Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı açıkladı: Hafta sonu komple sokağa çıkma yasağı uygulanacak (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
14.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Bütün dünyada durum bu ki onlar bizden kat kat fazla kapattılar sonuçta durum bizden kat kat fazla ölüm yaşıyorlar.
  • Nereden biliyorsun doğru olmadığını var mı ispatı dedikodu yaymak kolay. O kadar muhalefet var o kadar muhalif doktor memur var kimsede kanıt yok çıkarsınlar ona inanayım.
  • gun kullanıcısına yanıt

    Bir doktor Türkiye'nin her tarafından gelen günlük verilere ulaşamaz. Onu bildiklerinden saklıyorlar. Chpli vekil günlük 30 bin pozitif var diye belge sunduğunda yok öyle bir şey demişlerdi gördük.

    Akpnin işi yalan söylemektir çocuklara sorsan söyler.

    Biz vaka sayısından hasta sayısına geçtik diyorlar. Şimdi tekrar vakaları açıklıyoruz diyorlar. Bakıyorum hasta dedikleri 6 bin, pozitif 30 bin beşte biri. Peki Türkiye vaka sayıları grafiğine bakıyorum hiç 5 te 1 e bir düşüş yok ama 5 kata zıplama var. Demek ki hiç pozitifleri açıklamamışlar.

    Yalanı seven insan senin gibi savunur bunları.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu diğer tarafta cevap verecek bişi kalmadı başka bir şey söyleyeyim olayı sanırım bu cevap vermiyorum bu enflasyon olayına belki inanmıyorum belki inanıyorum konu dışına girmeyeceğim kusura bakmayın.
  • Ya başkan kaale alıp cevap yazma şunlara daha neyi nasıl savunduklarını bile bilmiyor bunlar he de geç yav. Valla iyi sabır var sende.

  • siz boşuna savunma yapıyorsunuz.

    beni iyi dinle

    Sağlık bakanı en basit vaka sayısını 25 temmuzda tabloya koymayı bıraktı, basın açıklaması yapmadı.

    ağustos ve eylülün ortasına kadar muhalefet vakalar gizleniyor dedi. (oysa zaten verilmiyordu evet )

    o sağlık bakanı çıkıpta "kardeşim niye cıngar çıkarıyorsunuz ? biz zaten vaka değil semptomlu kişi sayısı olan hasta sayısını veriyoruz tabloda " dedi mi ?

    demedi.


    taa ki eylülde bir basın toplantısı yaptı. o zaman söyledi anca. o zamana kadar muhalefetin yaptığı açıklamaları da kendisi haklı çıkarmış oldu.

    sonrada bu sefer niye o zaman vaka sayıları paylaşılmıyor baskısı yapmaya başladı muhalefet

    sağlık bakanlığı bu seferde geçen gün çıktı ve "vaka sayısını" açıkladı.



    salak salak bakanlığı savunmak yerine neden biraz takip etmiyorsunuz, sorgulamıyorsunuz?

    bakanlık ülkeyi hem kobay yapacak BÜTÜN KORONA AŞILARINA aptal bir sahte salgınla. hemde 9 aydır ülkenin içine etti.

    muhalefete baya güzel kozlar verdi.

    siz hala savuncam diye uğraşın


    darbe mi görmediniz? tuzak mı görmediniz? sağlık bakanlığının SATILMIŞ DSÖ ile yaptığı sahte salgın tiyatrosunu niye görmüyorsunuz ?




    #AşıTruvaAtı

    https://twitter.com/hashtag/A%C5%9F%C4%B1TruvaAt%C4%B1?src=hashtag_click




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 4 Aralık 2020; 17:8:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Bütün dünyada durum bu ki onlar bizden kat kat fazla kapattılar sonuçta durum bizden kat kat fazla ölüm yaşıyorlar.

    Vaka, hasta vs.. diye aylarca insanlara yanlış bilgilendiren bir kurumun ölüm rakamlarınıda aynı şekilde manipüle ettiğini söylemeye gerek yok. O yüzden ölüm sayısı bizde düşük demek yalanlara inanmaktan başka birşey değil. Diğer bir konu ise ülke nüfusunun avrupaya göre genç olması, bu noktada avantajlıydık. Zaten gerçek vaka sayıları açıklanınca durum ortaya daha net çıktı. Çin ülke içi dolaşımı durdurdu, vakaların yoğun olduğu yerlerde çok ciddi önlemler aldı, kapıların kaynak yapıldığını biliyoruz. Pek alada işe yaradı.

  • kamuya açıklanmayan resmi belgeler 30bin diyor.. test yapılmayan yada teste gitmeyenlerin(insanlarımız "elalem ne der" derdi, pozitif durumda yaşam koşulunun kötüleşecek olması gerçeği vs gibi nedenlerle testten kaçanların) sayısı hesaba katıldığında sayı çok çok daha fazladır.. ne yazık ki sağlık çalışanı zorunlu olmadıkça teste gönderemiyor.. test yapmak için referans(torpil) yapan bir çok kişi var.. muhtemelen herkesin çevresinde var.. sağlık çalışanları ne yazık ki çok baskı altında.. geçmişte ülkemizin yaşadığı gerçeklere bakıldığında sağlık yetkilisinin gerçekleri budayarak nakletmesi çok şaşılacak bir durum değil.. eğer şaşıran varsa kusura bakmasın bende algısına şaşarım..

