Selamlar. COWON iAUDiO F2 model bir MP3 çalarım var. Orjinal kulaklığının jack sorunları yüzünden tamamen bozulması üzerine kulaklık arayışı içerisine girdim. Sennheiser CX300'ün çok övüldüğünü duydum, deneme fırsatım olmadı fakat benimle aynı tür müzik dinleyen insanlar yinede övüryorlar. Fakat fiyatları öyle bir zıplamış ki, 100 YTL'den aşağı bulamadım.
Dinlediğim türler;
Progressive Rock Thrash Metal Death Metal Groove Metal Power Metal
Teşekkürler :)
en olmiycak kulakligi almaya karar wermissin metal dinliyen biri bass agirlikli kulaklik alirmi ?? sana dengeli bir kulaklık lasm ayni zamanda tizzleride werebilmeli ki cx300 tizleri cok boguk ayrica s lerde patlamalarla weriyor ki bence hic uygun degil.. kesenin agzini biraz daha acip creative zen aurvana almani tercih ederim hem yalitimi cook mukemmel hem ses dengeli hemde yuksek seslerde bozulma hic yok ayrica kaliteside gayet yuksek yanindanda bircok ek parcayla gelior (guzel bir tasima kutusu temizleme aparati ) cx300 e wericegin paradan cok daha fazlasini hak ediyor ama biraz daha pahali dedigim gibi 90 dolar ciwarlarinda
Fiyatı bayağı artmış. Ben en son 5 ay önce 60 küsüre almıştım. Yinede bu fiyata alınabilecek iyi bir seçenek diyebilirim.
dinlediğin tarz müzikler eyakın dinliyorumcx300 le hiç güzel olmuyor o tarzlar.Fiyatı az olabilir ama mx360 o tarz müzikler için cx300den daha iyi.Mx360 cx300 e göre daha belirgin tizlere sahip bassları daha sert.Cx300 de basslar abartılı derin davullar çok yapay geliyor söyleyeyim.
MX 360 modelinin fiyatı çok uygun. Tavsiyeniz için teşekkürler, MX 360 alıp denemeye karar verdim.
Creative EP630'da her türlü müziği dinliyorum. Trash Metal olarak Slayer, genel anlamda Metal'de ise Children Of Bodom. Ama aletin seçim sırasına göre değişiyor, yeri geliyor POP dinliyorum, yeri geliyor RAP dinliyorum. Hepsinde de güzel oluyor. Metal müzikte,rock müzikte bass ve tiz yoğunlusu olması gerekir, ki bunu herkes bilir. Bilmeyen varsa da Winamp'ın, AIMP'in, Windows Media Player'ın ekolayzırlarına baksın. Sağ (yüksek frekanslar, yani tizler) ve sol taraf(düşük frekans, yani basslar)lar yukarıdadır, ki ön plana getirirler. Demek istediğim EP630 işini görecektir.
mx serisi kulaklıkları kulaklık pedi ile kullandınız mı ve kulağınıza iyi oturdu mu kanal tiplerinden çok daha iyi ses alırsınız.Rock ve türevleri müziklerde kanal tipindeki aşırı derin basslar clean sesleri öldürüyor ve yapay davul sesi veriyor sert drumlarda ise yeteri kadar sertlik vermiyor tizler sökük geliyor.Bu farkı anlamanız için mx yeni seri kulaklıklarla kanal tiplerini karşılaştırmanız lazım.Son olarak mx360 alalı 1 ay oldu ve basslar nasılsa öyle burn in olayı falan olmadı ve basslar 1 senelik mx200den daha başarılı tizler daha net ve gürültü oranı 110 db olmasına rağmen mx200den daha fazla ses çıkışına sahip.
mx360 çok naturel ve kaypsız ses veren kulaklık.. basları boğuk ve abartılı değil.. mid ve tiz sesleri kulağı tırmalamadan veriyor.. Bence fiyat perfonmans açısından harika bir kulaklık.. mx200'e göre sesi biraz daha fazla.. basları hafif daha yüksesk..
bence de mx360.. fiyatı sayesinde yeni bir efsane olabilir(tıpkı eski mx200 gibi), bence mx200 ün iki kat fiyatını hakeden bir kulaklık..
arkadaşlar bu mx360 yalıtım olarak nasıl?
İstanbulda veya nette en uygun nerede bulabiliriz?
quote:
Orjinalden alıntı: UnequaL18
arkadaşlar bu mx360 yalıtım olarak nasıl?
mx360, kanal içi kulaklıklar gibi yalıtımlı değil.. sünger pedleriyle kullanırsan ses kaybı biraz önleniyor..
İstanbul da en ucuz media markt'tan alabilirsiniz..
cx300 e alternatif oldukça fazla lakin Türkiye şartlarında bulunmuyor.
mesela Mylarone X3i
altec lansing im716
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme