Şimdi Ara

Cumhuriyet Edebiyatı-12.Sınıf TM öğrencileri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün okulda kitaplar dağıtıldı ve koca bir sene cumhuriyet edebiyatı işlenecek.Dershaneden çok ünlü bir hocamın sözü vardı:''Yağmur yağdı çaktı şimşek,sende mi şair oldun eşek oğlu eşek''.Harbiden öyle bir dönem herkes yazar şair.Bu kadar uzun dönemi nasıl ezberleyecez beyler önerilerinizi bekliyorum.Ezberim iyi diyebilirim.Yinede taktikler iyi gelir.

• Oturup okumaya başlasan iyi olur tüm yazarların eserlerine kadar biliyordum ama ösym yine ters köşe yaptı :) ayrıyetten tüm o eserlerin konusu dışında karakterleri ve özelliklerini de bilmen gerekecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Oturup okumaya başlasan iyi olur tüm yazarların eserlerine kadar biliyordum ama ösym yine ters köşe yaptı :) ayrıyetten tüm o eserlerin konusu dışında karakterleri ve özelliklerini de bilmen gerekecek :)

Arkadaşım sence edebiyata çalışılacak en iyi kaynak hangisi?Ben güvenderden çalışmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerxxl

quote:

Oturup okumaya başlasan iyi olur tüm yazarların eserlerine kadar biliyordum ama ösym yine ters köşe yaptı :) ayrıyetten tüm o eserlerin konusu dışında karakterleri ve özelliklerini de bilmen gerekecek :)

Arkadaşım sence edebiyata çalışılacak en iyi kaynak hangisi?Ben güvenderden çalışmayı planlıyorum.

bak ygs yi hallettiysen zamanın varsa güvenderden calıs cünkü duyduguma göre baya bi gerekli gereksiz tüm bilgiler varmış ama sana tavsiyem lys ye kadar temel eserlerin yazarlarını kısa özetlerini ve karakterleri öğrenmendir bu arada dönem sıralamaları dönemdeki yazarlar çok önemli :)

• quote:

quote:

quote:

bak ygs yi hallettiysen zamanın varsa güvenderden calıs cünkü duyduguma göre baya bi gerekli gereksiz tüm bilgiler varmış ama sana tavsiyem lys ye kadar temel eserlerin yazarlarını kısa özetlerini ve karakterleri öğrenmendir bu arada dönem sıralamaları dönemdeki yazarlar çok önemli :)

Hocam henüz halledemedim ygs yi zaten ygs lys birlikte çalışıyorum öbür türlü rahat edemiyorum.Hedefim edebiyatta 50+ yapmak temelim de pek yok.Forumdan daha önce araştırdım genel kanı 50+ için güvenderden çalışılması gerektiği...Bir de artık ösym gerekli gereksiz herşeyi de sorduğu için güvenderde karar kıldım umarım faydalı olur.Sen nereden çalışmıştın,kaç net yaptın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam henüz halledemedim ygs yi zaten ygs lys birlikte çalışıyorum öbür türlü rahat edemiyorum.Hedefim edebiyatta 50+ yapmak temelim de pek yok.Forumdan daha önce araştırdım genel kanı 50+ için güvenderden çalışılması gerektiği...Bir de artık ösym gerekli gereksiz herşeyi de sorduğu için güvenderde karar kıldım umarım faydalı olur.Sen nereden çalışmıştın,kaç net yaptın?

Pi analitik ve özel bi kitap vardı ondan calısmıstım internetten eserlerin özetlerine baktım öyle öyle hallettim :) ama güvendere yarın git bak sonra cok büyükmüş deme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.