Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (290. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.859
Cevap
210
Favori
1.058.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

    Belki sizin fikirleriniz de baskasina hezeyan geliyodur hocam cidden gerek yok yapmayın bunu. Herkes fikrini beyan ediyor tartismak gereksiz. Baskalarinin fikirlerini asagilamak en iyi fikir en güzel düşünce bende demek de bi aşağılık psikolojisi. Bakın hala uzlasmaya calisiyorum sizinle farkindasinizdir insallah.

    Alıntıları Göster

    O başkaları da kanıtlarla konuşurlarsa eğer fikirlerimin hezeyan olduğunu kabul edebilirim.  İyi, uzlaşmacı bir insanım taklidi yapmanıza gerek yok. Ben sizi tanımam, siz de beni. Gayet rahat olabilirsiniz. Bilginiz varsa eğer kanıtlarla beraber gelin konuşalım derim.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wey-Yu

    Pokemon Red de critical hit yapıncaki vuruş hissi kusursuz mesela.

    Darkest Dungeon o konuda daha iyi.     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok herhangi bi taklit yaptigim yok. Sadece herkesin birbirine ve fikirlerine saygi duyduğu bir ortamda konusmak tartismak isterim. Ki burasi cok geniş bir mecraa olduğu icin 30 yas altindaki arkadaşların fikirleri genelde bana ters geliyor. (Yanlış anlamayin siz benden kucuksunuz değilsiniz bilemem sizi kastederek söylemedim.)

    Gönül ister ki cyberpunk rdr gta gibi oyunlar sürekli gelsin. Biri digerini gecince sirket sahibi kendiymis gibi tartisanlar var burda. Bu efsane oyunları oynayip zevk almak varken herkes sidik yarıştirma derdinde maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav hocam gören de ellinize merdiven dayadınız sanar, siz de 30 yaşına geçen sene basmışsınız, ne ara 30 yaş altındaki arkadaşların fikirleri size ters gelmeye başladı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Yav hocam gören de ellinize merdiven dayadınız sanar, siz de 30 yaşına geçen sene basmışsınız, ne ara 30 yaş altındaki arkadaşların fikirleri size ters gelmeye başladı?

    Hocam gereksiz bir tartismayi uzatmak istemiyorum ama yasimin 31 olduğunu nerden bildiniz/çikardiniz? :)

    Edit: Ben 30 yas altini kucumsemiyorum kimse yanlış anlamasin. Kastettiğim benimle aynı dönemde ayni oyunlari oynamış insanlarla fikirlerim benzer oluyor genelde. Misal mafia 1 i 2002-2003 yılında oynamamis definitive edition i 2020 de oynamis adam beni anlayamaz o anlamda söyledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 24 Kasım 2020; 17:17:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steam'den önceden indirme gibi birşey yok değil mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

    Yok herhangi bi taklit yaptigim yok. Sadece herkesin birbirine ve fikirlerine saygi duyduğu bir ortamda konusmak tartismak isterim. Ki burasi cok geniş bir mecraa olduğu icin 30 yas altindaki arkadaşların fikirleri genelde bana ters geliyor. (Yanlış anlamayin siz benden kucuksunuz değilsiniz bilemem sizi kastederek söylemedim.)

    Gönül ister ki cyberpunk rdr gta gibi oyunlar sürekli gelsin. Biri digerini gecince sirket sahibi kendiymis gibi tartisanlar var burda. Bu efsane oyunları oynayip zevk almak varken herkes sidik yarıştirma derdinde maalesef.

    Yanlış anlamıyorum. Sizden küçüğüm. Herhangi bir saygısızlık yapmıyorum. Hezeyan lafı mı zorunuza gitti acaba? Fikirlerimi kanıtlarla beraber dile getiriyorum. Fikrinizi değiştirmek gibi bir amacım yok ama yanıldığınızı belirtmek gibi bir amacım var.


    Çünkü bizler kaos istiyoruz. Kaos zevk veriyor. Saatlerce daha iyi gördüğün bir ürünü veya firmayı sana karşı antitezler üreten birileriyle tartışmak doyumsuz bir zevk veriyor ve bu zevk ihtiyacı her insanda var. Rekabet güdüsü.  Bende yok diyen yalan söylüyordur. Siz muhtemelen oyunlara fazla değer veren bir insan olmadığınız için bu konuda kaosa girmek istemiyorsunuz diye düşünüyorum ama eminim ki sizinde tezler, argümanlar ve antitezlerle beraber konuşmaktan zevk aldığınız bir konu vardır. Am i right?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam yok tartışmak zevk veriyorsa kendi tercihiniz bisey diyemem :) Ben sadece ustteki arkadas (arisaka olmasi lazim) onun dediklerine destek olmak amaçlı yazdim. Adam demis ben oyun turlerini değil mekaniklerini kiyasliyorum diye. Silah kullanma mekanigini kiyaslamis rdr ile. İnsallah bu da onun kadar iyi olur demis. Simdi bunda ne var? Bu laf için bu kadar tantana cikmamali bence. Ki ben cyberpunk i da onsiparisle almis birisiyim ve deli gibi de bekliyorum. Ustteki mesajımda da yazdim benim için atmosfer diyalog rpg elementleri hikaye sunumu daha onemli diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba sizi burda görmek güzel :) Ön siparişlerde var birkaç gün önceden indirme açılıyor. Witcher da vardı bunda da mutlaka olacaktır 2 3 gün önceden en az.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke forumda blokladığımız kişileri hiç görmesek o kadar çok bloklanacak adam var ki
    Blok atıyorsun adamın ismini yine görmeye devam ediyorsun blogu kaldır yazıyor ee ne anladım ben bu işten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Bunu ben de merak ediyorum. Adamın ismi olduktan sonra bloklamanın ne manası var? İnsanı bir zaafiyet ile merak edip bakmak ister belki diye mi koymuşlar, nedir. Engellediğim eleman yokmuş gibi, hiç olmamış gibi bu imajiner platformu kullanamayacaksam ne anladım engellemekten.

