Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'prompter' açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erdoğan:Muharrem ince isterse Ona Prompter Dersi veririm









    http://www.mynet.com/haber/secim/cumhurbaskani-erdogan-dan-prompter-aciklamasi-4171648-1


    Korumaları selfie yapan bir yapan genci sahneden atıyor. Bunun bir de sosyal medyası var. Geçen gün öyle diyor. Prompterı unutmuşum. Duydunuz mu? Ben unutmadım, prompterın dersini veririm sana. Ben kanaat önderleri ile iftarda yanımdaki hocaefendi akşam namazını kılmak için çıktı. Ben konuşmamı yaparken o dönüyordu. Korumalar önünü kestiler, onu sandalyesine göndermediler, bu beni rahatsız etti. Koruma müdürümü çağırdım, tekrar yerine götür. Bu benim ilim ehline gösterdiğim saygımdır, bay Kemal, bay Muharrem.







  • Tamam o zaman erdoğan çıksın televizyona inceye prompter dersi versin. Neden çıkmıyor? Bak ince prompterini de alsın gelsin dedi? Korkak mı yoksa koskoca dünya lideri??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey okuyor değilde ,izliyor gibi hava var bende zaten promptera benzetemestim başındanda, prompter onunde olur adam yan yan üst bakıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Haziran 2018; 19:59:34 >
  • konu 'prompter' değil arkadaşlar. bu yalan zerinden erdoğan namaz ile ilgili şunu dedi bunu dedi hakaret etti yalanları. belden aşağı nasıl vururuz yalanları. erdoğanın nasıl bir hatip olduğunu istediğinde ne konuşacağını çok iyi bildiğini en iyi muhalefet bilir. konu kesinlikle 'prompter' değil.

    bütün muhalif basın şu haberi verdi:

    Erdoğan’ın konuşma metnini prompter’a aktaran kişinin namaza gitmesiyle ilgili olduğu iddia edildi. Görüntülerde Erdoğan’ın korumasına, “Benim iznim olmadan", "namaza mı gidilir" ve "dangalak” gibi ifadeler kullanarak tepki gösterdiği duyuluyor.

    bir yalanın arkasına takılmış yalanlar zinciri. çamur at izi kalsın. erdoğan dava açsa basını susturuyor derler. peki bu yalanlar yanlarına mı kalsın?

    işte konu bu
  • CSB
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Prompter dediğimiz şey oraya 1 tane konulmuyor. Her açıda birer tane var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.