Şimdi Ara

CS:GO üzerinden turnuva düzenlenir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün oyun seven arkadaşlarımıza selamlar,

eSportgamers olarak 2009 ' dan beri CS üzerine bir çok online üzerinden turnuvalar düzenledik ve hepsinde başarılı sonuçlar aldık.Şimdi yeni bir atılımla CS:GO üzerine uğraşlar vermek istiyoruz ancak takıldığımız sorular var.

Hala bu camiada olan arkadaşlara sormak istiyorum, Türkiye ' de CS:GO nasıl gidiyor ? Üzerinde çalışmalar yapılabilir mi ? Oyuncuları oyuna teşvik edebilir miyiz ? Yani kısacası Türkiye ' de online üzerinden CS:GO ' ya organizasyon ve turnuva düzenlenir mi ? Nasıl bir reklam şekli önerir siniz ? Neler yapmamızı tavsiye edersiniz ?

Sizlerinde yardımıyla Türkiye adına CS:GO ' nun çıtasını yükseltmek istiyoruz.

Web sayfamız :http://www.esportgamers.com

Teşekkürlerimle,
    İyi oyunlar
    EasyAntiCheat Türkiye Admini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUSSHEL -- 3 Haziran 2013; 21:45:16 >

• cs:go 1.6 dan sonra anca yayılmaya başlamakta 5-10 tane takım var anca. diğerleri solo oynuyor (benim gibi). Kimisi bilgisayarın yetmezliğinden kimisi de 1.6 fanboyluğundan go ya geçmiyor. ama uzun sürmeyecektir. 2-3 aya takımlar oluşacaktır gather-network'e başka insanlar da katılacaktır.
  • Yurt dışında oluyor ama Türkiye'de pek yok gibi. Zamanla onlarda başlar herhalde.
  • Merhaba biz de sizin gibi birilerini arıyorduk çünkü yabancıların yaptığı gibi turnuvalara ihtiyacımız var. 1000 saat oynadım bu oyunu artık bir şeyler başarmak, turnuva kazanmak istiyoruz. Trcsgo diye bir site böyle bir turnuva yapmıştı ama devamı gelmedi onlarla iletişime geçin isterseniz. Zaten tecrübelisiniz bu işi sorunsuz yapabilirsiniz. Öncelikle kazanana küçük bir para ödülü ve ya server vereceğinizi söyleyerek katılımcı toplayın bu şekilde teşvik edin. Bunun içinde steamde grup kurarak bizlerde arkadaş davet ederek yüzlerce kişiye duyurabiliriz. 2 hafta süre verin 16 takım olacaktır. Bo3 elemeli olarak cumartesi ve pazar maçları yapın. Serverlarda gotv ve eac olmasına dikkat edin gerisi kolay. Daha sonra her hafta turnuva ayarlayabilirsiniz ödül olmasına gerek yok katılmak isteyen artacaktır buna emin olun. Steam grupta turnuva ayarlayıp katılımcıların profillerini direk ordan görmek bu işi hızlandıracaktır. Her türlü konuda yardımcı olurum takım bulabilirim. Kolay gelsin başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 6 Haziran 2013; 2:46:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

Merhaba biz de sizin gibi birilerini arıyorduk çünkü yabancıların yaptığı gibi turnuvalara ihtiyacımız var. 1000 saat oynadım bu oyunu artık bir şeyler başarmak, turnuva kazanmak istiyoruz. Trcsgo diye bir site böyle bir turnuva yapmıştı ama devamı gelmedi onlarla iletişime geçin isterseniz. Zaten tecrübelisiniz bu işi sorunsuz yapabilirsiniz. Öncelikle kazanana küçük bir para ödülü ve ya server vereceğinizi söyleyerek katılımcı toplayın bu şekilde teşvik edin. Bunun içinde steamde grup kurarak bizlerde arkadaş davet ederek yüzlerce kişiye duyurabiliriz. 2 hafta süre verin 16 takım olacaktır. Bo3 elemeli olarak cumartesi ve pazar maçları yapın. Serverlarda gotv ve eac olmasına dikkat edin gerisi kolay. Daha sonra her hafta turnuva ayarlayabilirsiniz ödül olmasına gerek yok katılmak isteyen artacaktır buna emin olun. Steam grupta turnuva ayarlayıp katılımcıların profillerini direk ordan görmek bu işi hızlandıracaktır. Her türlü konuda yardımcı olurum takım bulabilirim. Kolay gelsin başarılar...

Kesinlikle.

• Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar düşünceleri olan varsa paylaşsınlar bu organizasyon için yavaştan gruplaşıp yavaşlatıyoruz steam adresim : russhel olarak ekleyebilir CS:GO adına bir grup kurabiliriz
  • Sağlam oynayanlar PM atsın, ekliyim beraber oynayalım.. (Sadece yüksek rütbesi olanlar lütfen)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Sağlam oynayanlar PM atsın, ekliyim beraber oynayalım.. (Sadece yüksek rütbesi olanlar lütfen)

Eagle mısın

• türkiyede online veya offline turnuva olursa lütfen bu sayfadan bilgilendirin, takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RUSSHEL

Bütün oyun seven arkadaşlarımıza selamlar,

eSportgamers olarak 2009 ' dan beri CS üzerine bir çok online üzerinden turnuvalar düzenledik ve hepsinde başarılı sonuçlar aldık.Şimdi yeni bir atılımla CS:GO üzerine uğraşlar vermek istiyoruz ancak takıldığımız sorular var.

