Şimdi Ara

Cyanogenmod 13.0 OTA güncelleme sorun ÇÖZÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Lg G2 kullanıcılarına gelen CM 13.0 OTA güncellemesi sonucu Google uygulamaları hata vermeye başlıyor. Bu kronik ve sanırım tüm Lg G2 Cyanogenmod 13.0 kullanıcıların eğer OTA güncellemesi yaparlarsa başına gelmiş bir olay. Şu an Cyanogenmod forumunda benim dışımda en hızlı çözümü sunan birisine rastlamadım. Pek çok kişi yedekledikleri romları kurmuş ya da stock roma dönüş yapmışlar. Kaybettikleri veriler de cabası. Çok basit bir çözümü mevcut:

    1) Telefonu recovery modda açıyoruz ama öncesindehttp://opengapps.org/ sitesinden google apps indirilmesi gerekli. Tabi hangi paketi indireceğiniz size kalmış. ( Bende normalde nano kurulu olduğundan tekrar nano indirdim, belki diğerleri hata vermeye devam edebilir diye.)

    2) Bu paketi telefona kopyaladıktan sonra recovery modda install yaptıktan sonra her şey eskisi gibi olacağı inancındayım. Öyle wipe, reset filan yapmayın bilgileriniz zarar görmesin.

    Umarım herkes bu şekilde sorunu çözer.

    Not: Hiç Türkçe başlık bulamadım, dediğim gibi İngilizce başlıklar bile eksik.
    Belki az kişinin başına gelecektir ya da gelmiştir bilinmez ancak faydamız dokunur umarım Googlatan dostlara.

    Burada da cm sitesindeki benzer konu ve altta benim verdiğim cevap mevcut :https://forum.cyanogenmod.org/topic/128061-google-apps-stop-working-after-ota-cyanogenmod-13-update/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.