Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Suriyeliler gitsin' diyorlar eyvallah edemeyiz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Din kotarıcıları işi sadece milleti uyutmak ve sömürmektir, tarih boyunca böyle oldu böyle olacak, bu onların yoludur abraham dinleri denen tezgah ve tanrı imgesi onların sermayesidir, senin için ise onların ele geçirdiği sistemde beynine çocuk yaşta zorla dayatılacak, düşüncelerin ve mantığın yapılacak bir ideoloji. Böylelikle sen onların sistemine inandırıldığın inandığın sürece, onların kurguladığı tanrıya ( Allah'a) ve dine inandığın sürece, düşüncelerin onların istediği düşünceler olduğu sürece argümanları toplum üzerinde işe yarar olacak ve her zaman kral, köle efendisi onlar olacaktır.

    Burada önemli olan nokta köleliğin ve kulluğun tanrıya olması gerektiğinin söylenmesi ve insanların itaatkar bir yapıya sokulmasıdır, aslında insanları itaatkar yapmak için evrenin yaratıcısı imgesi kullanırlar daha sonrada evrenin yaratıcısını kukla gibi konuşturup topluma ne isterlerse onu yaptırırlar, "akapeye oy vermeyen cehennemlik, akapeye oy vermemek günah ve Allah'a karşı gelmektir" gibi..

    Bu binlerce yıldır böyledir, ahlakdan, erdemden, özgürlükten, insan haklarından uzak toplumlar bu din denen tezgahı alt edemez, çözemez, içinde telef olmaktan başka çareleri yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 11 Kasım 2019; 2:51:32 >
  • Geçen hafta işyerinde motorcu personel arkadaşımız ile ufak bir diyaloğumuz oldu kendisi koyu akp'lidir adam engelliler devletin sırtına yükmüş çoğunun malulen emeklilik hakları alınmalı diye konuştu bende cevap vardim mantıklı bir şekilde karşı cevabı akp'den önce malulen emeklilik hakkımı vardı demezmi pes dedim ve sohbeti kapattım 😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barış pınarı harekatı suriyelileri güvenli bölgeye taşıma için yapılmamışmıydı? ne oldu o iş? :) bu adamlar türkiye cumhuriyeti'nin yararına olacak hiç bir adım beklemiyordum. sayelerinde haklı davamızda süriyede işgalci olarak damga yedik. yakında kardeşim fetö olacak gibi görünüyor. Fetö'cuların tahliyesi bunu gösermekte. nede olsa Fetö sayesinde tek adam rejimine geçtik. neyse. şimdi konu suriyeliler! emperyalizimin isteklerine boyun eğen tek adam. bana maval anlatmayın. türkiye cumhuriyeti son 17 yıldır işgal altındadır.

    uyanma vakti geldi!
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    diğerlerini gördüğümüzüde unutma kepten. içimiz sizliyi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Keşke geçen sene millet size eyvallah edemeseydi be.

    Kafa yok bu milletin insanlarında kafa !
    deveye diken araplasmıs turklere .... yaranırmıs...
  • realistik olmak lazim ulke ekonomisinin suriyelileri kaldirmadigini kendisi de gayet iyi biliyor. surileri tutmaktaki amacin ypgye karsi operasyonlarimizda ve dogu akdeniz konusunda avrupaya karsi "kapilari acariz" diyerek elimizde koz olarak tutuldugunu dusunuyorum. bu yuzden buralardaki meseleler cozulmeden surilerin suriyeye gonderileecgini dusunmek zor geliyor. "bastan suriyeyi karistirmasalardi" veya buna benzer bir onerme ile gelecek arkadaslar olabilir haklisiniz ama bu saatten sonra bunu tartismanin da cok onemi oldugunu dusunmuyorum.
  • benim önerim her akplinin evine 5 suriyeli erkek. bol bol erdoğana oy vercecek üreme gerçekleşir. ümmet ümmeti gurbette kerkermiş
  • Dertleri oy başka birşey değil.
  • paylaşımcı P kullanıcısına yanıt
    başkanlık sistemi kalksın mı devam mı etsin diye referandum yapılsa bile %60 çıkmaz neden bahsediyorsun sen ? Arkadaşın dediği gibi ancak suriye mahallesinde çıkarsa çıkar o rakam
  • dix1 kullanıcısına yanıt
    Çıkar çıkar siz çıkmaz zannediniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış mı anladım yoksa kurana gönderme mi var
  • Suriyelileri Türkiye'ye katmayı amaçlıyor büyük ihtimal ama ten uyumsuzluğu var bilmiyor ki. Seçim günü bu lafları unutulmazsa herkes hak ettiğini alır! Çünkü bir an önce yurtlarına göndereceğiz diyordu kendisi.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    bunları da gördük gadir. ama siz fanatiklikten destekliyorsunuz artık yoksa şu son 5-10 yıl başkası olsa ülkeden kovmuştunuz.
  • kimse takmıyor artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanıyorum suriyeliler yüzünden koltuğundan olacak padişahımız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    onlae gidence sen geleceksen eyvallah emme kemal abi olmuyo bu çankaya izmire aday olmak değildir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.