Hala bu camiada olan arkadaşlara sormak istiyorum, Türkiye ' de CS:GO nasıl gidiyor ? Üzerinde çalışmalar yapılabilir mi ? Oyuncuları oyuna teşvik edebilir miyiz ? Yani kısacası Türkiye ' de online üzerinden CS:GO ' ya organizasyon ve turnuva düzenlenir mi ? Nasıl bir reklam şekli önerir siniz ? Neler yapmamızı tavsiye edersiniz ?

Teşekkürlerimle,
    İyi oyunlar

Herhangi bi turnuva düzenlemenizde sunucu kapasitemizin yettiğince yardımcı olmaya çalışırız. Özelden konuşmak isterseniz Pm atabilirsiniz.

• Hortt,

Eğer bir turnuva düzenlenirse takımımız var katılabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Hortt,

TR'de doğru düzgün ne takım var ne oyuncu var ne de turnuva var o iş yaş çünkü Türkiyenin yaş kitlesi düşük bu sebeple Wolfteam, Pointblank gibi saçma oyunlar zirvede ve öyle devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Hortt,

TR'de doğru düzgün ne takım var ne oyuncu var ne de turnuva var o iş yaş çünkü Türkiyenin yaş kitlesi düşük bu sebeple Wolfteam, Pointblank gibi saçma oyunlar zirvede ve öyle devam eder

Maalesef böyle Karambit OP hocam stat trak™ mı

• emin olun csgo'yu oynayan senin benim gibi gerçekten seven oyuncularda var.
    üniversite 3. sınıftayım bölümde bi takım oluşturabilecek kadar arkadaşla oynuyoruz genelde akşamları.
  • Bu yaz adı duyulan bir şirketin internet kafesinde turnuva düzenlenmişti.Takımımla oradaydık fakat eksiğimiz olduğu için oynıyamamıştık.Yalnız orda turnuva sahipleriyle görüştüğümde buraya gelenlerin böyle turnuvalara çok ilgi gösterdiği fakat turnuvaların yapılmadığını dile getirmişti.Ne yazikki CS:GO Türkiye içinde turnuvaya sahip olmadığı için vakit harcanan oyun değil.Turnuva olduğunda ise uçarak gidenleri tanıyorum
  • horta katkıda bulunayım. Twitch reklamı/yayını şart. Eğer bir turnuva düzenliyorsan benim gibi sırf canı sıkıldığı için twitch'e girenlerden dolayı gene bi turnuvanın popülaritesi artar.
  • Olursa takimimla katilirim.

• RUSSHEL R kullanıcısına yanıt
    quote:

RUSSHEL @ 3 Haziran 2013; 21:43:34

Teşekkürlerimle,
    İyi oyunlar

Merhaba, biz Lupus Solitarius klanı adına böyle bir turnuvanın olmasını çok isteriz. Fakat türkiye de takımlar yeterlimi, gerekli miktarda takım varmı bilmiyorum. olursa başarılı bir sonuç elde edersiniz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: osmangazi97

quote:

RUSSHEL @ 3 Haziran 2013; 21:43:34

Teşekkürlerimle,
    İyi oyunlar

Merhaba, biz Lupus Solitarius klanı adına böyle bir turnuvanın olmasını çok isteriz. Fakat türkiye de takımlar yeterlimi, gerekli miktarda takım varmı bilmiyorum. olursa başarılı bir sonuç elde edersiniz diye düşünüyorum

+1 kesinlikle

• Türkiye'de gayet iyi CS GO kitlesi var ayrıca turnuvalarda düzenleniyor tabi Türkiye'den bir dreamhack beklemek için daha erken ama standart 1.6 turnuvaları olan GameEkstra, Zoccos ve Adeks'te CS GOO turnuvaları devam ediyor ki bende katıldım. En son kıbrısta portakal festivalinde bir turnuva düzenlendi ve gayet güzeldi.

Ama ne yazık ki para nerdeyse yatırım orda bugün bir lol gerçeği var ki herkesin ezdiği 10-15 yaşındaki kitle olmasa ne yazık ki bugün ne TBF düzenlenirdi ne de LoL turnuvaları bu kıvama gelirdi. CS GO'nun gerçek kitlesi ise genelde üniversitede okuyan hatta daha büyük yaşlarda olan insanlar. Bugün Türk ve kaliteli bir CS oyuncusunun yayını 150 kişi zor izlerken, malum LoL yayını 8000'lere vuruyor.

Organizasyonları yapan kişilerde para beklentisi içerisinde ve para için kilit nokta tabikide çok kişiye hitap etmesi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.