Şimdi Ara

Cüzdanımı kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen cuma 20.12.2019 tarihinde,
    Zincirlikuyu metrobüs durağında inip "beşiktaş-balmumcu" çıkışından çıktıktan sonra ortaköyde bulunan bir mekana gitmek için taksiye bindim. İndiğimde bir büfeye sigara almak için girdim ve cüzdanımın olmadığını fark ettim. İndiğim nokta da mobese kamerası bulunmaması ve çevre noktalar da ki mekanlar da kamera bulunmaması nedeniyle taksiye bir türlü ulaşamadım. Plakasını da almamıştım. Ama cüzdanım içinde bulunan biri öğrenci olmak üzere 2 adet istanbul kart vardı, iki kartta "istanbulkart" uygulamasında tanımlı ve bir kullanım gözükmedi hala acaba kayıp eşyaların olduğu bir birim filan mı var? Veya sorgulayabileceğim bir yer var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Taksiciler odasını ara durumu anlat gerçi içinde para yoksa cüzdanın sallama hiç uğraşma bile bir şey çıkmaz. Kimlik, ehliyet filan çıkartçaksın yeniden işte 50-100₺ arası bi para kaybın olmuştur sadece.
  • Dostum içinde çok para var mıydı?
    Çok para yoksa o taksici kaybolan cüzdanı en yakın karakola bırakır, tahminen senin indiğin bölgelerde bir yerdeki karakola bırakır; çünkü senden sonra müşteri alınca cüzdanı fark ederler.

    Para varsa içinde o cüzdandan ümidi kesmelisin, malum insanlar bizi gayrimüslim görüyor ama kendileri arabanın sacının altından görülmeyeceklerini zannediyorlar :)

    Cüzdanı hava limanı, kafe gibi yerlerde düşürseydin dediğin gibi kayıp eşyalar bölümünü kovalardın ama, istanbul genelinde bildiğim kadarıyla öyle bir sistem yok :) Varsa da yine içinde para varsa yok edilir diye düşünüyorum...

    Belki takside düşürmemişsindir, nereden bindin, takside elini cüzdanın olduğu cebe ne zaman attın, nereye koydun, hangi koltuğa düşmüş olabilir, bunları birkez daha düşünmek lazım. Belki takside değil başka bir yerdedir.

    Geçmiş olsun




  • Konunun özeti : "Metrobüs + taksi + mekan + büfe/sigara = öğrenciyim"

    Öğrenciyim dedin, hadi öğrenci ol, yorum yapmayacağım, madem bu kadar zenginsin cüzdanını kaybetmişsin sana koymaz bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.