Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki en büyük proje Kanal İstanbul'dur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şu projenin masrafı sadece şu projeye evet diyenlerin banka hesaplarından çekilsin. Her ay otomatik olarak Dolar/Avro olarak veya bunlara endeskli olarak çekilsin.

  • gelirler servetler katara vergi borcu yükü halka!ama bunu bile savunan kıçına don alamayıp reis çok iyi iş yaptıcılar var müstehaktır bu millete her şey!!

  • Katar sermayesi ülkede öncelikle fona devredilmiş şirketleri aldı. Eğer yabancı sermaye ülkeye girerse 5 yıl vergi vermez. 5 yıl sonrasında devraldıkları şirketleri ya iflas gösterip vergiden kaçtılar, ya da siyasi destekleri ile bu borç cüzi miktarlara çekildi. Bu kurumların isimlerini vermiyorum.


    Sonrasında uçaklar, saraylar vb hediyeler geldi. Sonuç olarak kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Şuan kanal İstanbul projesi öncesi ve sonrası en değerli, değerlenecek araziler Katarlılarda ve siyasilerde.


    Katar parayı bol bulmuş. Kendi ülkesinden ziyade yatırım yapabileceği, Avrupa'ya en yakın ülke Türkiye. Ama yatırım diye bahsettiğimiz ülke çıkarları için değil kişisel. Gidip Almanya'nın, İspanya'nın en değerli kurumlarını çatır çatır alamazsın. Alsan bile her an tependedirler. Türkiye'de öyle bir şey yok. Hem Türkiye inanç ve insan popülasyonu bakımından Katar ile aynı neredeyse.


    Adamlara sata sata bir şey kalmadı. Artık son vurgun Borsa İstanbul ve Kanal İstanbul.





  • Kanal İstanbul'a neden takep olsun ki? Ancak rant talebi olur. Tamam makul seviyede birşeyler yapılır, hatta bazı şeyler de gereklidir de şu ülkeyi belediyecilik mantığı ile yönetmekten kurtulsak artık? Bunlar en son ki mevzular, önce diğer mevzular var, çok çok daha önemli!

  • katar televizyonlarında dönen reklamlara bakınca elbette öyledir padişahım.

  • Kanal İstanbul bir Ekrem bir Kılıcdar bir Chp PROJESİDİR 


    K.Kılıcdar. başörtüsü sorununu kendisinin çözdüğünü söyledi  


    https://www.yenisafak.com/video-galeri/gundem/kilicdaroglu-basortusu-sorununu-kendisinin-cozdugunu-soyledi-2191589




    K.Kılıcdar S-400 niye alındı kimse bilmiyor, Kim bize saldıracak ki niye alındı????


    Sıradaki fıkra CHP'li Faik Öztrak'tan: S-400'leri Kılıçdaroğlu istedi " 'S-400’lerin alınması gereklidir' diyen bizim Genel Başkanımız"  





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.