Aarkadaslar 2 yıldır cx200 kullanıyordum, gecen gun jackta bı problem yasadım metana gonderıp degısım ıstedım, yenısını gonderdıler. bunu aldıgım yerden cx175le degıstırmek ıstıyorum, arasında 10-20 tl fark var ama cx200 cx175 db: 110 121 frekans aralıgı: 20-20000 18-220000
neden boyle, degısım yapsam cıddı anlamda fark yasarmıyım? daha sert basslar ıstıyorum, tızlerın pek onemı yok benım ıcın.
quote:
Orijinalden alıntı: rmxstar
Aarkadaslar 2 yıldır cx200 kullanıyordum, gecen gun jackta bı problem yasadım metana gonderıp degısım ıstedım, yenısını gonderdıler. bunu aldıgım yerden cx175le degıstırmek ıstıyorum, arasında 10-20 tl fark var ama cx200 cx175 db: 110 121 frekans aralıgı: 20-20000 18-220000
neden boyle, degısım yapsam cıddı anlamda fark yasarmıyım? daha sert basslar ıstıyorum, tızlerın pek onemı yok benım ıcın.
Öncelikle 2 frekans arasındaki farkı tam olarak hissedemeyebilirsini yani kulaklarınız Çok ayırt edemeyebilirsiniz ama CX 200 Efsene bir kulaklıktır.... zaten ciddi bir sorun (fark alamazsınız) Keyfinize karışmak gibi olmasın ama sadece bass dinlerseniz müzikteki (STREREO KANAL) Ayrımını hissemediğinizden zevk oranı düşebilir kuru bass baharatsız köfteye benzer bence... tabiki zevk size kalmıştır
özetle Ben cx 200 memnunum ve ÇOK kaliteli DERİN BASS mevcuttur.. SAYGILAR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme