Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.705
Cevap
10
Favori
119.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumali ölmez. Senarist fantezi yapmış. Her şeyi anlıyorum da kemale bile bu kadar cenaze töreninin yapıldığı yerde neden koskoca idris babaya bir şey yapılmadı ya hayret yani.
  • dizi galiba final e doğru yol alıyor çünkü çok sağlamlar ölüyor yada yaralanıyor cumali ölmese bile sürüncek ama kaç bölüm bide şöyle bi olay var belki selim ölecek bunuda aklınıza yazın selimde vuruldu belki kalbinden vuruldu dikkatli izleyenler fark eder..
  • mahsun diziye geriye dönüyor ve yamaç'a yardım eden de o haberleri dolaşıyor nette.
  • Berkay Ateş tekrardan dizinin kadrosuna dahil oldu. Mahsun geri dönüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: john mclane

    Kemal rolünde oynayan elemanda hiç akıl yok galiba.
    Ulen rating'lerde birinci olan bir dizi de, iyi bir rolde oynuyorsun.
    Hatrı sayılır bir parada alıyordur kesin.
    Zaten çukur dizisinden önce pek tanınırlığıda yoktu sanırım
    zaten kazandığı parada o zamanlar şimdiye göre de azdır kesin.
    Tabii şimdi iyi para kazandı, biti kanlandı yurtdışına kapağı atayım yaparım bir şeyler bir projeler diye düşündü sanırım ya da birileri akıl verdi.
    gitsin yurtdışına kimse tanımaz etmez, orda birşeyler yapayım üreteyim derken eldeki parayı da yer bitirir.
    sonra kuzu kuzu türkiyeye geri döner, 2. sınıf dizilerde belki rol kapar, pişmanlıklarına yanar durur..
    Reis adamın asıl işi oyunculuk değil kendisi profesyonel danscı.. Merak etme aç kalmaz bilakis orda servetine sever katar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: esVed

    Reis adamın asıl işi oyunculuk değil kendisi profesyonel danscı.. Merak etme aç kalmaz bilakis orda servetine sever katar

    Alıntıları Göster
    Tamam onu bende biliyorum dansçı olduğunu.
    Ama çukurdan önce bu kadar bilinen biri değildi.
    Bu işle ilgisi olan ya da belli kesim tarafından tanınıyordu.
    Bence verdiği karardan pişmanlık duymaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Geldi oynadı reklamını yaptı ve gidiyor. Oyunculuğu da sırıtmadı aslında. Gitsin takılsın
  • Selim o çocuğu neden öldürdü hiç anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemille Bir alakası var mıydı o çocuğun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölümü izlerken fark ettim, bu resimdeki kişi Burak Sergen değil mi? Yarım saniye - 1 saniye arasında çok hızlı geçti net anlaşılmayabilir.

    Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon)
  • İlerlete ilerlete izledim yine. Ama genel itibari ile yine 1.20 saat izlemişim. Yamaçın raconunu sevdim. Selim aynı şeyleri tekrar yaşamamak için öldürdü bence. Cemille bir alakası yok bence. Mahsun da yamaçın yanında olur herhalde. Koçovalılara ihanet edenler genelde affedildiği için 2 3 bölüm sonra kanka olarak görürüz hayat borcuna istinaden. Cumaliyi öldürmeseler bari.
  • Ben hayatımda izleyicisiyle bu kadar dalga geçen, aptal yerine koymaya çalışan başka bir dizi daha görmedim. İlk sezonu beğenerek izlemiştim ama 2. ve 3. sezon ciddi anlamda orada oynayan oyuncuların siciline zarar veriyor. Gerçekten çok kötü bir yapım bu Çukur. Beni çileden çıkaran bir kaç şeyi kusmak istiyorum ama sınırlı yazacağım. Zira bu saçmalık için zamanımı harcamak istemiyorum ama midemi de boşaltmam lazım biraz..


