Şimdi Ara

CS GO MU H1Z1 Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iki oyundan birini almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz tek başıma oynayacağım h1z1 ikiye ayrılmış hangisini indirmem lazım farkı ne bunların ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Tek başına oynacaksanız bir süre sonra ikiside sıkıyor. Kafanıza göre takılın. H1z1 alacaksanız eğer king of the kill i alın.

Farkı ne hocam o iki serinin ben nette izliyorum insanlara karsi online oynuyolar zombi falan yok ben de o sekil oynamak istiyorum hangi seri almaliyim

Orijinalden alıntı: Dyrasil

quote:

Orijinalden alıntı: ClydeShelton

quote:

Tek başına oynacaksanız bir süre sonra ikiside sıkıyor. Kafanıza göre takılın. H1z1 alacaksanız eğer king of the kill i alın.

Farkı ne hocam o iki serinin ben nette izliyorum insanlara karsi online oynuyolar zombi falan yok ben de o sekil oynamak istiyorum hangi seri almaliyim

King of the Kill alıcaksınız o zaman..

Peki sizce CS GO mu H1Z1 mi CS GO da çok hileci varmış diyolar

quote:

quote:

quote:

quote:

King of the Kill alıcaksınız o zaman..

Peki sizce CS GO mu H1Z1 mi CS GO da çok hileci varmış diyolar

İkisine de sahibim ve bence CS:GO

Abartıldığı kadar hile yok. Kullanan kısa sürede ceza yiyor. Tek sıkıntı Ruslar. Oyununuza gelen Ruslar sizi oyundan bezdirebilir. Ama yüksek rütbelere çıktığınızda veya arkadaşlarınızla oynadığınızda böyle bir sorunda kalmıyor..

Kararsız kaldım oynayan arkadaşlarım yok tek başıma oynayacağım heralde

• Ne oynamak istediğini bilmiyorsun... H1Z1 ne olduğu belli değil, daha geçen ikiye bölündü, içinde silahlar araçlar var açık bir bölgede koşturuyorsun. CS GO 16-17 yıldır ne olduğu belli bir serinin devamı.
    CS GO'da elbet hile var, en popüler FPS oyunu sonuçta. Kimin hile kullandığını söylemek çok zor yalnız CS GO'da bariz hilecinin kaçışı yok, raporla gerisine karışma. Kimi oyunlarda hileciler banlanmıyor bile, örnek Battlefield serisi.
    Bence H1Z1 al, cs go oynamak isteseydin h1z1'la karşılaştırmazdın, daha böyle serbest bir şeyler arıyorsun belli, beğenmezsen iki saat içinde iade et.
    Cs go da bu silah muhabbeti nedir?
    11 yıl önce açıldı
    Steam Cs:Go lu Hesap
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_lenker

Ne oynamak istediğini bilmiyorsun... H1Z1 ne olduğu belli değil, daha geçen ikiye bölündü, içinde silahlar araçlar var açık bir bölgede koşturuyorsun. CS GO 16-17 yıldır ne olduğu belli bir serinin devamı.
    CS GO'da elbet hile var, en popüler FPS oyunu sonuçta. Kimin hile kullandığını söylemek çok zor yalnız CS GO'da bariz hilecinin kaçışı yok, raporla gerisine karışma. Kimi oyunlarda hileciler banlanmıyor bile, örnek Battlefield serisi.
    Bence H1Z1 al, cs go oynamak isteseydin h1z1'la karşılaştırmazdın, daha böyle serbest bir şeyler arıyorsun belli, beğenmezsen iki saat içinde iade et.

Yok hocam cs 1.6 falan baya oynadim cs go boyle silahlar falan renkli mennkli olusu eskisinden farkli olur gibime geliyor yarın iyice dusunup karar verip alacagim baska onerebileceginiz ucuz oyun varmidir ?

• ClydeShelton kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir oyun aradığını bilmiyorum.
    Oynadığım oyunları önerebilirim.
    1. Insurgency: coop modları çok iyi
    2. TF2: binlerce saat oynayıp bıkmayacağın eğlenceli, derin bir evrene, komik karakterlere sahip bir Valve klasiği, hem de ücretsiz.
    3. CS GO... eski oyunların üzerine çok şey katılmış, ince elenip sık dokunmuş bir oyun. Skinler CS:GO'yu ayakta tutuyor, kozmetik dışında oyuna bir etkisi yok. Oyunun popülaritesi skinler sayesinde fırladı, belki bu yüzden Valve hala oyunu iyileştiriyor, en son hitbox iyileştirilmişti mesela, en baştan tasarlandı, yapmak zorunda mıydılar? yoooo. Ses güncellemesi falan da geldi, farklı zeminler iyice ayırt edilebiliyor artık. Bu aralar çok oynamıyorum ama eskisinden daha iyi oyun.

MMOFPS oyunlarından çok zevk alamadım, 2 yıl önce dayz aldım hala pişmanlık duyuyorum, survival diye çıkıyor çoğu ve içi boş fıs.
    Onun dışında gerçek survival oyun arıyorsan Don't Starve.

• İki sinide sahibim ve uzun süre oynadım. Öncellikle söyleyeyim H1Z1 Oynuycaksan kesinlikle arkadaşlarınla veya oyundan arkadaş edinerek oyna. Tek zevki çıkmıyor ve çoğu kişide 2 veya üstü grup olarak geziyor. Ve gelişmesini, savunulması, oyundan zevk almanı ciddi anlamda etkiliyor. 30' a yakın server var sanırım şuan Just Survive'de ve serverın doluluk oranına göre eğer az online var ise öyle boş boş dolanıyorsun loot yapıyorsun. Hani 1-2 Saat zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Ve hiç anlamadığın bi zaman biri gelir vurur seni o iki saatlik emeğin boşa gider. H1Z1 Güzel ve farklı bir oyun ancak arkadaşlar ile oynanırsa zevki alınabilir bana kalırsa.
    Birlikte ekipce base kuruyorsun, araba buluyorsun, o bölgeye hakim oluyorsun. Bunların hepsini tekte yapabilirsin ancak oyunu çözene kadar hem sıkılır hemde kolay gelişemezsin. Arkadaşlar ile oynadığın zaman güzel bir Role-play oluyor .
    Intel Core i7 4790K 4.0 GHz İşlemci || MSI GeForce GTX1070 Ti GAMING 8GB Ekran Kartı || ASUS H97-PLUS DDR3 1600 MHs Anakart ||CORSAIR 8GB (2x4GB) Dual Kit Ram || WD3.5" 1TB Caviar Harddisk || Samsung 120 Gb 850 EVO SSD || COOLER MASTER HYPER LGA || LOGITECH G502 Proteus Spectrum RGB || LOGITECH G410 ATLAS SPECTRUM Klavye || STEELSERIES QcK HEAVY MOUSEPAD 6mm || HyperX Cloud 2 7.1 Gaming Headset || CORSAIR Carbide Spec-Alpha Siyah/Kırmızı Kasa
  • H1z1

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.