Şimdi Ara

cx200ii vs cx175

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aarkadaslar 2 yıldır cx200 kullanıyordum, gecen gun jackta bı problem yasadım metana gonderıp degısım ıstedım, yenısını gonderdıler. bunu aldıgım yerden cx175le degıstırmek ıstıyorum, arasında 10-20 tl fark var ama
    cx200 cx175
    db: 110 121
    frekans
    aralıgı: 20-20000 18-220000

neden boyle, degısım yapsam cıddı anlamda fark yasarmıyım? daha sert basslar ıstıyorum, tızlerın pek onemı yok benım ıcın.

• quote:

Orijinalden alıntı: rmxstar

Aarkadaslar 2 yıldır cx200 kullanıyordum, gecen gun jackta bı problem yasadım metana gonderıp degısım ıstedım, yenısını gonderdıler. bunu aldıgım yerden cx175le degıstırmek ıstıyorum, arasında 10-20 tl fark var ama
    cx200 cx175
    db: 110 121
    frekans
    aralıgı: 20-20000 18-220000

neden boyle, degısım yapsam cıddı anlamda fark yasarmıyım? daha sert basslar ıstıyorum, tızlerın pek onemı yok benım ıcın.

Öncelikle 2 frekans arasındaki farkı tam olarak hissedemeyebilirsini yani kulaklarınız Çok ayırt edemeyebilirsiniz ama CX 200 Efsene bir kulaklıktır.... zaten ciddi bir sorun (fark alamazsınız) Keyfinize karışmak gibi olmasın ama sadece bass dinlerseniz müzikteki (STREREO KANAL) Ayrımını hissemediğinizden zevk oranı düşebilir kuru bass baharatsız köfteye benzer bence... tabiki zevk size kalmıştır

özetle
    Ben cx 200 memnunum ve ÇOK kaliteli DERİN BASS mevcuttur.. SAYGILAR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.