    -Hatırlıyor musunuz, bu Timsah isimli karakterin ilk adı geçtiğinde herkesin çekindiği, insanların adını bile ağzına almadığı, korkulan bir karakter olarak lanse edildi. Hatta bir karakter "Mevzu Timsah'a ulaştı, Timsah mevzuya girerse kimse kalmaz ortada" minvalinde laflar edildi. Olay Yücel'e kadar gitti, herkes Timsah işin içine gireceği için tedirgin oldu. İlk göründüğü bölümde dişli biri ve ortalığı sallayacak biri olarak gösterildi... ....................... Şimdi ise aptal, embesil, kereviz beyinli bir gerizekalıya döndü.. Bu mal neden dizide acaba? Ne birini öldürebiliyor ne bir şeye sebep olabiliyor, hiçbir halta yaramayan bomboş vasıfsız bir karakter. Niye bu kadar büyütüldü başta? Bu nasıl bir zekâsızlıktır ya?

    -Koçovalı ailesi tarandığı zaman neden kimse birbirinin yüzüne bakmayıp insan içine çıkmaktan vazgeçti? Tecavüze mi uğradı herkes, Karakuzular'ın adamları Çukur'un erkeklerini kaçırıp ırzına mı geçti, neden bu kadar tribe girdiler ya?

    -Bir bölümde sırf bir grup adam için bir ilçe insan getirdiler, binlerce adam gelmişti. Böyle gücü olan bir "mafya grubu" nasıl yenilebilir, bu kadar zarar görebilir çoğu konuda? Karakuzlar bu kadar adamı nasıl zaptetti? Ne lan bu, büyülü taht varda oturan kişi mind control mü yapıyor?

    -Timsah'dan sonra yine abartılanlar kategorisinde (Cumali fiyaskosuna hiç girmiyorum) Bulgar mafyası var. Öyle bir betimlediler ki o grubu, zannedersin savaş jetleri ile Çukur'u bombalayacaklar, herkesin anasını bacısını öldürecekleri, taş üstünde taş bırakmayacaklar. Ne oldu peki? Dansözlerle öldürdüler..

    Keza Afganlar da aynı şekilde. Bu Afgan'ı tanımlarken "Şahinlere tankın içine bomba nasıl atılacağını öğreten, MiG jeti düşüren (Çüş..) 50.000 kişilik aşiret ordusu olan bir güç ifadelerini kullandılar. Adamın gücüne bak dizide.. Hiçbir olayını göremedik bu adamların biz.

    -Her sezon veya her hafta mı demeliyim bilemiyorum, Çukur'un karısı, keko kızları kaçırılıyor.. Nasıl ulan nasıl? Çukur'un içerisinde karıncanın bile istihbaratını almıyorlar mıydı? Ne oldu, SGK'ları mı yatmamaya başladı o çatıdaki kekoların? Bütün kadınlar kaçırılırken binlerce insanın yaşadığı Çukkur'da kimse mi görmedi o hareketliliği oğlum alooooğğğ???? Oğlum bu Çukur'da ne var ayrıca? Altında petrol mü var? Kayıp İncil mi var, portal mı var altında? Niye bu kadar önemli oğlum? Bağcılar kekoları tiplerinin dolu olduğu, liseli triplerinden çıkamayan embesillerin hoplayıp zıpladığı fakir bir mahalle. Ne bir güçleri var ne başka bir haltları. Her gün karıları kızları kaçırılıyor zaten bunların gücü de yok ki? Bir olayları da yok. Eeee ne var bu Çukur'da?

    - Bu son eklenen 2 kızı biz neden izliyoruz? Adlarını unuttum birinin adı Efsun'du. Efsun'un ne gibi bir vasfı var? Boş zamanlarda yatağına yatan, hiç bir yeteneği olmayan biri. Bunu Azer filan neden dinliyor, hesaba katıyor? Neden bu kadar etkili abi bu kadın, zaten dinlemiyorlardı doğru düzgün. Eski akrabası, arkadaşı da değil Azer ve diğerlerinin filan. EEEeeee ne alakal bu karakter ya? Babaannesi kumpas kuracak kadar güçlü ve kurnazsa torununu ne diye koyuyor, zaten bir halta yaramıyor ki?

    O deli kızın adını bile hatırlamıyorum, Yamaç ile sevişen.. Bu kim abi? Bu kadar zorlama bir karakter olabilir mi ya? Gereksiz, bomboş, sırf başrole yaverlik yapsın diye saçma sapan uydurulmuş ve saçma sapan hareketlerde bulanan vasıfsız bir karakter.

