Şimdi Ara

Cube Escape: Paradox indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Rusty Lake stüdyolarının beğenilen bulmaca oyunu serisi Cube Escape onuncu kez karşımıza çıkıyor. Paradox adlı yeni oyunun ayrıca aynı senaryo üzerine bir de kısa filmi çekildi.


     


    Cube Escape: Paradox neler sunuyor?


     


    Oyunda dedektif Dale Vandermeer olarak bilmediğiniz bir mekânda gözünüzü açıyor ve neler olduğunu bulmaya çalışıyorsunuz. Zamanla bütün bunların düşmanınızın bir planı olduğunu anlıyorsunuz. Oyun içerisinde pek çok bulmaca ve mini zekâ oyunları yer alıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Fortnite temalı Nintendo Switch konsolu duyuruldu

    Oyun iki bölümden oluşuyor. İlk bölüm ücretsiz iken ikinci bölüm ücretli. Her bölümde çözdüğünüz bulmacalar sizi farklı sonuçlara götürebiliyor. Belirli aralıklarla kısa filme geçişler de yapılıyor.


     


    Oyunun grafik atmosferi Johan Scherft tarafından tasarlanmış. Müzikler ise Victor Butzelaar tarafından bestelenmiş. Oyun ve kısa filmde başrolü ise ünlü isim David Bowles canlandırıyor.


     

    Cube Escape: Paradox: Google Play II App Store











     







  • Dedektif diye okuyunca bir an aklıma dedektif fırtına oyunu geldi. Ula baya eskidim bende hea :D Bilen var mı? Zamanında oynayan var mı?

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Eskidik be hocam. Dedektif Fırtına, İstanbul Efsaneleri, Dreams To Reality... CDleri hala ardiyedeki kutuda duruyor, hey gidi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.