Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.859
Cevap
210
Favori
1.058.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Venus94 kullanıcısına yanıt

    rica ederim.

  • Sp!deR kullanıcısına yanıt

    Ön indirme olacakmı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NowOrN3wer kullanıcısına yanıt

    Umarım olur, bilmiyorum. Bu soruların cevabı çıkışa bir hafta kala açıklanır zaten. CD Projekt çalışanı falan değilim. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

  • Sp!deR kullanıcısına yanıt

    😂😂 yetkili bir abiye benziyorsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön sipariş bitince tahmini ne kadar olur acaba fiyat?

  • Rtx konusunda benim de birkaç dusuncem var, Ray tracing oyun bazında da çok değişkenlik gösteren bir mevzu, bu teknoloji ilk duyurulduğunda birçok oyuna geldi battlefield 5, metro exodus, control, shadow of tomb raider ve sayamadığım aklıma gelmeyen onlarca oyun ama bu oyunların içinde ray tracing özelliğini tam anlamıyla yansıtan şimdiye kadar 2 oyun var (oynadiklarim arasında) yani oyun yapımcısı dxr özelliğini tam yansıtmak icin oyunu buna uygun dizayn etmiş kaplamaları kaliteyi atmosferi vs. bu oyunlar nedir diye soracak varsa o da control remedy nin oyunu oynamadıysanız mutlak bakin Rtx açık kapalı görsel kalite bayağı fark ediyordu hatta bir sahne de kendi yansimam camda o kadar kaliteli gözükmüştü ki özellikle Rtx kapatıp açık kontrol ettim ayni kaliteyi yakalayabilecek miyim diye orada anladım bazı sahnelerde ışıklandırmalar falan harikaydı onların ekran görüntülerini almıştım isteyen olursa paylaşırım, online oyunlarda bu tip detaylar gözünüze batmaz fark etmezsiniz bile yada hikayesine daldığınız bir oyunda ama ben detaylara görsel kaliteye önem veririm derseniz Rtx muazzam bir teknoloji ve c2077 de control den sonra bu altyapıda geliştirilen üçüncü oyun olacak ikinci oyun ne diye soracak olursanız o da watch dogs legion oyun ne kadar tırt olsa da dxr altyapısını çok iyi kullanıyor c2077 de özellikle teknolojik mekanlar fütüristik tasarımlar neon ışıklar yansımalar özellikle sehir içinde caddelerde sokaklarda kapalı mekanlarda vs falan tam anlamıyla Rtx iste bu diyeceğiniz görüntüler manzaralar sunacak, resmi olarak metro exodus ta da Rtx desteği var ama olmasa da olur yani görsel anlamda hicbir etkisi yok çünkü oyun buna gore dizayn edilmemiş ayni şeyi bfv içinde söyleyebilirim çoğunluğun online oynadığı bir oyuna dxr gelse ne olur gelmese ne olur saçma bir is yaptılar c2077 yi özellikle Rtx açık oynayacagim sistemim buna müsait

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NowOrN3wer kullanıcısına yanıt
    Elbette olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar multiplayer ne zaman çıkacak ? Biri 2022 demişti , bu kadar geç mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önsipariş için en uygun nerden alabilirim bilgisi olan var mi? Plati.ru falan güvenilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    Rtx konusunda benim de birkaç dusuncem var, Ray tracing oyun bazında da çok değişkenlik gösteren bir mevzu, bu teknoloji ilk duyurulduğunda birçok oyuna geldi battlefield 5, metro exodus, control, shadow of tomb raider ve sayamadığım aklıma gelmeyen onlarca oyun ama bu oyunların içinde ray tracing özelliğini tam anlamıyla yansıtan şimdiye kadar 2 oyun var (oynadiklarim arasında) yani oyun yapımcısı dxr özelliğini tam yansıtmak icin oyunu buna uygun dizayn etmiş kaplamaları kaliteyi atmosferi vs. bu oyunlar nedir diye soracak varsa o da control remedy nin oyunu oynamadıysanız mutlak bakin Rtx açık kapalı görsel kalite bayağı fark ediyordu hatta bir sahne de kendi yansimam camda o kadar kaliteli gözükmüştü ki özellikle Rtx kapatıp açık kontrol ettim ayni kaliteyi yakalayabilecek miyim diye orada anladım bazı sahnelerde ışıklandırmalar falan harikaydı onların ekran görüntülerini almıştım isteyen olursa paylaşırım, online oyunlarda bu tip detaylar gözünüze batmaz fark etmezsiniz bile yada hikayesine daldığınız bir oyunda ama ben detaylara görsel kaliteye önem veririm derseniz Rtx muazzam bir teknoloji ve c2077 de control den sonra bu altyapıda geliştirilen üçüncü oyun olacak ikinci oyun ne diye soracak olursanız o da watch dogs legion oyun ne kadar tırt olsa da dxr altyapısını çok iyi kullanıyor c2077 de özellikle teknolojik mekanlar fütüristik tasarımlar neon ışıklar yansımalar özellikle sehir içinde caddelerde sokaklarda kapalı mekanlarda vs falan tam anlamıyla Rtx iste bu diyeceğiniz görüntüler manzaralar sunacak, resmi olarak metro exodus ta da Rtx desteği var ama olmasa da olur yani görsel anlamda hicbir etkisi yok çünkü oyun buna gore dizayn edilmemiş ayni şeyi bfv içinde söyleyebilirim çoğunluğun online oynadığı bir oyuna dxr gelse ne olur gelmese ne olur saçma bir is yaptılar c2077 yi özellikle Rtx açık oynayacagim sistemim buna müsait

