Şimdi Ara

Cs go için fare yarın alacağım yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) http://urun.n11.com/mouse/a4-tech-xl-750bh-lazer-usb-mouse-P74933521?cid=604001&gclid=CLHYvJvNrswCFcQp0wod9zMLTQ&gclsrc=aw.ds ( a4 tech x7 750bh - ücretsiz oscar macro yazılım)

2)http://urun.n11.com/mouse/logitech-g300s-gaming-kablolu-optik-oyuncu-mouse-910-004346-P110207766 (G300S - ücretsiz macro )

Macro kullanacağım arkadaşlar o yüzden macro yazılımı ücretsiz bir mouse alacağım. Bu ikisi arasında kaldım sadece Cs go oynuyorum belirteyim.
    Kolay bulabileceğim başka modeller de tavsiye edebilirsiniz. Max 90 lira bütçe.

• Elin Ufaksa G300s Al gayet memnun kalırsın ama büyükse eline tam oturmayacaktır bu yüzdende kullanamayacaksın
  • 1. linkteki farenin sol tarafında 4+1 tuşlu olanını kullandım, yuvarlak tuş takımı rahat değildi, fareyi kavrayarak tutunca tuşlara basılıyordu farketmeden. ama fare çok rahattı, bunda o tuşlar da yok.

öndeki tuş, 3 tık yapıyor ama yazılımda değişir sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an kullandığım fare ile aynı boyutta hatta az daha büyük g300s o konuda sıkıntı çekmem.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloody V7 oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Zaman G300s Alın sıkıntı çekmeyeceginizi düşünüyorsanız Cs Go için gayet iyidir makro tuşlarının yeride çok iyi ve hafif bir mouse fps oyunlarda hafif mouse her zaman 1-0 öndedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exonimus

Bloody V7 oneririm.

Tüm bloody modellerin macro yazılımı ücretli sanırım. Bir de ona para verırsem bütçeyi aşarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 28 Nisan 2016; 23:51:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.