Şimdi Ara

CS Thresh / ChampionShip Thresh kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 3 tane kod geçti elime, dağıtıyorum çekilişle dh tayfadanda katılmak isteyen olursa başa tutturulmuş gönderiden ayrıntılarını öğrenebilirsiniz, beğenirseniz sevinirim. ^^

https://www.facebook.com/playlolwithrengar

• Ne zaman açıklanır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exceldus

Ne zaman açıklanır ?

Katılıma göre açıklamayı düşünüyoruz, kafamızda 200-300 kişi var, twitchin programıyla canlı yayında yapacağımız için güven konusunda probleminiz olmasın.
  • katılmak istiyorum.
  • hocam bir zaman verin
  • Katilmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmak istiyorum

Umut.avi
  • threshim yokki ya la

katılmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastikd0n

katılmak istiyorum.

Sayfayı beğenip, en üstteki gönderiyi beğenip profilinizde paylaşmanız gerek, ardından sayfadan twitch yayınını takip edin, ordan yapıcağız. teşekkürler.
  • Arkadaşlar o kodların kullanım süreleri bitti, inanmayacaksınız ancak Riot dan bir yetkili söyledi, yani bunlara para vb vermeyin sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymyWILL -- 9 Kasım 2013; 23:54:26 >
  • Katilmak istiyorum

• çekilişe katılmak istiyorum teşekkürler saol eyv
  • şu siteleri de hiç sevmiyom neymiş çürük yumurtaymış da mızrakmış da öfkeymiş de öf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whooobies

Arkadaşlar o kodların kullanım süreleri bitti, inanmayacaksınız ancak Riot dan bir yetkili söyledi, yani bunlara para vb vermeyin sakın.

kimseye parayla satmıyoruz çekilişle veriyoruz, her skin kodunun süreside farklı ayrıca heyecan yapma.
  • katılmak istiyorumm

• katılmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

quote:

Arkadaşlar o kodların kullanım süreleri bitti, inanmayacaksınız ancak Riot dan bir yetkili söyledi, yani bunlara para vb vermeyin sakın.

kimseye parayla satmıyoruz çekilişle veriyoruz, her skin kodunun süreside farklı ayrıca heyecan yapma.

Kardeşim senin için demiyorum, satıyorsun demedim, satanlara dedim. Verdiğin kodlarda büyük ihtimalle çalışmayacak senin kendi hesabında CS Thresh varsa ne zaman yüklediğini sorabilir miyim
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim senin için demiyorum, satıyorsun demedim, satanlara dedim. Verdiğin kodlarda büyük ihtimalle çalışmayacak senin kendi hesabında CS Thresh varsa ne zaman yüklediğini sorabilir miyim

bundan 1 ay önceydi sanırım, ama kodların tarihine bakacağım hatırladığım kadarıyla daha 2-3 ay vardı.

• Katılmak istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bundan 1 ay önceydi sanırım, ama kodların tarihine bakacağım hatırladığım kadarıyla daha 2-3 ay vardı.

Bana bunu Riot Xetchar söyledi. Siz bilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.