Şimdi Ara

Cüneyt Özdemir: 'Ülkenin yarısı AK Partili. Ben illa muhalif olmak zorunda değilim ki.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • x (formerly twitter)
    Etkili Haber (@etkiIihaber) on X
    https://x.com/i/status/1972945091456315572


    Cüneyt Özdemir:

    "Bana bel altı vurmak için 'Görüyor musunuz CNN Türk'te program yapıyor' diyorlar.

    Evet kardeşim, ben illa Sözcü'de çalışmak zorunda mıyım?

    Ülkenin yarısı AK Partili. Ben illa muhalif olmak zorunda değilim ki."

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________




  • Sen hep iktidar yalakasıydın hep de böyle olacaksın. Seni takan yok. Bel altısı mı kalmış zaten ampulcü olduğun belli, git zırvalıklarını ülkenin yarısı dediğin o şahıslara anlat o zaman. 2023 seçimleri öncesinde "Sen salak mısın" diye video çekmiştin. Bunu muhaliflere anlatması kolay, git o zaman bunu ampucülere anlat. Yer mi, tabii ki yemez.
  • Nasıl Yaa :)



    Ülkede herkes muhalif olmak herkes sadece CHP güzellemek zorunda değil mi ? Güzellemezsen ve üstüne birde eleştirirsen yandın Linç başlar karalama kampanyası başlar Troller saldırır hiç şaşmaz.



    Yeni hedef Cüneyt Özdemir olacak anlaşılan.



    Adam sonuna kadar haklı. Ülkede körler sağırlar birbirini ağırlar gibi takına bir kitle var. Her şeyi onlar biliyor sanıyorlar ve onlar harici herkes yaa trol ya saf ya cahil yaa onlar anlamaz kafasında kendilerini gazlıyorlar. Ülkede %50-55 oy alan hemde 25 yıldır alan bir parti var. Bu seçmeni kazanmak yerine sürekli saldırarak hakaret ederek onlar ile dalga geçerek seçim kazanacağını sanan bir kitle var ne yazık ki.


    KK bunu Helalleşme. Devamında da Özgür Özel Normalleşme ile kazanmaya çalıştı. Ama muhalif kitle öylesine değişik ki anında döndürüyorlar insanları ve sürekli nefret sürekli karşıklık ve sürekli Yalan-Dolan - ALGI üstünden siyaset dönsün istiyorlar...

    _____________________________




  • Akp ve RTE ekonomi nedeniyle oyları eridikçe ülkücüler, HÜDA-PAR cılar ve sonra PKK'lılardan sonra laik kesime de el uzatıyor kâh rüşvet ,makam -mevki kâh farklı şekilde kendi yanına çekmeye çalışıyor . Zaten iktidar medyayı ve belediye kaynaklarını boşuna kontrol etmiyor para musluğu kendisine bağlı... Cüneyt Özdemir yıllarca işsiz kaldı sanırım Youtube ile idare etti sadece . İnsanlar yıllarca karın tokluğuna muhalif kalamayabiliyor sonuçta insani hevesleri her zaman öne çıkma durumu olur. Bu bakımdan zaten laik kesimi kendi yanına çekmek daha kolaydır biraz para makam mevki ile işler hallolur. RTE bunu çok iyi biliyor 23 yıldır da uyguluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Demokratik Değişim Hareketi. Demokratik seçimler için 41 ilde 2000 kişi gerekiyor CHP-iyi parti demokrasi için adım atmazsa seçimlere girebilecek parti kurmalıyız
  • Sen hep iktidar yalakasıydın hep de böyle olacaksın. Seni takan yok. Bel altısı mı kalmış zaten ampulcü olduğun belli, git zırvalıklarını ülkenin yarısı dediğin o şahıslara anlat o zaman. 2023 seçimleri öncesinde "Sen salak mısın" diye video çekmiştin. Bunu muhaliflere anlatması kolay, git o zaman bunu ampucülere anlat. Yer mi, tabii ki yemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Ekim 2025; 12:31:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • cucu korkak biri,kendide diyor. Acilimda tarafi belliydi, hic sevmedigim taraftaydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Chi of love
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    İnsan doğasında muhaliflik vardır. İnsan doğup biraz aklı ermeye başladığı andan itibaren şikayet eder, beğenmez, hep daha iyiyi ister. Bunlar gayet normaldir. İnsanoğlunun gelişmesi bu özelliği sayesinde olur.