    Hele Karaca diye bir karakter var ki................................................................ Bu aptal karakter ile alakalı konuşup sinirimi daha çok bozmak istemiyorum..

    -Yamaç Çukur'a ilk geldiğinde insan öldürmemek için kendini yırtıyordu. Bir süre sonra yavaştan adam yaralamaya başladı. Olay öldürmeye doğru gidince (hatta dönüşünce) Sena engel olmaya çalıştı bu duruma. Ama nasıl çalıştı? 7 tane korumayı öldüren Yamaç, 1 sahne sonra asıl adamı öldürecekken (o eşofmanlı adam) birden Sena "dur öldürme, katil olma" diyor. Ulan öldürdüğü 7 kişi insan değil miydi, dalga mı geçiyorsunuz lan siz? Yamaç karakteri de katil olmamak için öldürmüyor, yaralıyor. Ulan 5dk önce katliam yaptın sen?????????????



    Az yazacağım dedim ama çok yazdım. Zamanım olsa sayfalarca yazarım çünkü baştan aşağı saçmalık bu dizi. Gerçi zamanım olsa da bu sefer sinirim kaldırmazdı herhalde, bunda bile ellerim titredi ara ara. Neyse işin özeti, bu saçmalığa harcadığım zamana çok ciddi şekilde acıyorum ve bu saçmalığı izlediğim için kendime inanılmaz sinirleniyorum. İzlemeyin, izlettirmeyin. Resmen izleyeni aptal yerine koyuyorlar. "Nasılsa yer bu mal izleyici, yaz gitsin." kafasında bölümler çekiliyor. Bir de geçen gördüm Youtube'da, Çukur senaristi ile röportaj yapmışlar. Adam bir yandan yemek yapıyor bir yandan röportaj veriyor ama ne kameraya ne muhabire bakmıyor. Sanki dünyanın en iyi senaryosunu yazmış da havalara girmiş. Görünce 1 saat midem bulandı.

    Bu fiyaskoyu izleyerek kendinize en kötü zararı vermiş olursunuz. Yol yakından bırakın izliyorsanız da. Zaten normal bir kafa yapısı tutkuyla izlemez bu saçmalığı. En fazla ilk sezonu izlediği için merak eder benim gibi ama ben merak da etmiyorum artık tamamen bıraktım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 28 Aralık 2019; 5:13:38 >




  • nejat işler de girmiş diziye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teslaman

    Ben hayatımda izleyicisiyle bu kadar dalga geçen, aptal yerine koymaya çalışan başka bir dizi daha görmedim. İlk sezonu beğenerek izlemiştim ama 2. ve 3. sezon ciddi anlamda orada oynayan oyuncuların siciline zarar veriyor. Gerçekten çok kötü bir yapım bu Çukur. Beni çileden çıkaran bir kaç şeyi kusmak istiyorum ama sınırlı yazacağım. Zira bu saçmalık için zamanımı harcamak istemiyorum ama midemi de boşaltmam lazım biraz..


    -Hatırlıyor musunuz, bu Timsah isimli karakterin ilk adı geçtiğinde herkesin çekindiği, insanların adını bile ağzına almadığı, korkulan bir karakter olarak lanse edildi. Hatta bir karakter "Mevzu Timsah'a ulaştı, Timsah mevzuya girerse kimse kalmaz ortada" minvalinde laflar edildi. Olay Yücel'e kadar gitti, herkes Timsah işin içine gireceği için tedirgin oldu. İlk göründüğü bölümde dişli biri ve ortalığı sallayacak biri olarak gösterildi... ....................... Şimdi ise aptal, embesil, kereviz beyinli bir gerizekalıya döndü.. Bu mal neden dizide acaba? Ne birini öldürebiliyor ne bir şeye sebep olabiliyor, hiçbir halta yaramayan bomboş vasıfsız bir karakter. Niye bu kadar büyütüldü başta? Bu nasıl bir zekâsızlıktır ya?

    -Koçovalı ailesi tarandığı zaman neden kimse birbirinin yüzüne bakmayıp insan içine çıkmaktan vazgeçti? Tecavüze mi uğradı herkes, Karakuzular'ın adamları Çukur'un erkeklerini kaçırıp ırzına mı geçti, neden bu kadar tribe girdiler ya?

