Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıca şunu da söyliyim tr 1.si bile olsam yine tıp yazardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 9 Temmuz 2024; 1:7:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipa satasildikca da satasan kisinin okudugu bolume saldirilir olay bundan ibaret yoksa herhangi bir bolume haterlik yapmak cok sacma degil mi yani manasiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yok tıpçılar sataşmıyor o kadar. 50-60 binden mühendislik okuyanlar veya yks'ye çalışıp bir halt yapamayanlar (daxpc gibi) sallıyor genelde. yks ile ilgili normal bir yazı yazıyorum mesela adam bölümüme laf atıyor durduk yere. garip.

veya kariyer planlarımla ilgili bir şeyler soruyorum 3 iqlular hemen bölümüme laf ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 9 Temmuz 2024; 1:7:46 >
  • processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

la tıbba ciddi ciddi laf etmedim kaldı ki kötü bir şey yazdığımı da hatırlamıyorum. zaten ctis'e tıpçılar değil başarısız tipler laf ediyor.

• Hee o zaman onu bilemem hocam iclerinde belki sizin yazdiginiz bir seye karsi hirsini bolum kotuleyerek cikarani da vardir ( ki belki sinirlenmekte haklidir yazdiginiz mesaja vs orasini ben bilemem) ya da kendisi yks de yapamadiysa sinir stresini yapabilenden cikariyordur

• aynen hocam mesela bu arkadaş yks'de bir şey yapamadı bölümüme saldırıp duruyor.

@daxpc

• ben şaka yaptığını anlıyorum ama tıp bitecek yazıların hiç de hoş görünmüyor bilmeyenler için.

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

iq'su 80 üstünde olan kimse buna inanmaz. tabii 5-10 sene sonra AI kaynaklı bazı branşlarda istihdam azalması olabilir biyokimya, radyoloji, dahiliye vs. gibi. Bu toolları kullanan doktor daha efektif çalışır ve çok fazla iş yükü olmaz vs.

• daxpc hocami az cok sinava hazirlik doneminden taniyorum o beni tanimiyordur da neyse bence iyi bir forumdastir kendisi, onceden aranizdaki kavga icin fitili ne ateslemistir bilemem ama onun yks de yapamadigindan sallayacagini dusunmuyorum

• farkındayım

• dışarıda da bir sosyal hayat var.

okulunda sosyalleş.

• Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt

Okul yok şu an

• ben bu bölümden adını duyduğum ilk günden beri nefret ediyorum, yksde 1. de olsam fikrim aynı olacak 10.000.'de. CENG kazanamayan bilkent-sever'leri istekleri doğrultusunda sevmeye yönelik bir bölüm, her zaman da CENG kazanamayanların mezuna kalmamak için yazdığı code monkey bölümü olarak görülecek.

• daxpc kullanıcısına yanıt

Sen kaç net yapmıştın onu söylesene  

• Bolume 6.veya 7.girdim 5.ciktim 4 yildir ctis gomuyorum 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

1.olsan gömmezdin diye yorumladım. Bilkentliler gömebilir ama harran tıpta okuyan birisi gömemez  

• bu böyledir zaten bi de onu kıskandığımızı falan kuruyor kafasında   ay çok kıskanıyoruz ya bulunmaz hint kumaşı kendisi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 9 Temmuz 2024; 13:50:3 >
  • bu sene bilkent ctis %50 10k

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.