Evet arkadaşlar kenarların siyah olmasından muzdaribim win 10 kullanıyorum laptop intel + nvidia mecvut.3. parti yazılım kullanmadan barları düzeltmenin bir yolu varmıdır.Bir arkadaş pencere modunda 1024 de oluyor demişti fakat ondada sıkıntı oluyor sonuçta pencere modunda adam gibi oynanılmıyor.Araştırdım internette bazı çözümleri denedim hiçbiri fayda etmedi bende size bir sorayım dedim belki yeni bir çözüm vardır ? Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim. İyi forumlar
nvidia kontrol panelini aç orda adjust desktop size and position var (türkçe kullanmadığım için türkçesini bilmiyorum.) scaling kısmından full screan'i seç altta performin scaling on var ordan gpuyu seç olması lazım.
Kanka görüntü kartı intel benim nvidia kontrol panelinde 3d ayarlar dışında bir ayar yok. Olmasımı gerek blmiyorumda yani :P Güncel versiyonu yüklü nvidianında
win10 için düzelmedi düzelmeyecekte bu sorun. ben 8.1 e geri dönmüştüm
olması lazım eğer cidden dediğin gibi nvidia grafik kartı varsa laptopda. driverı silip kurmayı dene.
Darion
kullanıcısına yanıt
Yapma hocam yaw ilerde gelen güncellemelerle hiçmi düzeltilmez diyorsun
nvidia denetim masasından boyutlandırma ölçeklendirme gibi bir menü var, onu bulup oyun ve videolar ayarlara karışmasın değiştirmesin gibi bir seçenek var, onu işaretle.