  • Bu oyun iyi mi kötü mü hiç anlamadım, bir taraf efsane övüyor diğer taraf balon patlayacak yazıyor, almayı düşünüyordum ama oyunun çıkmasını bekleyip biraz izleyeceğim, çok fazla yorum okumak da cidden iyi değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunla alakalı neler konuşulmuş diye giriyorum, konu kavga dolu. Kaç yaşında adamlarsınız, yapmayın gözünüzü seveyim. Güzellik görecelidir. Burada kimsenin düşüncesini değiştiremezsiniz, zorlamayın işte. Size sallayana da cevap vermek zorunda değilsiniz.

  • şu oyun bi an önce çıksada biraz zaman geçse,sonra konuda oyunu oynayıp oyun hakkında muabbet edecek adamlar kalsa,boş çarlar bi gitse şurdan kendi oyunlarına

  • Bizim ülkede sidik yarıştirma diye bir hobi var maalesef. Herkes kendi düşüncesini en iyi düşünce diğerlerini tü kaka görüyor. Yabanci forumlarda oyunla ilgili bir sürü gorus tahmin teori fikir konusulurken bizde durum içler acısı.
  • Beyler boşuna tartışmayın böyük abiler konuyu terk etti artık okumayacaklarını belirttiler hala niye yazıyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 24 Kasım 2020; 19:25:56 >
  • Yok ogrenemiyoruz.

    Rdr 2 dandiktir cyberpunk cok daha iyi.
    Cyberpunk bok gibi rdr 2 gomer onu.
    Iki oyunu da karsilastiririm.
    Fifa 21 cyberpunktan daha guzel.

    Al 4 tane farkli fikrimi soyledim. Bu benim fikrim. Katilirsin katilmazsin o seni baglar. Katilmiyorsan bence oyle degil soyle daha iyi dersin. Bitti. Insanlarin fikirlerine mudahale ettiginiz an bi halta gitmez o tartisma.

    Ben hicbir yerde gormedim ki birinin fikrine asagilarcasina laf soylediginde karsindaki "aa evet haklisin dur fikrimi duzelteyim" desin. Olmaz boyle bir sey. Ben 25 sene oyun oynayayim, burada fikir belirteyim. Forum kosesinde tanimadigin herifin teki fikrime bir sey dedi diye kendi fikrimi sorgulayayim. Yok boyle dunya arkadaslar uyanin bu kadar onemli gormemek lazim kendimizi. Sizin fikirlere ettiginiz her mudahale tartisma dogurur kimse geri adim atmaz.

    Yapici degil yikici tartismada bir numara bu ulke zaten. Bombos zaman kaybi.

    Bir redditte yorumlasiyoruz milletle sakir sakir neleri konusuyoruz. Surada kendi dilimizde konusalim desek haha rdr 2 ergen hahaha vurus hissi bebe haha en bocek sensin hahaha solucan bit liseli ol geber. Inanilmaz.

    Daha k.ci kirik forum konusunda oyun konusunda boyleyiz. Daha ciddi konularda ne haldeyiz hayal edin. Ulke neden boyle sebeplerden biri bu iste. Her seyin temeli bu zaten.

    Fikir ozgurlugu diye muhalefet eden kisileriz sorsak degil mi? cogumuz bastakilere kin kusuyoruzdur eminim.

    E bu yaptigimiz ne peki? Hani fikir ozgurlugu?

    Hukumet bir halt ettiginde hemen yazarsiniz V for vandetta fikirler kursunlar filan. E ne oldu hani. Megerse herkes hukumetmis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Kasım 2020; 19:37:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ulan ikidir ortam tam sakinleşiyor biri geliyor atıyor bombayı  

  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

    Keşke dediğin gibi olsa buradan aklı başında birkaç kişiyi ekliceksin özel olarak konuşacaksın başka yolu yok.


    Şunuda unutma bu oyunu hemen bitirip spoiler verende çok olacak tavsiyem çıkana kadar buradan devam sonra bakmıcaksın buraya:)

  • güzelim konu ne hale gelmiş arkadaş. oyun çıksın oynayalım ve hayatımıza kaldığımız yerden devam edelim neyin davası bu

  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.