti |
Forumun kurallarına uy ya da terket burayı. |
Evet bencede öyle hatta görüntüler baya eski konsollarda olduğu için grafiklere laf edenler olmuş. Bence pcde bu kadar bug olmaz göze batmaz en azından. Benim tilt olduğum kısım alakalı alakasız her olumsuz mesaja oyun rpg yazıyorlar papağan gibi. |
|