Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Milletime yeni bir seferberlik çağrısı yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Teröre karşı, terör örgütlerine karşı, bu örgütler vasıtasıyla ülkemizi terbiye etmeye çalışanlara karşı, Malazgirt ruhuyla, İznik'te kurulup Konya'da zirveye çıkan Anadolu Selçuklu ruhuyla, o heyecanla Söğüt'te dikilip 24 milyon kilometrekareyi kaplayan o ulu Osmanlı çınarının azametiyle Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nın azmiyle yeni bir seferberlik çağrısı yapıyorum."

KAYNAK
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    -erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • Hemen giderim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    &#8224;
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Nereye gidiyoruz beyler?

Paris e
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Nereye gidiyoruz beyler?

Paris e

2023'ü bekleyemedik.Lozan Antlaşmasını bitirmeye gidiyoruz
    Daha Fazla Göster
  • RTE bu ülkede yetki sahibi iken bırakın seferberliği kahveye bile gitmem Bu adamla aynı yola çıkanları Allah kurtarsın.

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Davidogluda gelip fotograflara cikmak icin can atacak mi? Ya da kinayacak mi? Ona gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    &#8224;
  • quote:

Davidogluda gelip fotograflara cikmak icin can atacak mi? Ya da kinayacak mi? Ona gore.

BÖyle yaparsalar belki

Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • Bunlara oy veren %50 nin ne kadarı koşa koşa gider merak ediyorum

Sana oy veren %50 kitleye söyle hacı kaçı gelicek bakalım? Oğlunuda italya'dan çağır, sende sarayından çık.güle güle sefere gidersiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Milletime yeni bir seferberlik çağrısı yapıyorum

• CB. değilde Devlet çağırırsa herkes gider gitmek zorunda. Bakmayın burada ben gitmem diyenlere işin ucunda ağır cezalar ve vatandaşlıktan atılmak var.
  • Herkez dalgaya aliyor ama ben ne yapacagimizi anliyamadim yahu seferlik ciksa ilk bizi alir bunlar univ okuyanlari acikcasi psikolojimi alt ust etti turkiye topluca birisi iett yi hackleyip trolluyor milleti birisi seferberlik diyor 3 tane canli bomba aramizda geziyor doguda pekeke eylemlere devam ediyor sanki SURIYE olduk gibi ic karisiklik cok az zamanda sanki aldik aldik suriyeli teroristleri basimizda patladi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

CB. değilde Devlet çağırırsa herkes gider gitmek zorunda. Bakmayın burada ben gitmem diyenlere işin ucunda ağır cezalar ve vatandaşlıktan atılmak var.

Buna izin veren hükümetten şakşakcılarına gaz verme calışmaları. BUnları cıkarsın vatandaşlıkdan? yok daha 5milyon suriyeli hırsız katil vatandaş olucak .Mardin nusaybin 5 şehit verildi .Yeni türkiye şehitsiz ve bombası gün yok
    Bu mesaja eklenen görseller:

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Milletime yeni bir seferberlik çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan:Milletime yeni bir seferberlik çağrısı yapıyorum

• quote:

CB. değilde Devlet çağırırsa herkes gider gitmek zorunda. Bakmayın burada ben gitmem diyenlere işin ucunda ağır cezalar ve vatandaşlıktan atılmak var.

umarım atar vatandaşlıktan gss borcundan kurtulurum.
    -erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • quote:

Valla göz göre göre ülkeyi ölüme götürdüğünü görürsek devlet adına değil millet adına savaşırız tıpkı Atatürk'ün yaptığı gibi merkezi yönetime karşı bir başkaldırış ile tam bağımsızlık mücadelesi veririz. Tabi bu terör olaylarında değil. Olası bir savaş veya o büyüklükteki bir olay durumunda yapılır bunlar. Yani özetlemek gerekirse kuyruğunuz çok fena sıkıştığında tek çare olarak batılılara yaranmayı gördüğünüzde etrafınızda kimseyi bulamazsınız. Hatta o bulamadıklarınız bizzat size karşı birleşmiş olur. Umarım ülkeyi o noktaya getirmezsiniz ancak bu ilerizeka ürünü ortadoğu politikanız ile sizden her şey beklenir.

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Milletin kim senin gâvur izmir mi ,kafir laikler mi ,çapulcu geziciler mi,paralelciler mi ,kadın mı kız mı belli olmayanlar mı ?

Alsın ak kefenlileri ne halt yiyorsa yesin .Memleketime gâvur diyen adam için kılımı kıpırdatmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.