  • çoook geç kalındı çooo...kk

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Babatehlikeli

    Gercek rakamları acıklayınca ne oldu sokaklar mı boşaldı millet evine mi kapandı. Vayy rakamlar uçmuş hiç bir yere cıkmayalım mı dedi. Değişen hiç bir şey yok millet aynı millet. Sahillerde halay çekip eğleniyorlar. Alışveriş merkezler avm lerde cirit atıyorlar. Metrolar metrobüsler tıklım, tıklım ne değişti. Varsa hükümet yoksa hükümet adamlar tedaviden ücret almaz ABD de tedavi 30 bin dolar. Adamlar aşıdan ücret almaz Avrupa Abd acıklanmadı. Bedava değildir. Daha ne yapsın adamlar. Haklı haksız her şeyde eleştiriyorsunuz olmadık yalanlar iftiralar atıyorsunuz. Biraz su CHP de dönen dolapları kadınlara yapılan tacizleride konuşun.



    Alıntıları Göster

    Sayıların yükselme sebebini açıkladım.

    Bireysel kararları kendimiz alırız ama toplu kararları almak için devlet var.

    Okulları açan ben miydim?

    Normalleşme sürecini başlatan ben miydim?

    Sahillerde halay çekilmesine müsaade eden ben miyim?

    Bu pandemi kurallarına uyulmamasının sebebi eğitimsizlik, eğitimsizliğin tek sebebi de 18 yılda eğitim sistemini yok etmiş olmanız.


    Yasak koyuyorsunuz bütün firmalar gidip valilikten izin alıyor ve çalışmaya devam ediyor.

    Valilikten izin alınca virüs dokunmuyor mu? Sabahtan akşama kadar virüs dokunmuyor mu? Hafta içi virüs tatil mi yapıyor? Bunun neresi yasak?

    Ekonomiyi batırdığınız için yasak bile koyamıyorsunuz. Ancak göz boyama.

    Sosyalleşilen her yer virüs yayar bunu unutma.


    A Haberi çok izliyorsunuz ki ABD'de Corona tedavisinin 30 bin dolar olduğunu sanıyorsunuz.

    Orada sigorta burada ki kadar zorunlu değil. Cüzi miktarlara istediğiniz firmadan sigorta yaptırıyorsunuz.

    Sigortanız yoksa yapılan tedaviye göre yani hastalığın etkisine göre 3 bin dolar da harcarsanız 300bin dolarda harcarsınız. Tek fiyat yok.

    Sigortanız varsa tedavi ücretsiz. Hiçbir yalanım iftiram yok. Hepsi delilli kanıtlı.

    Sizin övündüğünüz sağlık sisteminin kurallarını Atatürk belirledi. Kaymağını yiyip kendinize yormayın. Her ay zorunlu sigorta yapıp, ABD'nin Avrupa'nın kat kat daha fazla vergi alıp birde utanmadan ücretli tedavi yapmayı düşünmüyorsunuz galiba.


    CHP'de dönen dolapların bana yada ülkeye bir zararı yok. Kişisel mevzular. Bir devleti, bir ülkeyi, bir devlet kurumunu temsil etmiyor.

    Nasıl ki sizin ENSAR vakfında onlarca çocuğa tecavüz edildiğinde onaylamadıysam bir kadına yapılan tacizi de onaylamıyorum.

    İsterseniz bir kadına taciz oldu diye CHP'yi kapatalım.

    Sizin kirlileriniz için ne yapacağız?

    FETÖ, PKK, açılım, ENSAR vs vs vs





  • infom@n kullanıcısına yanıt

    İyide de dostum hangi avrupa yada amerika ulkesi sokaga cıkma yasagı ilan edebildi. Daha gecen hafta almanya ve ingiltere de buyuk olaylar cıktı sokaga cıkma yasak denince. Hadi bizim ekonomimiz kotu avrupada adama evinde otur ben paranı verecem diyor adam benim ozgurlugumu kısıtlayamazsın diye polise saldırıyor. Ayrıca biz turizmi kapatmadık ama bir dünya turist niye geldi hadi biz cahliz. At gozlugu ile bakarsan objektifliğini kaybedersin o zaman eleştirdiğin adamlardan hiç bir farkın kalmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecavüz olayını ensar tecavüzü ile sidik yarışına çeviren chp trollü senin aktrollerden zeka olarak farkın yok, laik akp olan chp'nin yolsuzlukları iç mesele ülkeye zararı yok öyle mi? at gözlüklü fanatik.

  • Yok biz biliyorduk zaten hasta vaka olayı çıktıktan sonra semptom göstermeyenlerin %80 olduğu bilindiğine göre hasta sayısını 5 ile çarpmak yetiyordu.

    Doktor ulaşamaz ama ilçede deki o ilçeye ulaşır, il merkezi toplam veriye ulaşır bunlar aralarında konuşur çıkar bunlar kalmaz. Bak vaka hasta numarasını çektiler sonradan çıktı mecburi.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Çin’de bir bölgede çıktı bizim her yerde aynı anda girdi şimdide her yerde halen var.

    Ölüm rakamları manipüle ediliyorsa çıkar merak etmeyin yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. O yüzden böyle bir şey olduğunu sanmıyorum sonuçta oy kaybederler.

    Hasta vaka olayı her ne kadar bariz bir numara idiysede yazmışlar oraya hasta diye sonradan dönüp açıklanabilir bir şey. Sonuçta bizi ülkecek sıkıntıya sokan vaka sayısı değil hasta kişi sayısı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.