    Doğal olmayan ise yandaşlıktır. Yandaşlıkta menfaat vardır. Yandaşa saygı duyulmaz. Tarih de muhalifleri yazar, hatırlar. Hiç saray, sultan, kral dalkavugu var mıdır, adına kitaplar yazılan, hikayesi dilden dile dolaşan?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Navi kullanıcısına yanıt

    Doğrudur. Bence Ak partili seçmeni iyi incelemek lazım, hangi süreçlerden gelindi ona bakmak lazım. Bana göre Ak partiye oy verenlerin çoğu "Muhalif duygular" ile oy veriyorlar. Bu dediğimi bir düşünün, kime ve neye muhalifler acaba, ülkenin geçmiş tecrübesine bi bakmak lazım..

    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    Bu duyguyu bilirim. İnanmayacaksın ama bir dönem kemalistlerin karşısında kim varsa benim desteğim onaydı. Sırf kemslistlere iyi laf sokuyor diye engin arfıç'ı okurdum. Ama artık çok şey değişti. Toplumun büyük çoğunluğunun düşünerek, tartarak oy verdiğini zannetmiyorum. Mesela şehit cenazesinde kılıçdaroğluna yumruk atan amca ile onun önünde saygıyla eğilen, elini öpen insanların düşüncesi değişmiş midir? Zannetmiyorum.

    Düşünsel derinliğe sahip olmayan toplumları algı ile yönetmek kolaydır. Toplum olarak hassasiyet duyulan bazı değerler suistimal edilerek halkı galeyana getirmek çok kolay. Bunu çözen siyasetçi ömür boyu seçilebilir. Bugün alkışlanan bir konuşmanın, 1 sene sonra tam tersi söylendiğinde yine aynı kişi aynı kalabalık tarafından alkışlanabiliyor. Bunun sırrı yukarıda bahsettiğim şey.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 1 Ekim 2025; 9:24:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Navi kullanıcısına yanıt

    Çok haklısın. Sağ, sol, dindar , seküler farketmez, bizim insanımız duygulanmayı akletmek zannediyor, hisleriyle iş görüyor..

    _____________________________
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    Bunu daha önce de ifade ettim. Bu ülkede bütün kesimler sorunludur. Herkesin mantığının, sağ duyusunun kaybolduğu, duygularının suistimale açık olduğu hususlar var. Kiminin din, kiminin Atatürk.

    Diğer husus da, bizim sorunumuz yönetenlerden ziyade yönetilenler. Halkın iradesi sandığa gayet güzel yansıyor. Sonuçtan memnun olsak da olmasak da. Halk değişirse yöneticiler de değişir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Muhalif zihniyete göre zorundasın.

    _____________________________
    Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Türk bile değil. bunun yanında ordu düşmanı da olması normaldi.

    _____________________________
  • Muhalif görünümlü gazetecilerin maskesi düşünce gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Hulki cevizoğluda böyle akpye yanlamıştı.

    _____________________________
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Yok ya bu herif muhalif görünümlü bile değildi. Güya tarafsız gazeteci maskesi takıyor ama ılımlı ılımlı akepeye yanlıyor veya dolaylı yoldan hizmet ediyordu. Muhaliflere sorduğu sorular, sorma şekli ve tonu bile çok farklı. Aynısını iktidarın bürokratlarına yapmaz, yapamaz da zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

    Evet Çözüm Süreci V1 zamanları Türkiyeli'liğini göstermişti, doğru.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • AĞA MEHMET ALİ BİRAND IN KEMİKLERİNİ SIZLATTIN..


