< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
Gaz alma parasini simdiden almaya basladilar. Onceden ptt'ye dogalgaz faturasini isletim ucreti almadan yatiyorduk simdi 2.5 lira tahsil ediliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
seçime 2 sene var çok şeyler degişir dogalgaz iiçin 6 ay sonra yeni antlaşmalar yapacagız buda daha az döviz çıkması demek libya ile de antlaşmalar yapıyoruz.. dövizi dengelersek sorunlar düzelir allalhın izni ile bıraz sabır herkes konforundan biraz feragat edecek bu dönem yapacak bişey yok |
Geçen sene sandığa razı olmayıp milli iradeye hiçe sayıp zorla mazbatayı geri alan birileri vardı, ben hatırlayamadım kimdi onlar bir hatırlatsana? |
|
ALLAHU AKBAR çok şükür bu günleride gördük reis sayesinde. artık kendi doğalgazımızı çıkaracağız. yakın kombileri anasını satayım. |
bu forumda en istikrarlı dalga geçen sensin hiç sıkılmıyor musun ? bir yerde görmüştüm yorumunu kanka dalga geçiyorum paso diye birisine yazmıştın. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 17 Ekim 2020; 19:23:3 > |
Foruma şimdi girdim bir 85 milyar daha bulmuşuz!! |
80'ler ve 90'ları bilen yaşamış biri için bana o kadar komik geliyorki söyledikleriniz. Ezbere konuşuyorsunuz, birileri elinize kağıt mı tutuşturuyor, bir metin mi ezberletiyor nedir anlamadım. Yalnız kesin birşey var hakkaten üzülüyorum bazen bu halinize. Sıkıntı dert nedir yaşamamışsınız cebinizde binlerce liralık telefon vay efendim ekonomi bundan kötü olmadı, eskiden özgürlük vardı şimdi yok. Yok ya? Valla mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 17 Ekim 2020; 19:25:53 > |