Şimdi Ara

Cut the Rope: BLAST indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cut the Rope: BLAST indirmeye sunuldu



    Mobil oyun dünyasının öncü ve en beğenilen serilerinden birisi Cut The Rope yeniden karşımızda. İlk dönemlerdeki fizik tabanlı salınım mekaniklerini yavaş yavaş bir kenara bırakan ZeptoLab ekibi daha popüler türlere yöneliyor. 



    Cut the Rope: BLAST neler sunuyor?



    Cut the Rope: BLAST popüler renk eşleme türüne giriş yaparak biraz daha geniş kesimlere hitap etmeyi amaçlıyor. Öncekilerin aksine ZeptoLab bu kez Skywalk adındaki bir geliştiriciye yeni oyununu ısmarlamış. Bu geliştirici daha çok RPG tarzındaki oyunları ile biliniyor. 



    Ayrıca Bkz.Marvel kahramanları çocuklarınızı eğlendirmeye geliyor



    Oyunda taşları, hareket ettirmekle değil iki veya daha fazla karonun üzerine tıklamakla yok ediyorsunuz. Bölüm bölüm ilerlediğiniz oyunda farklı güçlendirmeler ve karakterlerin kilidi açılıyor. Ayrıca çeşitli görevleri de bu şekilde yerine getirebiliyorsunuz. 



    Topladığınız yıldızlar ve geçtiğiniz bölüm sayısı sürpriz sandıkları açmanızı sağlıyor. Sürekli olarak yeni bölümler ve görevler eklenecek olan oyun çevrim dışı da oynanabiliyor. Elde ettiğiniz puanlarla global tabloda yarışabiliyorsunuz. 









     







  • Eskiden böyle haberler dikkatimi çekerdik severdim oyunları, şimdi memleketin yönetimi bütün moral motivasyonumuzu aldığı için böyle küçük şeylere sevinemiyoruz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.