    Control ana oyunu 1050ti'da 1080p medium-high, DLC'leri de 2080 Superde tüm detaylar açık 4k'da bitirdim. Control'un RT kullanımı en iyisi olsa da oyundan aldığım keyif neticede aynıydı çünkü o kadar aksiyon dolu bir oyun ki zaten, o an ne yansıyor ne yansımıyor bakacak haliniz kalmıyor zaten. RT güzel bir detay ama olsa da olur olmasa da seviyesinde bence. Örneğin bir Screen Space Reflections olmazsa olmaz kesinlikle. Ambiyans gerçekçiliğin temel taşıdır SSR. Veya soft shadows çok etkili gerçeklik katar. Global illumination keza öyle. Bunları aç kapat yaptığında çok net atmosfer farkı görürsün. Ama RT bunların yanında sos diyelim mesela. Pastadaki çikolata parçacıkları mesela RT.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Kasım 2020; 2:16:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaciTTOR

    Şu oyunun Türkiye'de kaç adet sattığı umarım açıklanır (ps5, xbox ve pc)

    Bunu niye istiyorum diğer firmalar Türkçe altyazı ile bir oyun çıkarsa nasıl satıldığını görür ve maliyeti milyon / kısmen milyar dolarlık oyunlarında devede pire olan şu Türkçe altyazıyı koyarlar.

    Oyun dünyasının İsrail'i Ubisoft sana söylüyorum, Kapitalist mahluklar Ea, Take Two, Activision sen anla.

    Not : Beğenmiyorsan almacılar saldırmasın, olay tomarla parayla satılan bir oyuna en azından kendi dilinde ulaşabilme arzusunda olan kitlenin hakkının savunulması.
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber




  • Bilgisayarım kaldırsa oynuyacağım ilk oyun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunun neden bu kadar hype olduğunu açıklayabilecek biri var mı? Yapımcısı kim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    İlk önce oyun çıksın da hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam. Ben de ön sipariş verecektim ve araştırdım biraz. Erken erişim olduğu yazmıyor hiçbir yerde. Ayrıca bonus sadece wallpaper, soundtrack gibi gereksiz şeyler. Oyun içi herhangi bir bonus yok yani maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dedikleri gibi protection sız mı çıkıcak acabaa . geldiği günde dağıtılmasın . 130 140 gb yetmez bu oyuna galiba .

  • farukclkk kullanıcısına yanıt

    CD Project halktan bir tayfa Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  Bence Steam için zam gelmezde Playstation ve Xbox için aynı şeyi diyemem, evet konsollarda zaten çok daha pahalı 459 tl fiyatıyla ama Sony çıkış zamanı gelince zamlamayı seviyor genelde. Ben indirime gitmelerini istiyorum adamlar basıyor zammı. Umarım buna pek dokunmazlar tabi. Gerçi dokunsalar bile zaten indirimde Hindistan'dan almayı düşünüyordum, orda fiyatı çok daha uygun 360 tl civarıydı. Bizde de 360 tl yapsalar bari de 50 tane farklı bölge hesabıyla uğraşmasak keşke.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: estimates29

    dedikleri gibi protection sız mı çıkıcak acabaa . geldiği günde dağıtılmasın . 130 140 gb yetmez bu oyuna galiba .

    Oyun DRM free. Çıkışı yaptığı an korsana düşer yani, hatta siz indirdiniz Steam'den diyelim arkadaşınıza kopyalayın verin hiçbir engel olmadan hesaba girmeden oyunu açabilir. Sistem gereksinimlerinde alan olarak 70 GB diyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-79AA8D8C9

    Oyun DRM free. Çıkışı yaptığı an korsana düşer yani, hatta siz indirdiniz Steam'den diyelim arkadaşınıza kopyalayın verin hiçbir engel olmadan hesaba girmeden oyunu açabilir. Sistem gereksinimlerinde alan olarak 70 GB diyor.



    Alıntıları Göster

    Ne güzel eski oyunlar gibi. 20 yıl önceki oyunlar gibi kopyala direk çalışsın.

  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.