    -Bir bölümde sırf bir grup adam için bir ilçe insan getirdiler, binlerce adam gelmişti. Böyle gücü olan bir "mafya grubu" nasıl yenilebilir, bu kadar zarar görebilir çoğu konuda? Karakuzlar bu kadar adamı nasıl zaptetti? Ne lan bu, büyülü taht varda oturan kişi mind control mü yapıyor?

    -Timsah'dan sonra yine abartılanlar kategorisinde (Cumali fiyaskosuna hiç girmiyorum) Bulgar mafyası var. Öyle bir betimlediler ki o grubu, zannedersin savaş jetleri ile Çukur'u bombalayacaklar, herkesin anasını bacısını öldürecekleri, taş üstünde taş bırakmayacaklar. Ne oldu peki? Dansözlerle öldürdüler..

    Keza Afganlar da aynı şekilde. Bu Afgan'ı tanımlarken "Şahinlere tankın içine bomba nasıl atılacağını öğreten, MiG jeti düşüren (Çüş..) 50.000 kişilik aşiret ordusu olan bir güç ifadelerini kullandılar. Adamın gücüne bak dizide.. Hiçbir olayını göremedik bu adamların biz.

    -Her sezon veya her hafta mı demeliyim bilemiyorum, Çukur'un karısı, keko kızları kaçırılıyor.. Nasıl ulan nasıl? Çukur'un içerisinde karıncanın bile istihbaratını almıyorlar mıydı? Ne oldu, SGK'ları mı yatmamaya başladı o çatıdaki kekoların? Bütün kadınlar kaçırılırken binlerce insanın yaşadığı Çukkur'da kimse mi görmedi o hareketliliği oğlum alooooğğğ???? Oğlum bu Çukur'da ne var ayrıca? Altında petrol mü var? Kayıp İncil mi var, portal mı var altında? Niye bu kadar önemli oğlum? Bağcılar kekoları tiplerinin dolu olduğu, liseli triplerinden çıkamayan embesillerin hoplayıp zıpladığı fakir bir mahalle. Ne bir güçleri var ne başka bir haltları. Her gün karıları kızları kaçırılıyor zaten bunların gücü de yok ki? Bir olayları da yok. Eeee ne var bu Çukur'da?

    - Bu son eklenen 2 kızı biz neden izliyoruz? Adlarını unuttum birinin adı Efsun'du. Efsun'un ne gibi bir vasfı var? Boş zamanlarda yatağına yatan, hiç bir yeteneği olmayan biri. Bunu Azer filan neden dinliyor, hesaba katıyor? Neden bu kadar etkili abi bu kadın, zaten dinlemiyorlardı doğru düzgün. Eski akrabası, arkadaşı da değil Azer ve diğerlerinin filan. EEEeeee ne alakal bu karakter ya? Babaannesi kumpas kuracak kadar güçlü ve kurnazsa torununu ne diye koyuyor, zaten bir halta yaramıyor ki?

    O deli kızın adını bile hatırlamıyorum, Yamaç ile sevişen.. Bu kim abi? Bu kadar zorlama bir karakter olabilir mi ya? Gereksiz, bomboş, sırf başrole yaverlik yapsın diye saçma sapan uydurulmuş ve saçma sapan hareketlerde bulanan vasıfsız bir karakter.

    Hele Karaca diye bir karakter var ki................................................................ Bu aptal karakter ile alakalı konuşup sinirimi daha çok bozmak istemiyorum..

    -Yamaç Çukur'a ilk geldiğinde insan öldürmemek için kendini yırtıyordu. Bir süre sonra yavaştan adam yaralamaya başladı. Olay öldürmeye doğru gidince (hatta dönüşünce) Sena engel olmaya çalıştı bu duruma. Ama nasıl çalıştı? 7 tane korumayı öldüren Yamaç, 1 sahne sonra asıl adamı öldürecekken (o eşofmanlı adam) birden Sena "dur öldürme, katil olma" diyor. Ulan öldürdüğü 7 kişi insan değil miydi, dalga mı geçiyorsunuz lan siz? Yamaç karakteri de katil olmamak için öldürmüyor, yaralıyor. Ulan 5dk önce katliam yaptın sen?????????????



