|
|
|
|
|
|
|
Pro'da şehir bildiğiniz ölü npc sayısı çok az gölgeler kare ve görüntü bulanık ps5 versiyonu için ne desek boş 2021 yılında güncelleme ile belli olacak.Düz PS4 nasıldır kim bilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 24 Kasım 2020; 21:59:18 > |
Kapılar neden fiziksel temas olmadan açılıyor? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 24 Kasım 2020; 22:12:48 > |
|
|
|
|
Oyun mükemmel gözüküyor. Yorumdakiler yine zevksizliklerini konuşturmuşlar... |
Gölgeler dışında pek sorun yok, videoyu biraz hata bularak izledim sanırım. Bir de şehir içi NPC az gibi inşallah pc için öyle değildir sadece eski nesil konsolda öyledir diye umut ediyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HORTDAN -- 25 Kasım 2020; 9:26:37 > |
|
Evet benzettim.Neden delirmemek elde değil?Elin yaptığı 3 kuruşluk oyun için benim yorumuma delirecek kadar bir oyuna mı bağlısınız?Nedir cyperpunk 2077 ilah mıdır ebeveyn midir bu oyuna söz söylenmeyecek mi eleştirilmeyecek mi?Nedir bu linç propagandasının sebebi? Pekala siz anlatın öyleyse bu oyunda kalbinizi çarptıran adrenalininizi fırlatan şey nedir videoyu ben izlerken kaçırdım mı acaba bir şeyleri?Araba sürme olayı derseniz hiç bir heyecan görmedim.Çetenin otoriteyle çatışması derseniz script sahneden ibaret ki o an kurşunu yeyince uçan düşmanın hali evlere şenlik.Yanımızdaki karakter çok şiirsel mi konuşuyor half life'daki g-man gibi bizi anlamların içinde kayıp mı ediyor? Yoksa başta arabayı çalıştırmak için bypass yapıp tamirciye fuck-off çekince çok mu cool oluyoruz oyunu şahane yapanlar bunlar mı? |