Şimdi Ara

cs servarleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir ara oyunyöneticisinden online oynamak üzere cs kurmuştum ve onun eklentisi cs serverlerini kurmuştum fakat sonra cs yi sildim ama bu cs serverlari ne kadar silsemde bilgisayarı kapayıp açınca gene çıkıyor sinir oldum bilgisayarım c program files dende siliyorum ama dediğim gibi bilgisayarı kapayıp açınca yenidden yükleniyo gibi bişey anlamadım gitti lütfen yardım edin

• kardes ctrl alt delete yap işlemler sekmesine geç oradan tüm kullanıcı işlemlerini goster de arka planda çalışan uygulamaları kontrol et mga.exe yada cs server .exe gbi programlar var ise gorevi sonlandır de kapat. ardından başlat çalıştır oraya msconfig yaz başlangıç sekmesine geç yine ordan cs ile ilgili bir program başlangıça atandıysa devre dışı bırak. oradan dosyanın nerede olduğunuda ogrenebilirsin ona gore silebilirsin bilgisayardan.

Orijinalden alıntı: t4r1k

kardes ctrl alt delete yap işlemler sekmesine geç oradan tüm kullanıcı işlemlerini goster de arka planda çalışan uygulamaları kontrol et mga.exe yada cs server .exe gbi programlar var ise gorevi sonlandır de kapat. ardından başlat çalıştır oraya msconfig yaz başlangıç sekmesine geç yine ordan cs ile ilgili bir program başlangıça atandıysa devre dışı bırak. oradan dosyanın nerede olduğunuda ogrenebilirsin ona gore silebilirsin bilgisayardan.

biraz geç olcak ama Allah Razı Olsun,bende de öyle sorun vardı sayende çözdüm.

Orijinalden alıntı: TheGuard.

quote:

Orijinalden alıntı: t4r1k

kardes ctrl alt delete yap işlemler sekmesine geç oradan tüm kullanıcı işlemlerini goster de arka planda çalışan uygulamaları kontrol et mga.exe yada cs server .exe gbi programlar var ise gorevi sonlandır de kapat. ardından başlat çalıştır oraya msconfig yaz başlangıç sekmesine geç yine ordan cs ile ilgili bir program başlangıça atandıysa devre dışı bırak. oradan dosyanın nerede olduğunuda ogrenebilirsin ona gore silebilirsin bilgisayardan.

biraz geç olcak ama Allah Razı Olsun,bende de öyle sorun vardı sayende çözdüm.

önemli dğeil kardeş
    11 yıl önce açıldı
    Oynanabilecek Server
    10 yıl önce açıldı
    Knight Online Pwp Server Nedir
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.