    BİR SERDAR AKİNANIN YARISI OLAMADIN..


    YAZIKLAR OLSUN SANA BEEE..

    _____________________________
    [img src=http://www.hizliresim.com/2008/7/4/3318.gif]
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    jön dündar işte... lakin birisi erdoğan'a ağzını açamadı fakat aynı dönemde kürt özdemir ile ordu karşıtlığı üzerinden akpye destek verdi. ayrıca birisi almanya'ya kaçtı, diğeri de amerika'ya kaçış biletini hazır tutuyor.

    _____________________________
  • Navi kullanıcısına yanıt

    CÜneyt Özdemir'i sen AKP destekçisi mi sanıyorsun ? Adam muhalif ama bazıları gibi KÖRLEMESİNE MUHALİF değil bu kadar basit.


    Oda babası polis ordan geliyor bence. Bazıları gibi Muhalifliği vatan millet devlet muhalifliğinde değil bu kadar basit.


    Siz istiyorsunuz ki herkes Sözcü gibi Halk TV gibi muhalif olsun. Öyle bir düyma mı var ? Onlar gazetecilik yapmıyor Muhalefete yön vermeye çalışıyor.


    Mesela bir gazetecinin partisi olabilir mi olabilir. CHP'li gazeteci olabilir mi olabilir. Ama CHP'nin gazetecisi oldumu SIKINTI. Haberlere olaylara CHP'nin çıkarı diye bakan gazeteci olmaz. Veya siyasete CHP'ye yön vermeye çalışan gazeteci oldumu sıkıntı...


    Gürsel Tekin mesele seversin sevmezsin. Ama o şuan bir haberdir. Ama Sözcü Halk TV sabah akşam ona sallayıp onun hakkında yalan haber yapıp adamıda Programlara çıkarmıyor bu gazetecilik veya muhaliflik değil bana göre. Veya o kanallar 1 tane AKP'li çıkarmaz. 1 tane İmamoğlu eleştiren adam o kanallarda barınamaz bunlar habercilik veya muhaliflik değil.




    Not: Bu arada İnsan Doğası gereği muhalftir demişin doğru ben de CHP'ye muhalifim işte. Biz ailecek sürekl İktidar partisine oy veren bir hane değiliz ki. Bizim desteklediğimiz parti şurda 20 yıldır iktidar oluyor ondan önce full muhalefetti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Ekim 2025; 13:42:18 >
    _____________________________




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Ben bu adamı izlemeyeli o kadar çok oldu ki ne olduğunu bile unutmuşum. Medyada muhalif olmayanlara muhalif rolü verip konuşturuyorlar kontrollü gazetecilik yaptırıyorlar ya belki onlardandır.

    _____________________________
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Gene safa yatmışsın   Muhalefete muhalif olunmaz. Ülkeyi muhalefet yönetmiyor ki, yönetene muhalif olunur. %90 başarılı bir yönetim olsa bile %10 için eleştiri getirirsin. Eksik gördüğünü dillendirirsin. Normal olan bu, yani sen doğal değilsin. Burada iktidara en küçük eleştiri olsa fotoselli gibi tepki veriyorsun. Babanı savunur gibi savunuyorsun.

    Bu arada ben genel konuştum, körlemesine karşı çıkmaktan bahsetmedim. Halk tv ile sözcü'yü pek takip etmem zira başarılı değiller, ülke ve halk gerçeklerinden biraz kopuklar. Ama böyle kanallara da ihtiyaç var. Ne kadar çok muhalefet o kadar gelişmiş demokrasidir.

    Gazetecinin partisi olmaz daha doğrusu bir gazeteci bir parti neferi gibi davranmaz. Davranmamalı. Ama bunu senin söylemen çok garip kaçıyor. Tonla yandaş kanal var, öyle yayınlar yapıyorlar ki, kraldan çok kralcılar. Ankara Keçiörende chp kazandı diye gazetecinin biri halka "nankörler" diyordu televizyonda  .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.