Şimdi Ara

Cüneyt Arkın'ı (Fahrettin Cüreklibatur) kaybettik maalesef. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Allah rahmet eylesin.

  • 90lar sonunda iftar sofraları; battal gazi, kara murat , çağrı üçlüsü ile hazırlanırdı.

    Cüneyt arkın şüphesiz Türkiye'nin 1 numaralı jönüydü

  • Gerçekten de çoğumuz seviyormuşuz. Türk sinemasına bıraktıkları bir yana, Ülke insanı ve biz 70-80-90 kuşağının bir numaralı jönüdür. Verdiği mesajlar ve Atatürkçü, vatansever kimliği ile gönlümüze taht kurdu. Allah gani gani rahmet eylesin. Bir ondan razıydık. Mekanı cennet olsun. Seni çok özlesekde, sen kalbimizde her daim yaşayacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 29 Haziran 2022; 15:6:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan görmeseydim bilmeyecektim. Üzüldüm vallahi. Mekanı cennet olsun. Sanki yayın yasağı konmuş gibi hiçbir kanalda göremedim haberi.

  • Güler Mocan ile yaptığı kısa süreli ilk evliliğinden doğan kızı Filiz Canlı'yı reddettiği ve 50 yıldan fazla süredir hiç görüşmediği için ikinci evliliğinden doğan iki oğlunun dışında bir çocuğunun daha var olduğunu herkesten gizliyordu.


    Filiz Canlı'nın kızı Defne'nin, Cüneyt Arkın'ı dedesi olarak merak ettiği ve görüşmek istediği haberleri düşmüştü bir ara. Cüneyt Arkın da bu haberlere karşılık olarak "öyle birini tanımıyorum" açıklaması yapmıştı.


    Nasip değilmiş...


    Bu bilgiyi ilk öğrendiğimde çok şaşırmıştım ve bu nedenle toplumdaki kısa süreli ilk evliliğinden doğan çocuğunu yok sayıp tamamen ikinci evliliğinden doğan çocuklarına odaklanan babaların durumuna "Cüneyt Arkın sendromu" adını vermiştim kendi çapımda.


    Sonuç olarak rahmetlinin ailevi meselelerini sorgulamak bana değil, Allah'a düşer. O nedenle bu konuda öznel yorum yapmaktan kaçınacağım.


    Türk sinema tarihinin kilometre taşlarından biriydi hiç şüphesiz. O nedenle gerisinin hiçbir önemi kalmıyor.


    Türk sinemasına katmış olduğu sonsuz değerlerle ve beyefendi kişiliğiyle hatırlanacak her zaman. Huzur içinde yatsın.

  • nForcer N kullanıcısına yanıt

    he kesin öyledir kesin


    şu videonun 14. snyesinde kimden bahsediyor acaba ? bilmediğniz konularda kesin hüküm vermeyin kulaktan dolma bilgilerle






    TRT Arşivyoutube
    Türk sinemasının unutulmaz jönü ve değerli aktörü Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kariyeri boyunca yüzlerce filmde rol alan ve çok sayıda ödülü bulunan usta oyuncunun 1988 yılında Ayşe Egesoy ile gerçekleştirdiği keyifli sohbetini dinliyoruz. #cüneytarkın #arşiv #trtarşiv 📌 Türkiye’nin görsel hafızası TRT Arşiv’i yakından takip etmek için kanalımıza abone olun. https://www.youtube.com/channel/UCQkP... 📌Sosyal platformlarda takip edin: Twitter: https://twitter.com/trtarsiv Facebook: https://facebook.com/trtarsiv Instagram: https://instagram.com/trtarsiv YaaY: https://yaay.com.tr/trtarsiv TikTok: https://www.tiktok.com/@trtarsiv Web Sitesi: https://www.trtarsiv.com/ 📌 Diğer içerikler ise şimdi TRT İzle ve TRT Dinle'de! https://www.trtizle.com/trtarsiv https://www.trtdinle.com/genre/trt-arsiv
    https://www.youtube.com/watch?v=CN74j54ZtJs
  • Tarikat şeyhinin cenazesine tam kadro katılan devlet büyüklerinin işine gelmemiş gitmek tek bir tane bakan vardı yalandan.

  • Bugün gittim cenaze namazına.
    Yobazlar ve kafatasçılar fırsarını bulup propagandalarını yaptılar, acayip sinir oldum.

    50'li yaşlarda manyağın biri zırt pırt 'teeekkbbiiirrr' diye bağırıyordu, diğer koyunlar da otomatik 'Allahu ekbeeerr' diye bağırıyordu..

    Lan olm ne alaka?
    Cihata mı gidiliyor, tekbir çekmenin ne anlamı var veya "Yaaallah bismillah Allahu ekber" diye bağırmanın?

    Ellerini kurt şekli yapıp slogan atan da tonla kişi vardı..
    Cenazeye resmen gölge düşürdüler.

    Cüneyt Arkın'ın öğretmen Kemal filminden " Sen susacaksın yobaaaazz" diye bağırasım geldi, sonra medeni ülke moritanya'da değil, TR'de olduğumu hatırlayıp sineye çektim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

  • Vatandaş rıza gibi bir sürü filmi var ama televizyonda gösterilmiyor. Gerçi bir filminde 80 darbesini öven repliği vardı şimdi yayınlansa darbeci derler.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.