    Az yazacağım dedim ama çok yazdım. Zamanım olsa sayfalarca yazarım çünkü baştan aşağı saçmalık bu dizi. Gerçi zamanım olsa da bu sefer sinirim kaldırmazdı herhalde, bunda bile ellerim titredi ara ara. Neyse işin özeti, bu saçmalığa harcadığım zamana çok ciddi şekilde acıyorum ve bu saçmalığı izlediğim için kendime inanılmaz sinirleniyorum. İzlemeyin, izlettirmeyin. Resmen izleyeni aptal yerine koyuyorlar. "Nasılsa yer bu mal izleyici, yaz gitsin." kafasında bölümler çekiliyor. Bir de geçen gördüm Youtube'da, Çukur senaristi ile röportaj yapmışlar. Adam bir yandan yemek yapıyor bir yandan röportaj veriyor ama ne kameraya ne muhabire bakmıyor. Sanki dünyanın en iyi senaryosunu yazmış da havalara girmiş. Görünce 1 saat midem bulandı.

    Bu fiyaskoyu izleyerek kendinize en kötü zararı vermiş olursunuz. Yol yakından bırakın izliyorsanız da. Zaten normal bir kafa yapısı tutkuyla izlemez bu saçmalığı. En fazla ilk sezonu izlediği için merak eder benim gibi ama ben merak da etmiyorum artık tamamen bıraktım..
    yazdıklarını okumadım ama saçmaladın kesin o yüzden kıskanma abicimm git sen arka sokaklar izle bu dizi sana fazla bunu abileirne bırak racon nedir anlayan bizler izler anca sen gibi anakuzuları değil




  • FAKO Beri Bak Beri kullanıcısına yanıt
    "Yazdıklarını okumadım" ve "Kıskanma" mı?


    Sana cevap vermeme bile gerek yok. Hitap ettiği kitle bu işte, bu yüzden bu halde dizi. :))

    Şu anda çatır çatır çatlıyorum kıskançlıktan (neyden kıskanıyorsam) bana kısıtladılar ya izleyemiyorum, o yüzden yeriyorum. Nasıl bir hayal gücün var senin ya hahhah?
  • Nejat İşler de gelmiş vay be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teslaman

    "Yazdıklarını okumadım" ve "Kıskanma" mı?


    Sana cevap vermeme bile gerek yok. Hitap ettiği kitle bu işte, bu yüzden bu halde dizi. :))

    Şu anda çatır çatır çatlıyorum kıskançlıktan (neyden kıskanıyorsam) bana kısıtladılar ya izleyemiyorum, o yüzden yeriyorum. Nasıl bir hayal gücün var senin ya hahhah?
    ağzın açık izledin yine bu bölümü itiraf et.

    Çukur Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi dizidir açık ve net hem oyunculuklar hem konu hem müzik efsane bir dizi. Ayrıca Gökhan Horzum yine döktürmüş bu dizi sürekli ters köşe Mahsun yaşıyor falan, dövüş sahneleri süper kapışmalar falan off efsane dizi ya pazartesileri iple çekiyorum haftaya nasıl gelcek yine bilmiyorum offf.




  • yamaç korktu :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9600_G_T

    yamaç korktu :D
    Nejat İşler'in girişini beğenmedim. Tabi biraz senaristle alakalı. Biraz da Ercüment Çözer karakterine alıştığımız için bana sönük kaldı gibi geldi.

    O değil de işin kötüsü yine en başında özellikle vurgulayarak çok güçlü, belalı bir düşman izlenimi yarattılar. Özellikle Efsun ve babaannesinin diyalogları ile. Bu çok yapmacıktı, çok sırıttı. Çünkü aklıma direk Timsah'ın falan diziye ilk girdiği zamanlar geldi. Zaten bir önceki sayfada da bu durumdan bahsedilmiş.


    Mahsun'un Yamaç'a "senin için ölürüm" muhabbeti komik ve fazla abartılı geldi. Tamam pişman olabilir, af dileyebilir de bu biraz abartı oldu.


    Maalesef 2 tane önemli oyuncunun diziye girişi güzel ve beklendiği gibi olmadı bence.

    Yine de diğer bölümlere nazaran iyi bir bölümdü.




  • Muhteşem bir bölümdü la şu karaca nehir efsun akın yücel timsah gibi karakterleri şu boş karakterleri diziden çıkarın artık yeter la.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.